ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας από το Μαξίμου: Άρει τα μέτρα σε εστίαση και γήπεδα για να γλυτώσει το “λιντσάρισμα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 27 Ιαν 2022 - 12:25
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εξετάζεται η επιστροφή της μουσικής και η άρση του ωραρίου στην εστίαση

Μετά την καταστροφή που υπέστη η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και της ανικανότητας της κυβέρνησης, το Μαξίμου θέλει να προσφέρει «άρτο και θεάματα» στους πολίτες, ώστε να γλυτώσει το λιντσάρισμα.

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σημερινή συνεδρίαση των «ειδικών» θα αποφασιστεί η μερικά άρση των μέτρων που ισχύουν για την εστίαση και τα γήπεδα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των «ειδικών» θα εξετάσει και πιθανότατα θα εισηγηθεί άρση του ωραρίου στην εστίαση, επιστροφή της μουσικής αλλά μόνο για καθήμενους, δηλαδή παράταση της απαγόρευσης ορθίων και ενδεχομένως αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες των γηπέδων στο 50%.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν το μεσημέρι και θα γίνει η εισήγηση στην κυβέρνηση, ενώ ακολούθως αναμένεται και η σχετική επίσημη ενημέρωση, ίσως το απόγευμα.

Νωρίτερα, τόσο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, όσο και ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, όταν ρωτήθηκαν σχετικά, αρνήθηκαν να απαντήσουν λέγοντας ότι η απόφαση είναι των ειδικών οι οποίοι και εκτιμώντας τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας, θα λάβουν τις αποφάσεις τους.

Φυσικά αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι «ειδικοί» είχαν αποφασίσει για παράταση των υφιστάμενων μέτρων, παρόλα αυτά οι πρόσφατες εξελίξεις με την κακοκαιρία «Ελπίδα» οδήγησαν την κυβέρνηση στο να δώσει εντολή για άρση τους.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr