ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επιστήμη εναντίον Μεσαίωνα!!! ΒΙΝΤΕΑΡΑ με Έλληνα καθηγητή του Εξωτερικού να «αναστατώνει» την Παγώνη

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 24 Σεπ 2021 - 10:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Άρχισε να ωρύεται η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ εναντίον των βιταμινών – Ταύτιση με σκοταδιστικές θέσεις παλαιών και σύγχρονων θρησκευτικών κύκλων

Έντονη ήταν η αντίδραση της συνδικαλίστριας προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη με την τοποθέτηση του Ομοιοπαθητικού – Φυσικοπαθητικού Καθηγητή της Κλασσικής Ελληνικής Ιατρικής στο κολέγιο Paris Graduate School, Βασίλη Μαυρομμάτη (πρόκειται για την αυθεντική κλασσική ιατρική, η οποία στις μέρες μας έχει αντικατασταθεί από την αλλοπαθητική και την αποκαλούν εναλλακτική, όπως εναλλακτική αποκαλούν και την αληθινή ενημέρωση κόντρα σε εκείνη των ισχυρών ΜΜΕ!).

Σημειώνεται πως οι τρεις αυτοί κλάδοι είναι αναγνωρισμένοι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ασκούνται διεθνώς και νομίμως!

«Στον εναλλακτικό χώρο, (κακώς) τον αποκαλούμε έτσι, δεν επικροτούμε την πρακτική των εμβολίων. Έχουμε τους δικούς μας τρόπους προστασίας και θεραπείας. Είναι οι φυσικοί τρόποι θεραπείας. Ασκώ την φυσικοπαθητική, την ομοιοπαθητική και την κλασσική Ελληνική ιατρική. Έχουμε μέσα που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και προληπτικά και θεραπευτικά. Υπάρχει τεράστια κοινότητα επιστημόνων, που κουράρουμε ασθενείς με τις μεθόδους μας, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες. Χρησιμοποιούμε φυσικά μέσα. Κουράρουμε και ασθενείς COVID», ανέφερε.

«Έχουμε μια μεθοδολογία που λέγεται εξατομίκευση. Δεν λειτουργούμε όπως οι γιατροί. Κανένας εναλλακτικός και κανένας γιατρός δεν μπορεί να πάρει 100% ευθύνη. Και οι δύο κάνουν σε κάθε περίπτωση ό,τι καλύτερο μπορούν. Για έναν ασθενή με κορωνοϊό, δε θα πάρουν όλοι τα ίδια φάρμακα, διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Χρησιμοποιούμε βότανα, συγκεκριμένη τροφή, βιταμίνες φυσικές και συνθετικές αν χρειαστεί, και φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση», προσέθεσε.

Η Ματίνα Παγώνη αφού είπε πως «η ιατρική είναι μία», αυτή δηλαδή των γυρολόγων, οι οποίοι αποκλείουν και αλλοπαθητικούς συναδέλφους τους, οι οποίοι μιλούν κατά του εμβολίου και επικαλέστηκε αυθαίρετες έρευνες και αριθμούς νεκρών από COVID, παρότι πλέον υπάρχουν οι επίσημες τοποθετήσεις πως τα νούμερα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, οργίστηκε λέγοντας πως «δεν μπορεί να είναι σε ένα πάνελ, στο οποίο λέγεται πως ο κόσμος μπορεί να θεραπευτεί με βιταμίνες και βότανα», ακριβώς, όπως υποστηρίζουν παλαιοί και σύγχρονοι αντιεπιστημονικοί σκοταδιστές της Εκκλησίας (όχι όλοι).

«Μιλάμε για τρεις μεθόδους που είναι αναγνωρισμένες από τον ΠΟΥ, επίσημα. Υπάρχουν ολόκληρες κλινικές στο εξωτερικό που χρησιμοποιούν αυτά που σας είπα. Δεν έχει ακουστεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι δεν υπάρχει», τόνισε κλείνοντας ο κ. Μαυρομμάτης και κατέληξε:

«Δεν έχετε σπουδάσει τον κλάδο αυτό για αυτό δεν τον γνωρίζετε. Τα media είναι δικά σας, όχι δικά μας γι΄ αυτό δεν προβάλλονται στο ευρύ κοινό οι επιστημονικές πρατκικές μας.

Η δημοσιογράφος έπειτα, σε μία πρωτοφανή ενέργεια, συνέκρινε τον αναγνωρισμένο καθηγητή και επιστήμονα με κομπογιαννίτη γιατρό, ο οποίος ισχυριζόταν πως ασκεί δήθεν την κλασσική ιατρική και οδηγήθηκε στην φυλακή:

«Με απειλείτε;», απάντησε ο επιστήμονας. «Τι είναι αυτά που λέτε;;; Δηλαδή να συλλαμβάνονται και γιατροί, των οποίων οι ασθενείς πέθαναν από καρκίνο;;;»

Δείτε από το 6.30 όλη την συζήτηση:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…