ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ενοικίαση όχι πώληση

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 17 Σεπ 2022 - 20:41

Καλημέρα από το εξωτερικό

Το λέω αυτό πάνω από 25 χρόνια μην πουλάς την γη σου που έριξες αίμα για να την ελευθερώσεις για αιώνες.

Εάν δεν έχεις μυαλό για να δημιουργήσεις και να είσαι ελεύθερος ενοικίασε την γη σου σήμερα υπάρχουν στο Ίντερνετ πολλοί τροποι διαπραγμάτευσης για το πως να ενοικιάσεις ένα σπίτι η ένα διαμέρισμα η ένα χωράφι η ένα κτήριο η ένα μαγαζί η ένα χωράφι κάποιων στρεμμάτων.

Και λόγω του ότι γενικά ο Έλληνας της Ελλάδος νομίζει ότι γνωρίζει την αξία του ότι έχει σε ακίνητο χωρίς να σκεφτεί ότι αυτό που έχει το έσωσε με αίμα και χωρίς να ξέρει για ποιο πραγματικό λόγο ο αγοραστής θέλει να το αγοράσει διότι δεν βλέπει μακρυά από την μύτη του διότι δεν έμαθε να ερευνά τι γίνετε διεθνώς για να ξέρει να διαπραγματευτεί το μόνο που ξέρει είναι πως να πάει στην καφετέρια της περιοχής να κάνει εφέ να επιδεικνύετε και όταν το πουλήσει το ακίνητο νομίζει ότι έχει χρήματα αλλα και αυτά λόγο του ότι δεν ξέρει να τα διαχειριστεί τα τρώει από εδώ και από εκεί και μετά πάει και εργάζεται σαν σερβιτόρος.

Ξυπνά Έλληνα διότι αν δεν ξυπνήσεις θα έχεις χάσει τον εαυτόν σου και θα είναι πλέον αργά.

Ενοικίασε λοιπόν το οικόπεδο που έχεις είτε είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο ψάξε να βρεις στο γκουγκουλ πως γίνονται αυτού του είδους οι διαπραγματεύσεις κανε τις μελέτες σου ρωτά μάθε και μετά αποφάσισε, σήμερα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο διαδίκτυο για να σου ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό από το να πουλήσεις αυτό που κάποιοι ήρωες δώσαν το αίμα τους για να έχεις αυτήν την γη εσυ σήμερα και μην την πουλάς για ένα πιάτο ρύζι.

Ξυπνα βάλε το μυαλό σου να εργαστεί δεν.

Δεν χρειάζεται να πας για καμάκι διότι αυτό σε έφαγε βαλε σκοπούς και στόχους στην ζωή σου και κανε την οικογένεια σου και τον Ελληνισμό περήφανο για εσένα.

Με αγάπη για τον Ελληνισμό

Ο Έλληνας

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%cf%83%ce%b5-10-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%be%ce%ad/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr