ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εμπλοκή στο «deal» για τον Παναθηναϊκό: Για τα… μάτια του κόσμου η αποδοχή της πρότασης από τον Αλαφούζο, λέει ο Ταϊλανδός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΕΛΛΑΔΑ. - 21 Απρ 2018 - 22:01

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δίνει 20 εκατ. ευρώ και θέλει την «πράσινη» ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 57 εκατ. ευρώ – Συνεπώς, η πλευρά Αλαφούζου θα έπρεπε να καλύψει την διαφορά των 37 εκατ. ευρώ, πράγμα που δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ο Έλληνας παράγοντας
Νέα εμπλοκή φαίνεται πώς σημειώνεται στην υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ταϊλανδό επιχειρηματία Πάιρο Πιενγκμπονγκσάντ.

Και αυτό, καθώς, σύμφωνα με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος αναμένεται να βγάλει και σχετική ανακοίνωση, η πρόταση που φέρεται να αποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος αφορά κάτι το εντελώς διαφορετικό, από αυτό που πρότεινε ο κ. Πιενγκμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρότεινε συγκεκριμένα να δώσει 20 εκατ. ευρώ και να πάρει την «πράσινη» ΠΑΕ «καθαρή» από χρέη. Τα χρέη όμως ανέρχονται στο ποσό των 57 εκατ. ευρώ, συνεπώς η πλευρά Αλαφούζου θα έπρεπε να καλύψει την διαφορά των 37 εκατ. ευρώ, ώστε να παραδώσει «καθαρό» τον σύλλογο.

Έτσι, το fund Pan Asia φαίνεται να κάνει πίσω, εκτιμώντας ότι η αποδοχή της πρότασής του από τον κ. Αλαφούζο έγινε για τα… μάτια του κόσμου και προκειμένου να φανεί εκείνος ότι ενεργεί για το καλό της ομάδας, επιδιώκοντας έτσι να εξευμενίσει τον ήδη ταλαιπωρημένο και οργισμένο κόσμο του Παναθηναϊκού.

protothema.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr