ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 16 Μαρ 2018 - 9:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Κωσταντινιά Ντέμου

Έλληνες ιθαγενείς μωαμεθανοί στο θρήσκευμα εντός του κοινοβουλίου των Ελλήνων που τους προσφώνησε προσφάτως ο Κ. Ερντογάν Τούρκους βουλευτες ; Τούρκοι ειναι στο ελληνικό συμβούλιο αποφάσεων για την ασφάλεια του κράτους ;

Ισλαμικό τόξο στα Βαλκάνια;

. Ποιο το επίπεδο αυτών των ΜΚΟ όσον αφορά την κυβερνο-επίθεση και από που χρηματοδοτούνται; πως έχουν τόσα πολλά λεφτα;

Η Βουλή των Ελληνων έχει καταστεί παραμάγαζο ευρύτατων αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε Ισλαμοφασίστες βουλευτες με χριστιανούς ! Όλοι όμως συμφωνούν μεταξύ τους διαφωνώντας .

Παρακολουθώ πολλές ιστοσελίδες ακραίου περιεχομένου τρομοκρατίας και εκφοβισμού του Λαού μου και στα ΜΜΕ σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Εδώ μιλάμε για Εγκυκλοπαίδειες του τζιχαντισμού και ιεροκήρυκες του τρόμου.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή γιατί γίνεται εκπαίδευση και στρατολόγηση στελεχών μέσω του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !

Η εμπειρία μου έδειξε, ότι είναι καιρός να αλλάξουμε τα πλαίσια παρακολούθησης και ανάλυσης των διεθνών εξελίξεων.

Αλλά με τα χάλια που έχει περιέλθει η πατρίδα μας δεν το βλέπω να γίνεται από τους Εβρεομασόνους οσφυοκάμπτες της Κυβέρνησις .

Συγκριτικά με το εξωτερικό, παρατηρώ ότι έχουμε μείνει πίσω. Άρα στον κυβερνοχώρο πρέπει να επενδύσουμε πολύ, και όχι να λέμε ότι πάμε καλά γιατί κάναμε 2-3 ασκήσεις επίθεσις θα τις έλεγα ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ.

Όταν τα ακούω αυτά , με πιάνει τρέλα . ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια άλλη Στρατηγική για το ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ .

Ξέρω ότι κάποιοι από τις απόψεις μου ενοχλούνται. Δεν με απασχολεί.

Μιλάμε για ασύμμετρες απειλές από παντού . Η υπόθεση μπάζει απ’ ολες τις πλευρές .

Και εδώ έρχεται το θέμα με τις Ισλαμοτραφείς κινήσεις στην Ελλάδα . Δεν το βλέπω όμως με την εισβολή των *λαθρο να δημιουργηθεί Ισλαμικό τόξο στα Βαλκάνια . Τους βλέπω ως ομάδες πυρήνων με εξτρεμιστική ΑΤΖΕΝΤΑ.

Εδώ ΚΑΙ ΤΩΡΑ η Ελλάδα χρειάζεται συνεργασία με πολλές χώρες της ΔΥΣΗΣ . Αναφέρομαι σε εξτρεμιστικά δίκτυα που έχουν πολύ καλή ενημέρωση, με φανατικά στελέχη. σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και ετοιμότητα να δράσουν και να μας πιάσουν στον ύπνο του δικαίου .

Ας το λάβουμε στα σοβαρά υπόψη. Είμαι γνώστης τέτοιων Ουαχαμπιστικών ομάδων στα Βαλκάνια με οικονομική υποστήριξη από τις “δήθεν ΜΚΟ σε Αραβική Χερσόνησο-Κόλπο-Βόρια Αφρική και Αφγανοπακιστανική μεθόριο.

Έχουν επίσης ενισχυθεί και από την στροφή Ερντογκάν υπέρ ριζοσπαστικών χωρών στην Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ. Βλέπω τέτοιες τάσεις και από Σουνίτες αλλά και από Σιίτες.

Και απαιτείται προσοχή και καλές πληροφορίες για αυτούς που εισέρχονται στην χώρα μας *παράνομα και δεν προέρχονται από χώρες που δεν ειναι σε εμπόλεμη κατάσταση .

Φυσικά κάποιοι από αυτούς ίσως λιγοστοί πιθανότατα θα εμπλακούν σε διάφορα πράγματα, όταν θα υπάρχει κοινωνική αναταραχή.

Προσοχή λοιπόν μην μας μπλέξουν οι επικυρίαρχοι κυβερνώντες σε εμφύλιο και βρουν ευκαιρία οι Τζιχαντιστές να δράσουν !! Κανένα κόμμα-απόκομμα δεν θα μας γλυτώσει

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα ”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…