ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ» – Τι είναι αυτό;;; Σε δύο χρόνια όλοι στην Ελλάδα θα το ξέρουν (vid)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 26 Σεπ 2020 - 12:40
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Όλα προχωρούν, όλα τακτοποιημένα! Θα είναι;

Ο 12ψήφιος προσωπικός μας αριθμός βρίσκεται προ των πυλών. Θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας ή όπως ακούσαμε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA «θα ενοποιεί την προσωπικότητά μας απέναντι στο Κράτος».

Αυτό διαβεβαίωσε και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Αυτό ισχύει σε 15 τουλάχιστον άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ετοιμάζεται να εφαρμόσει και στη χώρα μας ο κ. Πιερρακάκης: «Ένας αριθμός, αντί για πολλούς».

Όλα πιο εύκολα! Άραγε αυτό θα είναι ο αριθμός που θα ενσωματωθεί σε πιθανή ψηφιακή ταυτότητα-πιστοποίηση, η οποία θα αποδεικνύει ο πολίτης είναι εμβολιασμένος και δεν συνιστά υγειονομική απειλή για το σύνολο;;;

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: Σε λιγότερο από μία διετία, «θα έχουμε τις νέες ταυτότητες στην ζωή μας και θα έχουμε και έναν αριθμό αντί για πολλούς», σύμφωνα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μάλιστα αυτός ο αριθμός θα περιλαμβάνει τα ψηφία του σημερινού ΑΦΜ αλλά θα έχει και άλλα τρία ψηφία αριθμητικά μπροστά, θα είναι 12ψήφιος.

«Θα κάνουμε τα πάντα στην φυσική επαφή μας με το δημόσιο με αυτόν τον αριθμό», σημείωσε.

«Θα πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο έναν αριθμό για να ταυτοποιείς», εξήγησε, ερωτηθείς στο που θα χρησιμοποιείται ο νέος 12ψήφιος προσωπικός αριθμός του κάθε πολίτη.

«Οι υπηρεσίες που αφορούν τη χρήση ΑΜΚΑ, τη χρήση ΑΦΜ, τη χρήση αριθμού δελτίου ταυτότητας, εν τέλει θα είναι όλα αυτά με έναν αριθμό και μόνο».

Ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε πως ο 12ψήφιος προσωπικός αριθμός «ενοποιεί την εξυπηρέτηση του πολίτη στον κισέ, στην επαφή του με το δημόσιο».

«Ενοποιεί την προσωπικότητά του», έσπευσε να συμπληρώσει ο δημοσιογράφος.

Δείτε τι ειπώθηκε:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr