ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 30 Δεκ 2020 - 18:53
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Την παρέμβαση των δικαστικών αρχών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, που υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν εκτρώσεων.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

Τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», είπε ο Μητροπολίτης, που μάλιστα υποστήριξε ότι γνώστης της πληροφορίας είναι και ο Πάπας, του οποίου τη γνώμη «δεν υπολογίζουμε».

makeleio.gr

Και στον πάπα παρακαλώ μια επείγουσα προκαταρκτική εξέταση

Το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, εξηγώντας ότι όλα τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν είναι «ηθικά αποδεκτά», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρασκευάστηκαν από κύτταρα προερχόμενα από ιστούς αποβλημένων εμβρύων του περασμένου αιώνα.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…