ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ενα μυστηριώδες αντικείμενο άνοιξε τρύπα στον Γαλαξία Milky Way,οι επιστήμονες μπερδεύονται.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 4 Ιούν 2019 - 14:15

To διάστημα είναι γεμάτο μυστήρια, που έχουν παραμείνει άλυτα για αιώνες. Αλλά πρόσφατα, ο Κόσμος έχει μπερδευτεί  με μια νέα τρομακτική ανωμαλία. Προφανώς, κάτι ανοίγει τρύπες στον Γαλαξία, τον γαλαξία που περιέχει το Ηλιακό μας Σύστημα! 😮

Τι θα συμβεί αν η τρύπα στο Γαλαξία απορροφηθεί από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα όπως αυτή που μένει στο κέντρο του γαλαξία μας; Αν γινόταν, θα ήταν ένα αρκετά τρομακτικό σενάριο. Αν αυτές οι δύο μαύρες τρύπες ήταν πολύ κοντά, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τη βαρύτητα της άλλης και μια σύγκρουση θα ήταν αναπόφευκτη.

Και θα ήταν ένα εξαιρετικά βίαιο γεγονός. Αλλά το θέμα είναι ότι τα τηλεσκόπια απέτυχαν να βρουν την πηγή του προβλήματος. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή η αόρατη σφαίρα; Οι επιστήμονες έχουν πολλές θεωρίες.

BRIGHT SIDE
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr