ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επτά σημάδια που φανερώνουν ότι έρχεται μια μεγάλη κρίση

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΚΛΟΙΟΣ. - 17 Δεκ 2020 - 11:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο μέσος άνθρωπος δέχεται καθημερινά από τα μέσα ενημέρωσης έναν βομβαρδισμό από αρνητικές είδησεις που πολλές φορές κινούνται στα όρια της υπερβολής και της κινδυνολογίας. Όμως, πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι πραγματικά μεγάλο πρόκειται να συμβεί ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλό το δικό μας αλλά και της οικογένειας μας;

1. Όταν θα δούμε κανονικούς ανθρώπους να καταφεύγουν μαζικά σε ακραίες πράξη βίας (μάχες, λεηλασίες, αναταραχές).

2. Όταν το δίκτυο παροχής της ηλεκτρικής ενέργειας έχει καταρρεύσει σε μεγάλη κλίμακα για περισσότερο από μια εβδομάδα.

3. Όταν κλείσουν οι τράπεζες και τα ATM έχουν πάψει να λειτουργούν.

4. Όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις παύουν πλέον να αναφέρονται σε αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους είτε γιατί αυτολογοκρίνονται είτε κατόπιν κυβερνητικής εντολής.

5. Όταν το χρηματιστήριο σταματήσει να συνεδριάζει επ’ αόριστον. Η χρηματιστηριακή αγορά μιας χώρας αποτελεί την βιτρίνα της οικονομίας της, όταν αυτή πάψει να λειτουργεί σημαίνει ότι η κατάσταση είναι περισσότερο σοβαρή από ότι μπορούμε να φανταστούμε.

6. Όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μαζικά δεν εμφανίζονται στην εργασία τους.

7. Όταν κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Μια τέτοια πράξη είναι το ύστατο μέτρο της κυβέρνησης που σημαίνει ότι είτε κάτι μεγάλο ήδη έχει ξεκινήσει, είτε αυτό πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Αυτά είναι ορισμένα από τα σημάδια που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό δείχνουν ότι μια μεγάλη κρίση πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα. Σε μια παρόμοια περίπτωση καλούμαστε να αποφασίσουμε αν ο τόπος που ζούμε μας παρέχει ασφάλεια ή αν θα πρέπει να μετακινηθούμε σε άλλη περιοχή.

epiviosi.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…