ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επιτέλους ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ από την Ι. Μητρόπολη Πειραιώς !!!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 11 Νοέ 2019 - 22:50
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το Γραφείο επί των Αιρέσων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς εξέδωσε Ανακοινωθέν στις 11 Νοεμβρίου 2019 για το φλέγον θέμα του Μεταναστευτικού.

Για λόγους περιορισμένης χωρητικότητας στην περιγραφή του βίντεο, ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα από το Ανακοινωθέν:

Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο πως Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υλοποιεί στις τραγικές ημέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το κοσμοκρατορικό της σχέδιο, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου.


…..

Ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο παγκοσμίων διαστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες. Για την υλοποίησή του σπαταλούνται αμύθητα ποσά, τα οποία διοχετεύονται μέσω διαφόρων ανεξέλεγκτων Μ.Κ.Ο., (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων),ενώ παράλληλα με τη δύναμη του χρήματος αλώνονται εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα των σχεδιαστών και εξαναγκάζονται να προωθούν τα σχέδιά τους.

Τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού… ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.), και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Γνωρίζουν ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, όχι μόνο διότι αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη ηθική και πνευματική δύναμη ενότητος του ελληνικού λαού, αλλά και διότι ανέκαθεν, εδώ και είκοσι αιώνες, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ συνδέθηκαν μεταξύ τους με άρρηκτους δεσμούς στην ιστορική πορεία του Έθνους μας.

Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού προσφύγων, ή παρανόμων οικονομικών μεταναστών σε χώρες υψηλού βιοτικού επιπέδου, όπως η Ευρώπη και η Αμερική
…..

Μια άλλη παράμετρος του θέματος είναι η συμπεριφορά τους στη χώρα μας. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας. Έχοντας διαποτιστεί από τα ολέθρια διδάγματα και τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο θεωρεί κάθε μη μουσουλμάνο ως «εχθρό του Αλλάχ» και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση, συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές.
…..

Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς…
που θα ζητάμε άδεια για να χτυπήσει η καμπάνα της ενορίας μας, για την περιφορά του Επιταφίου και τις υπαίθριες λατρευτικές μας εκδηλώσεις.
Παράλληλα έχουν την απαίτηση να επιβάλουν την δική τους κουλτούρα και τις δικές τους παραδόσεις, διαμορφωμένες από τις επιταγές του Ισλάμ:
Την υπεροχή του άνδρα σε σχέση με τη γυναίκα, η οποία θεωρείται κτήμα και σκεύος ηδονής για κείνον.
Τη «νομιμοποίηση» των βιασμών «απίστων», δηλαδή γηγενών ευρωπαίων γυναικών.
Την παιδεραστία, αφού το Κοράνιο επιτρέπει τον «γάμο» ενηλίκων ανδρών με 9ετείς κορασίδες…
…..

…ο κίνδυνος ισλαμοποιήσεως της χώρας μας είναι πλέον ορατός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή μας ως Ορθόδοξο έθνος και ως λαός. Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση αναφέρει, ότι μια πόλη σαν τη Λαμία χάνεται κάθε χρόνο από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του πληθυσμού και μια πόλη σαν την Πάτρα γεννιέται από αλλόθρησκους και κύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!
…..

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ, γι’ αυτό και σε πολλά μέρη της Ελλάδος οι ντόπιοι κάτοικοι ξεσηκώνονται, διαμαρτύρονται και προσπαθούν να εμποδίσουν την εγκατάσταση μεταναστών.
…..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

…αγαπούμε μεν τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, στο μέτρο πάντα των δυνάμεών μας, ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ η οποία απειλείται στην παρούσα χρονική συγκυρία από ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, όπως αναπτύξαμε προηγουμένως.
…..

Καλούμεθα λοιπόν όλοι μας να κάνουμε ότι εξαρτάται από μας με ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, (σαν αυτά που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα), ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟΝ προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ΧΡΕΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και πάνω από όλα να κάνουμε ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ τις ταπεινές μας προσπάθειες και να σώσει την Ελλάδα από την νέα αυτή δεινή δοκιμασία.
Αμήν.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…