ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επιστροφή ανεμβολιαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία … η αυτοαποκαλούμενη “δημοκρατία” τους ΝΟΣΕΙ…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 7 Δεκ 2022 - 12:44

Αξιότιμοι αναγνώστες,
ακούστηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή δια στόματος του υπουργού υγείας, πως , ‘κλειδωσε’ η 1/1,ως η ημερομηνία επιστροφής των ανεμβολιαστων υγειονομικών στις εργασίες τους.

Ένας απλός πολίτης κ εργαζόμενος αναρωτιέται:Ποιο στέλεχος από τις δομές υγείας θα βρίσκεται τη συγκεκριμένη ημερομηνία ,ημέρα Κυριακή κ πρώτη ημέρα του νέου ετους,στη θέση του,για να τοποθετήσει το εν αναστολή προσωπικό στα νέα του τμήματα εργασίας;Επιλέχθηκε ημέρα αργίας 16μηνες μετά την έναρξη την αναστολών ως ημέρα επιστροφής ,για ποιο λόγο;Μήπως έχουμε να κάνουμε κ πάλι με ένα ψέμμα;

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το υπουργείο υγείας δρα με προχειρότητα,ενώ, έχει ήδη καθυστερήσει κατά έναν μήνα μετά την απόφαση του ΣτΕ, την επιστροφή των υγειονομικων στα νοσοκομεία!

Επιβαιωνεται ‘παλιν κ πολλάκις” ότι η αυτοαποκαλούμενη “δημοκρατία” τους ΝΟΣΕΙ…

Με εκτίμηση,
Τσανακλίδου Αικατερινη
ΤΕ νοσηλευτρια
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπολης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr