ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 12 Απρ 2019 - 21:46
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GREEKEMPIRE7

Μετά από σειρά επαφών και μετά από ώριμη σκέψη ανακοινώνω την κάθοδο μου σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί θεωρώ ότι όλοι οι νέοι άνθρωποι έχουμε πολλά να προσφέρουμε στην αγαπημένη μας πατρίδα.

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί αυτοί που τόσα χρόνια μας κυβερνάνε και τόσα χρόνια μας εκπροσωπούν δεν έχουν τίποτα παραπάνω από εμάς τους αγνούς πατριώτες.

Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής γιατί οφείλουμε όλοι σαν Έλληνες πατριώτες να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα δεσμά των μνημονίων,της οικονομικής ηθικής και πνευματικής παρακμής που πρεσβεύουν οι σημερινοί κυβερνώντες.

Συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον πατριωτικό αγώνα από το δικό μου μετερίζι γιατί πιστεύω στην Ευρώπη των εθνών στην Ευρώπη των πατρίδων και όχι στην σημερινή γερμανοκρατούμενη Ευρώπη του διεθνισμού και του εθνομηδενισμού.

Η αμέριστη αγάπη για την Ελλάδα, ο αγνός πατριωτισμός η αγάπη για τον Θεό είναι τα μόνα μας κίνητρα για να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…