ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Έτσι αποθήκευαν τα τρόφιμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. - 27 Μαρ 2022 - 18:35
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1940, οι άνθρωποι έπρεπε να επιβιώσουν με σιτηρέσια (καθημερινή τροφή των στρατιωτών) ανα άτομο, κάτι που θα δυσκόλευε τη διατροφή μιας μεγάλης οικογένειας, ειδικά αν είχατε περιορισμένο προϋπολογισμό. Όμως, παρά αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι άνθρωποι άντεξαν και οι σύγχρονοι παρασκευαστές μπορούν να μάθουν πέντε σημαντικά μαθήματα αποθήκευσης τροφίμων από ανθρώπους που έζησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (στο  TheSurvivalMom.com )

Το 1939, η Αμερική δεν είχε ακόμη βιώσει τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και οι πολίτες δεν πίστευαν ότι έπρεπε να σκεφτούν την αποθήκευση τροφίμων για επιβίωση ή για να είναι σε ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης, όπως κάνουν σήμερα οι σύγχρονοι παρασκευαστές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/27/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%84/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr