• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Επιτέλους ένας υπουργός παραιτήθηκε και νιώθω την ανάγκη να τον συγχαρώ…

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Να παταχθεί η διαφθορά, μόνο έτσι θα γίνει η Ελλάδα μία πραγματική χώρα!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο παραπάνω τίτλος ανήκει σε άρθρο του κ.Ιγνατιου

Κ.Ιγνατιου δημοσιεύσατε ένα άρθρο με τον παραπάνω τίτλο με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα υπουργό-εφοπλιστή, κ. Καραμανλη. Αληθεια πως είναι από το εφοπλιστικό σου γραφείο στο city να θέλεις να σώσεις την Ελλάδα και τους Έλληνες?? Πράγματι πιστεύω ότι το δάκρυ του και η παραίτηση του ήταν ειλικρινέστατη και μαζί σου θα τον συγχαρώ και εγώ ,μόνο για την κίνηση και ΟΧΙ για την ουσία .Κατά βάση είναι ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ από την στιγμή που ενώ είχε δεχτεί τόσες οχλήσεις από τους σιδηροδρομικούς, σε μια τετράχρονη πορεία στο νευραλγικό του πόστο, δεν μερίμνησε για το μέγιστο (ηθικά και πρακτικά ) αγαθό την ασφάλεια!!Δεν τίθεται πρώτιστα κατ’ εμένα το θέμα της διαφθοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση όσο η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από την πλευρά της πολιτικής ΕΛΙΤ , για τον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Οι γόνοι του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου ,μεσαίου διανοητικού διαμετρήματος μέσα από τα χειραγωγημένα εκπαιδευτικά ιδρύματα (κολέγιο Αθηνών κ.λπ.) και τα μεγάλα σιωνιστικά πανεπιστήμια ανθρωπιστικών σπουδών της Αμερικής προοιωνίζουν την πορεία τους στον πολιτικό βίο.

Νομίζετε ότι κάποιος από αυτούς θα είχε τα κότσια να αποφοιτήσει έστω από κάποια σχολή θετικών επιστημών αυτών των πανεπιστημίων??Η διέλευση αυτή (‘’σπουδές’’) , η διεργασία στις αδελφότητες των ιδρυμάτων , και η ατομική και συλλογική σχέση που αυτές παράγουν , δημιουργούν ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ, ΑΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ,θεωρητικά ΑΤΡΩΤΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ πολιτικούς . Έχουμε έτσι την δημιουργία οντοτήτων διεκπαιρεωτων για τα συμφέροντα και μόνο των χειραγωγών τους . Έτσι η όποια θέση εξουσίας τους καθιστά δέσμιους στα συμφέροντα και μόνον των χειραγωγων. Σε αυτό το πλέγμα εμπλέκονται ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΝΑΛΛΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

Ο Πολακης με την δήλωση του είπε πολλές αλήθειες. Δικαιοσύνη ,οικονομικά συμφέροντα, δημοσιογράφοι , κρατικοδίαιτα και μη κανάλια ,όλοι ένας αχταρμας. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Κ. Ιγνατίου.

Αυτό σε συνδυασμό με έναν ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΛΑΟ που έχει υποστεί την κατάπτωση μέσα από τα πρωτοβάθμια-β’βαθμια σχολεία με τις ευλογιές της Στρατευμένης Ανώτατης εκπαίδευσης στα συμφέροντα της νέας τάξης, θεωρώ δεν έχει να μας προσφέρει κάτι ελπιδοφόρο .

Η ΕΛΛΑΔΑ, η ΚΥΠΡΟΣ, δηλαδή σύσσωμος ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ , αν δεν ανασκουμπωθούμε σε νέα βάση αξιών και ηθικής σεβόμενοι τον ρολό μας στην εξέλιξη της παγκόσμιας ιστορίας , όσες παραιτήσεις και συγγνώμες αν ειπωθούν για την κατάντια της δημόσιας ζωής , δεν θα μπορέσουμε να δούμε ένα καλύτερο μέλλον, να γίνει η ΕΛΛΑΔΑ , η ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.

Διαφθορά και αδιαφορία λέξεις σχεδόν συνώνυμες αλλά και τόσο διαφορετικές, με την αδιαφορία να επιτρέπει την διαφθορά ,και την διαφθορά από την άλλη να μας οδηγεί στην αδιαφορία.

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι απόρροια της ηθικής , εγκεφαλικής , και γνωστικής κατάπτωσης του ανθρώπου.

Για την πάταξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ απαιτείται πραγματική ανάταξη των παραπάνω παραγόντων στην βάση της φιλοσοφία και των αξιών που μας κληροδότησαν οι αρχαίοι προγονοί .Χωρίς να γίνει αυτό λυπάμαι σωτηρία δεν βλέπω στον ορίζοντα!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γ.Μ: Πάρε τον χρόνο σου……
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Πάρε τον χρόνο σου……

by admin
1 ημέρα ago
Νικητές…. Γιάννης Φρύδας
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Νικητές…. Γιάννης Φρύδας

by admin
1 ημέρα ago
Γ.Μ: Αυτό που δεν αξίζω….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Αυτό που δεν αξίζω….

by admin
3 ημέρες ago
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ   Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:  ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ –  ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
«ΦΩΤΙΑ» βάζουν οι Αμερικανοί γύρω από την Κίνα: «Εμείς είμαστε εδώ οι ηγέτες» – ΒΙΝΤΕΟ

«ΦΩΤΙΑ» βάζουν οι Αμερικανοί γύρω από την Κίνα: «Εμείς είμαστε εδώ οι ηγέτες» – ΒΙΝΤΕΟ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/3/2023)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/3/2023)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr