• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΠΑΜ -Ανακοίνωση για την “Αστυνομία Σκέψης” που εξήγγειλε ο κ. Χρυσοχοΐδης

6 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ΕΠΑΜ -Ανακοίνωση για την “Αστυνομία Σκέψης” που εξήγγειλε ο κ. Χρυσοχοΐδης
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η «Αστυνομία Σκέψης», μια απολυταρχική φαντασίωση του κ. Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης ΝΔ 

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ 

«Αστυνομία σκέψης» ονειρεύεται να δημιουργήσει ο Υπουργός «Προστασίας» του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες από τις ανυπόστατες θεωρίες που αμφισβητούν τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό και να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία που κινδυνεύει από αυτές.  

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε ότι η πανδημία COVID-19, ασχέτως της όποιας επικινδυνότητάς της για την υγεία των πολιτών, χρησιμοποιείται ως ένας πολύ βολικός μανδύας για την υλοποίηση των απολυταρχικών φαντασιώσεων αυτών που νέμονται την εξουσία της χώρας μας. 

 

Δεν του αρκεί του κ. Χρυσοχοΐδη το έργο των «ελεγκτών της αλήθειας» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι οποίοι, σε διατεταγμένη υπηρεσία, σπεύδουν να χαρακτηρίσουν «ψευδή είδηση» κάθε άποψη ή θεωρία που θέτει εν αμφιβόλω την πολιτική που έχουν επιβάλει.  

Δεν του αρκεί το γεγονός ότι αυτές οι ίδιες οι πλατφόρμες λογοκρίνουν και αποκλείουν έγκριτους επιστήμονες, προκειμένου να μη διαταραχθεί η αίσθηση του κοινού ότι δήθεν υπάρχει καθολική επιστημονική συναίνεση στον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Από αυτούς τους επιστήμονες και τις έρευνές τους αντλεί πληροφορίες ο απλός πολίτης και τις αναπαράγει με όποιον τρόπο μπορεί και όπως τις αντιλαμβάνεται. Το ιδανικό του κ. Χρυσοχοΐδη, κατά πως φαίνεται, είναι ο πολιτισμός της «πυράς» στην οποία ρίχνονταν κατά τον Μεσαίωνα, όποιοι τολμούσαν να αμφισβητήσουν την κατεστημένη θεώρηση των πραγμάτων. Σ’ αυτόν τον πολιτισμό, που αν δεν είχε εκλείψει ακόμα η γη θα θεωρούνταν επίπεδη, ονειρεύεται να μας ξαναγυρίσει!  

Δεν του αρκεί η φίμωση που έχει επιβληθεί μέσω των ΜΜΕ σε κάθε αντίθετη φωνή, που φτάνει μέχρι του σημείου να απειλούνται και να απολύονται δημοσιογράφοι, με κυβερνητική εντολή, επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πολιτική της κυβέρνησης, να αποκαλύψουν στοιχεία, να θέσουν ερωτήματα – ερωτήματα που ουδέποτε απαντήθηκαν.  

Δεν του αρκεί η «πλύση εγκεφάλου» από τα ΜΜΕ, των πολιτών που βομβαρδίζονται εδώ και μήνες νυχθημερόν από ειδήσεις εκφοβισμού, και από καταιγισμό ανακοινώσεων όλο και περισσότερων και αντιφατικών πολλές φορές «μέτρων προστασίας», εκ των οποίων ελάχιστα μπορούν να περάσουν την κρησάρα της κοινής λογικής. 

Δεν του αρκούν όλα αυτά, όπως δεν θα αρκούσαν σε κανέναν επίδοξο δικτάτορα, σε κανέναν πολιτικό που εμφορείται από φασιστικής χροιάς αντιλήψεις και διακατέχεται από φαντασιώσεις απόλυτης επιβολής της εξουσίας που εκπροσωπεί. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του για δημιουργία «αστυνομίας σκέψης» με μία και μόνη στόχευση: να εκφοβίσει τον απλό πολίτη ότι αυτά που σκέφτεται και γράφει στο Facebook μπορεί να του δημιουργήσουν προβλήματα όχι μόνο εντός του διαδικτύου (πχ διαγραφή της ανάρτησής του ή ακόμα και του λογαριασμού του από το Facebook) αλλά και στην πραγματικότητα, φτάνοντας μέχρι και την καταδίκη του για «διασπορά ψευδών ειδήσεων».  

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι ο κύριος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία δεν είναι η «παραπληροφόρηση» ή οι «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας, συνέπεια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και ειδικά συνέπεια των μνημονίων – αυτών των μνημονίων που ο κ. Χρυσοχοΐδης ψήφισε ελαφρά τη καρδία χωρίς καν να τα διαβάσει.  

Να του θυμίσουμε επίσης, ότι από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα, η επίσημη δικαιολογία για την επιβολή των περιοριστικών μέτρων ήταν ότι η πανδημία ήταν κάτι «καινούργιο», κάτι «άγνωστο», κάτι που «μας βρήκε απροετοίμαστους» και γι’ αυτό έπρεπε να προσπαθήσουμε «να επιβραδύνουμε τη διασπορά της νόσου, για να κερδίσουμε χρόνο και να προετοιμάσουμε το σύστημα υγείας». Οι Έλληνες πολίτες, παρά τις όποιες αμφιβολίες και αντιρρήσεις μπορεί να εκφράζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έμειναν στα σπίτια τους, έκλεισαν τα μαγαζιά τους και, γενικά, με πολύ μεγάλο κόστος, έδωσαν στην κυβέρνηση τον χρόνο που τους ζήτησε. Πώς τον αξιοποίησε η κυβέρνηση αυτόν τον «κερδισμένο» χρόνο; Δεν πήρε απολύτως κανένα μέτρο για ενισχύσει τα δημόσια νοσοκομεία και να προασπίσει την υγεία των πολιτών. Ακόμα και τώρα, που ούτε καινούργια είναι η νόσος ούτε αιφνιδιαστική, συνεχίζει να ρίχνει όλο το βάρος της αντιμετώπισης στην «ατομική ευθύνη» των πολιτών, εφαρμόζοντας κατασταλτικά μέτρα, περιορίζοντας τις ατομικές τους ελευθερίες και καταβαραθρώνοντας την οικονομία. 

Τέλος, θα επισημάνουμε στον κ. Χρυσοχοΐδη ότι υπάρχουν και κάποιες πραγματικά επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση που συνιστούν πράγματι ποινικό αδίκημα, καθώς η διασπορά τους προκαλεί φόβο στους πολίτες και προξενεί «ζημία στην οικονομία, τον τουρισμό ή την αμυντική ικανότητα της χώρας ή διαταράσσουν τις διεθνείς της σχέσεις», όπως προβλέπει το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα.  

Επειδή είναι πάρα πολλές, θα αναφέρουμε ενδεικτικά δύο μόνο παραδείγματα: 

Κατ’ αρχάς, σε σχέση με την πανδημία COVID-19, στην Ελλάδα είχαμε παραποίηση της καταμέτρησης των θυμάτων του κορωνοϊού. Αυτό δεν το λένε κάποιοι «ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι», αλλά το ομολόγησε δημοσίως ο επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων, κ. Σ. Τσιόδρας, στην καθημερινή ενημέρωση του κοινού στις 4/5. Συνεπώς, η καθημερινή καταμέτρηση των θυμάτων COVID, ήταν μια ψευδής είδηση, που προκάλεσε φόβο στον κόσμο και είχε συνέπειες στην οικονομία της χώρας (και όχι μόνο). Ωστόσο, κανένας εισαγγελέας δεν κινήθηκε, αν όχι για να συλλάβει τον κ. Τσιόδρα, έστω για να διερευνήσει την υπόθεση, όπως γίνεται σε άλλες χώρες όπου αποκαλύφθηκε ότι ακολουθήθηκε παρόμοια τακτική. 

Πέραν της πανδημίας, ο ελληνικός λαός, ειδικά κατά τα τελευταία 10 χρόνια, είναι θύμα διαρκούς, συστηματικής παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων, σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας, το δημόσιο χρέος και τους λόγους που μας οδήγησαν στα μνημόνια και στις «αγκάλες του ΔΝΤ». Να θυμηθούμε το «Μαζί τα φάγαμε», το «καμία χώρα δεν έχει αρνηθεί να πληρώσει το χρέος της προς το ΔΝΤ» ή τα πιο πρόσφατα «δεν γίνεται εντός της Ευρωζώνης μια χώρα να εκδώσει δικά της Ευρώ», και σε σχέση με τα εθνικά μας θέματα, ότι «δεν μπορεί μία χώρα να καθορίσει μονομερώς τα χωρικά της ύδατα» και άλλα πολλά. Πραγματικά, ασύστολα ψεύδη, ειπωμένα από χείλη «υπευθύνων», με σκοπό να προκαλέσουν φόβο και αισθήματα ενοχής και αδιέξοδου στους πολίτες και με τραγικές συνέπειες και για την οικονομία, αλλά και για την άμυνα και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας. Και φυσικά, το μέγα ψέμα ότι τα Μνημόνια έχουν εγκαθιδρυθεί νόμιμα και σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, ενώ δεν έχουν καν ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, γεγονός που έχει καταγγελθεί από το ΕΠΑΜ με τη μήνυση – έγκλιση για εσχάτη προδοσία που έχει καταθέσει. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και οι συν αυτώ, είναι υπηρέτες ενός συστήματος που βασίζεται στη συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού, που μέσω του ψεύδους, της παραπλάνησης και της παραπληροφόρησης, τον έχουν καταστρέψει ηθικά, ψυχολογικά, εθνικά και οικονομικά. Αντί λοιπόν ο κ. Χρυσοχοΐδης να απειλεί τον ελληνικό λαό με διώξεις για τις αναρτήσεις του στο facebook, καλά θα κάνει να αρχίσει από τώρα να σκέφτεται την απολογία του, όταν θα βρεθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά του έθνους. Ο καιρός, γαρ, εγγύς! 

Αθήνα, 7 Αυγούστου 2020 

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ 

Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ψηφοθηρικό παιχνίδι Μαξίμου με Ιερώνυμο και «δεξιά του Κυρίου» – Η μάχη του άμβωνα για διαρροές σε Καρυστιανού και Σαμαρά
Slider

Ψηφοθηρικό παιχνίδι Μαξίμου με Ιερώνυμο και «δεξιά του Κυρίου» – Η μάχη του άμβωνα για διαρροές σε Καρυστιανού και Σαμαρά

by admin
12 ώρες ago
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Slider

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!… ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

by admin
2 ημέρες ago
Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο
Slider

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο

by admin
2 ημέρες ago
Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»
Slider

Ηλίας Κασιδιάρης: «Αποφυλακίζομαι τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφω στην πολιτική με νέο κόμμα»

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Άρης Τάτσης Δικηγόρος. Ενδοοικογενειακή βία: τσακίστε τη woke προπαγάνδα

Άρης Τάτσης Δικηγόρος. Ενδοοικογενειακή βία: τσακίστε τη woke προπαγάνδα

7 ώρες ago
Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

5 ημέρες ago
Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Σνάιντερ προειδοποιεί: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι μια μεγάλη απάτη!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Το Ισλάμ πεθαίνει, ο Χριστός ανασταίνεται – Έκρηξη Χριστιανισμού στο Ιράν, “50.000 τζαμιά έκλεισαν”

    16 shares
    Share 6 Tweet 4
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    29 shares
    Share 12 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr