Στην πλατφόρμα X, ο επιδημιολόγος Δρ. Νίκολας Χούλσερ (Dr. Nicolas Hulscher) έκανε έντονες δηλώσεις σχετικά με τις πιθανές συνέπειες του εμβολίου mRNA κατά της COVID-19. Σύμφωνα με αυτόν, «περισσότερο από το 70% της ανθρωπότητας έχει υποβληθεί σε χημική λοβοτομή που μεταμφιέζεται σε εμβολιασμό». Για να αιτιολογήσει την άποψή του, ο Δρ. Χούλσερ παραπέμπει σε δύο πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από ομότιμους καθηγητές, οι οποίες συνδέουν τα εμβόλια mRNA με σοβαρές νευρολογικές και ψυχιατρικές παρενέργειες.
@NicHulscher: Δύο από τις μελέτες μας που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους επιστήμονες εντόπισαν 146 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και την ψυχική υγεία που συνδέονται με το mRNA — μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν:
📈 Νόσος Πριόν — 847 X φορές πιο πιθανή σε σύγκριση με το εμβόλιο της γρίπης
📈 Θρόμβοι στον Εγκέφαλο — 3.000 X φορές πιο πιθανή
📈 Ψύχωση — 440 X φορές πιο πιθανή
📈 Άνοια — 140 X φορές πιο πιθανή
📈 Αυτοκτονικές Σκέψεις — 150 X φορές πιο πιθανές
📈 Σχιζοφρένεια — 315 X φορές πιο πιθανή
📈 Κατάθλιψη — 530 X φορές πιο πιθανή
📈 Δολοφονικές Σκέψεις — 25 X φορές πιο πιθανές
📈 Ερπητική Μηνιγγίτιδα — 1.200 X φορές πιο πιθανή
📈 Τοξική Εγκεφαλοπάθεια — 157 X φορές πιο πιθανή
📈 Εγκεφαλικό Απόστημα — 120 X φορές πιο πιθανό
📈 Βίαιη Συμπεριφορά – 80 X πιο πιθανή
📈 Γνωστική Έκπτωση – 115 X πιο πιθανή
📈 Ψευδαισθήσεις – 50 X πιο πιθανές
Οι ενέσεις mRNA διαταράσσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, επιτρέποντας στο mRNA, στις αμυλοειδογόνες πρωτεΐνες και στους παθογόνους παράγοντες να διεισδύσουν στον εγκέφαλο και στον νωτιαίο μυελό — ένα αποτέλεσμα που συνάδει με τα εκρηκτικά ποσοστά γνωστικής εξασθένησης που παρατηρούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο.
Over 70% of humanity underwent a chemical lobotomy masquerading as “vaccination.”
Two of our peer-reviewed studies identified 146 serious brain, spinal cord, and psychiatric adverse events linked to mRNA — some of which include:
📈 Prion disease — 847× more likely vs. flu shot… pic.twitter.com/zsd15rm6ha
— Nicolas Hulscher, MPH (@NicHulscher) January 26, 2026
Ανάλυση Αναφορών στο “Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων” (VAERS)
Και οι δύο μελέτες στις οποίες αναφέρεται ο Δρ. Χούλσερ βασίζονται σε δεδομένα από το VAERS, το “Αμερικανικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων” του CDC (“Κέντρα Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων”) και του FDA (“Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων”).
Η πρώτη μελέτη εξέτασε αναφορές για νευροψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά της COVID-19 και τις συνέκρινε με αναφορές μετά από εμβολιασμούς κατά της γρίπης και άλλους εμβολιασμούς. Αναλύθηκαν δεδομένα για μια περίοδο 48 μηνών για τα εμβόλια COVID-19, σε σύγκριση με περισσότερα από 35 χρόνια για άλλα εμβόλια.
Χρησιμοποιώντας τους αναλογικούς δείκτες αναφοράς (PRR), οι συγγραφείς διαπίστωσαν ότι είχαν ξεπεραστεί σημαντικά διάφορα όρια που ήταν σήματα ασφαλείας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εμφανίστηκαν ισχυρά σήματα σε αναφορές που σχετίζονταν με γνωστικές διαταραχές, γενικές ψυχιατρικές παθήσεις, καθώς και αναφορές για αυτοκτονίες και ανθρωποκτονίες. Οι συγγραφείς αξιολόγησαν αυτά τα σήματα ως «ανησυχητικά» και συνέστησαν την διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών.
Το Kεντρικό Nευρικό Σύστημα στο Eπίκεντρο μιας Δεύτερης Μελέτης
Η δεύτερη μελέτη επικεντρώθηκε ειδικά στις ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος. Και σε αυτή την περίπτωση αξιολογήθηκαν τα δεδομένα του VAERS και συγκρίθηκαν οι αναφορές μετά από εμβολιασμούς COVID-19 με τις αναφορές μετά από εμβολιασμούς γρίπης, καθώς και με όλους τους άλλους εμβολιασμούς μαζί.
Η ανάλυση έδειξε αυξημένους λόγους πιθανοτήτων, μεταξύ άλλων, για λοιμώξεις του κεντρικού νευρικού συστήματος, εγκεφαλικές λοιμώξεις και σπάνιες νευρολογικές παθήσεις. Οι συγγραφείς διαπίστωσαν ότι σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες που εξετάστηκαν, τα καθορισμένα όρια ασφαλείας είχαν ξεπεραστεί. Σε αντίθεση με την πρώτη μελέτη, καταλήγουν σε ένα σαφές πολιτικό συμπέρασμα και υποστηρίζουν την άμεση παγκόσμια διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού κατά της COVID-19.
Αιμοεγκεφαλικός Φραγμός
Ο Δρ. Χούλσερ χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα και των δύο μελετών για να υποθέσει ότι τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να βλάψουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Αυτό θα επέτρεπε στο mRNA, στις πρωτεΐνες-ακίδας (Spike) και στους παθογόνους παράγοντες να έχουν πρόσβαση στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. Υποστηρίζει ότι αυτό οδηγεί σε νευροφλεγμονή, γνωστική εξασθένηση και ψυχιατρικά προβλήματα και, κατά την άποψή του, θα μπορούσε να εξηγήσει την παγκόσμια αύξηση της γνωστικής εξασθένησης & ψυχιατρικών διαταραχών.








