Και ποιος άντρας δε θυμάται τη γαλέτα από τα χρόνια που υπηρετούσε τη θητεία του; Σκληρή, έσπαγε δόντια αλλά αν τη μούσκευες βολευόταν η κατάσταση. ΄Εχει το πλεονέκτημα, ότι με την κατάλληλη αποθήκευση μπορεί να κρατήσει ολόκληρες δεκαετίες. ΄Οταν υπάρξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τη χρησιμοποιούμε όπως είναι ή την κονιορτοποιούμε στο γουδί και την κάνουμε αλεύρι.
Η συνταγή είναι πολύ εύκολη:
Υλικά
4 κούπες τσαγιού αλεύρι (κατά προτίμηση σκληρό)
4 κουταλάκια γλυκού αλάτι
2 κούπες τσαγιού νερό (περίπου)
Εκτέλεση
Διαβάστε τη συνέχεια στο : https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/07/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%cf%80%cf%85%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%cf%8d%cf%83%ce%b7/