ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επίδειξη δύναμης: Ελληνικό ναρκαλιευτικό στα Δαρδανέλια αρνήθηκε να υψώσει την τουρκική σημαία – ”Λύσσαξαν” οι Τούρκοι

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 25 Φεβ 2021 - 18:58
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

”Πυρ και μανία” έγιναν οι Τούρκοι, αφού ελληνικό ναρκαλιευτικό αρνήθηκε να σηκώσει την τουρκική σημαία εισερχόμενο στα Δαρδανέλια παρά τις εκκλήσεις της τουρκικής ακτοφυλακής.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι το διερχόμενο των Δαρδανελίων ελληνικό ναρκαλιευτικό με την ονομασία «Ευρώπη», το οποίο ανήκει στο ελληνικό πολεμικό ναυτικό με αριθμό M62, αρνήθηκε να σηκώσει την τουρκική σημαία, πλέοντας προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι δεν σηκώνουν ελληνική σημαία κατά κόρον όταν εισέρχονται τουρκικά πολεμικά πλοία σε ελληνικά λιμάνια στο πλαίσιο ασκήσεων του ΝΑΤΟ.  

Το 2017 στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου και στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους, πραγματοποιήθηκε η πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου «ΑΡΙΑΔΝΗ 17». Ενώ τα πλοία από Ισπανία, Γερμανία, Πολωνία και Αίγυπτο ύψωσαν την ελληνική σημαία, από τη στιγμή που κατέπλευσαν σε ελληνικό λιμάνι, το τουρκικό TCG ALANYA αρνήθηκε να πράξει το ίδιο!

Δείτε βίντεο:

pentapostagma.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…