“Κύριοι”,
κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιό ξεκάθαρο σε εμάς τους Ελληνες τι κάνετε και ποιός
είναι ο πραγματικός σας ρόλος στην Ελληνική βουλή.
Τα σκάνδαλα μόνο που έχετε διαπράξει, είναι τόσα πολλά και τόσο μεγάλα, που απο μόνα τους θα σας πνίξουν όσο κι αν κοιμάται η δικαιοσύνη.
Ό,τι κάνετε, ό,τι λέτε,οι πράξεις σας και γενικός ο ρόλος σας στην διακυβέρνηση της χώρας
είναι εναντίον των Ελλήνων,εναντίον της Πατρίδας μας,εναντίον της Πίστης μας,της Ιστορίας μας
και γενικώς σε ότι λέγεται Ελληνικό.Εδώ είναι απορίας άξιο πως ο ΣΚΑΙ έβγαλε αυτον τον γνωστο ανθέλληνα να κάνει δηλώσεις, άραγε με ποια ιδιότητα; πάντως του ανοίγεται δρόμος στην αλβανική βουλή….
Υβρίζετε και τιμωρείτε κάθε πατριώτη,κάθε προσπάθεια που γίνεται απο τους Έλληνες
να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους,να τιμήσουν ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,
ειρωνεύεστε και λοιδορείτε κάθε τι έντιμο και τίμιο που έχει γίνει και δηλητηριάζετε τα παιδιά με ψέμματα και συκοφαντίες για ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ!!!Και έχετε το θράσος και την αναίδεια να ζητάτε απο τους Έλληνες να σας ξαναψηφίσουν!!!!!!Πρέπει να το έχετε χάσει τελείως!!!
Νομίζετε ότι η θέση που παράνομα κρατάτε με δόλο, σας δίνει το δικαίωμα να μας βρίζετε και να μας χαρακτηρίζετε με διάφορα επίθετα όπως φασίστες,ρατσιστές,εθνικιστές κ.λ.π.;
Η δημοκρατία σας αρχιζει και τελειώνει με ότι εσεις θεωρείτε συμφέρον για εσάς.
Ρημάξατε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,εκτελείτε σχέδιο γενοκτονίας των ΕΛΛΗΝΩΝ,φέρνετε άλλους λαούς στον τόπο μας
και τιμωρείτε τους Έλληνες με τρόπο μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία,αλλά εσείς θέλετε
να σας ψηφίσουμε ξανά!! Εμπρός λοιπόν,πέστε μας ένα,ένα, μόνο λόγο για να σας ψηφίσει κάποιος
έστω κι αν είναι ηλίθιος!
Ο μεγαλύτερος εχθρός των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ και μάλιστα κάνετε τα πάντα να για να πείσετε και τον πλέον δύσπιστο Ελληνα για το κακό που κάνετε.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ!!!!
ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!






