• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Ερντογάν και “Γκρίζοι Λύκοι” σημαδεύουν την Ελλάδα!

9 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σουλτάνος πλέον και με την ψήφο του λαού ο Ταγίπ Ερντογάν – Άμεση η απειλή σε Αιγαίο και Θράκη και Κύπρο – Καμία εθνική πολιτική από το ξενόδουλο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο

Πολλοί ήσαν αυτοί που έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την οριακή νίκη του Ταγίπ Ερντογάν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής. Όμως, ο Ερντογάν, όπως έχει αποδείξει, είναι στην πολιτική του πρακτική εξαιρετικά θρασύς και αυτό το αποτέλεσμα το θεωρεί ήδη μια μεγάλη νίκη, η οποία και του δίνει πλέον το δικαίωμα να διοικεί την Τουρκία σαν μονάρχης. Δεν είναι τυχαίο ότι πυκνές ήταν οι δηλώσεις του τούρκου προέδρου κατά της Ελλάδος τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές και βεβαίως μεγάλη σημασία έχει το δεδομένο ότι στο πλευρό του Ερντογάν βρέθηκαν και είναι τώρα συμμέτοχοι στην εξουσία οι φανατικοί ανθέλληνες “Γκρίζοι Λύκοι”.

Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια από τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου κάποιοι… βαθυστόχαστοι αναλυτές μας έλεγαν και έγραφαν βαρύγδουπα άρθρα στις φυλλάδες της διαπλοκής ότι η Τουρκία τελειώνει. Όμως, μέσα σε αυτά τα τριάντα χρόνια, η Τουρκία γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή και η Ελλάδα έχει οδηγηθεί σε μία χρεωκοπία και σε μια πλήρη αποδυνάμωση γεωπολιτικά σε σχέση με την Τουρκία.

Την ίδια ώρα που στην Τουρκία μία νεολαία δεκάδων εκατομμυρίων φλέγεται κυριολεκτικά γεμάτη φανατισμό για την Πατρίδα της, στην Ελλάδα κυριαρχεί ένας τόσο μαρξιστικής όσο και φιλελεύθερης πασιφισμός που ηθικά αφοπλίζει το Έθνος απέναντι στην απειλή που λέγεται Τουρκία, στην οποία προστίθεται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο επικίνδυνη η απειλή μια μεγάλης Αλβανίας από τα βορειοδυτικά σύνορά μας.

“Δασκάλοι” της συμφοράς και του ολέθρου αποδυναμώνουν το Έθνος και μαζί με αυτούς και ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που θέτει σε άμεση προτεραιότητα το σαθρό ιδεολόγημα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, μιας “φιλίας”, η οποία ουδέποτε υπήρξε και την οποία έχει πληρώσει ακριβά ο Ελληνισμός με συνεχείς υποχωρήσεις από το 1922 μέχρι σήμερα.

Στο ιδεολόγημα της ελληνοτουρκικής “φιλίας” ήλθε να προστεθεί τις τελευταίες δεκαετίες και η περίφημη… ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, για την οποία μας έλεγαν ότι η Άγκυρα θα θυσίαζε τα ανθελληνικά της σχέδια. Πράγμα το οποίο δεν συνέβη και δεν πρόκειται να συμβεί γιατί πολύ απλά η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και το ξέρει!

Έγραφε σχετικά από τα χρόνια της δεκαετίας του ’90 ο αείμνηστος καθηγητής Κονδύλης: “… Για την ευρασιατική Τουρκία η Ευρώπη είναι μόνον ένα πεδίο δραστηριότητας ανάμεσα σε άλλα … Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μη μπορώντας να δώσει στην Τουρκία όλα όσα επιθυμεί, θα επιδιώκει να την κατευνάσει με ελληνικά έξοδα, πιέζοντας δηλαδή την Ελλάδα να δεχθεί τις τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο.”

Και πράγματι έτσι είναι! Η Ευρώπη μας έχει εγκαταλείψει και δεν θα της κόστιζε τίποτε να θυσιάσει την Ελλάδα προς χάριν των συμφερόντων της με την Τουρκία. Με την Τουρκία, η οποία ευθέως μας απειλεί σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα μας κουνά το δάχτυλο και δεν γνωρίζουμε πότε θα αφήσει τα εκατομμύρια τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, που υπάρχουν στην επικράτειά της, να περάσουν το Αιγαίο και να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα κοινωνικό χάος!

Απέναντι σε αυτήν την απειλή και με δεδομένο ότι ο Ερντογάν μετά την εκλογική του νίκη και έχοντας στο πλευρό του τους “Γκρίζους Λύκους” θα γίνει περισσότερο απειλητικός και απρόβλεπτος, το ενταύθα πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αρκείται σε ευχολόγια και δεν βλέπει ότι η μόνη λύση για να μη γίνει η Ελλάδα μια επαρχία της Τουρκίας, είναι να μετατραπεί σε μία πανίσχυρη δύναμη αποτροπής, η οποία θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα δίκαιά της.

Δυστυχώς, αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που το σύστημα θέλει να μας κυβερνήσουν, μαρξιστές και φιλελεύθεροι, δεν υπηρετούν τα δίκαια του Έθνους, την Ιστορία των Ελλήνων και προκειμένου να επιβιώσουν τα άνομα συμφέροντά τους δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν την Πατρίδα!

Η μόνη λύση για να αντισταθεί ο Ελληνισμός είναι να κυριαρχήσει ένα πνεύμα αυθεντικά εθνικιστικό και να μας γίνει συνείδηση ότι μόνο εάν είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για τα δίκαιά μας, θα επιβιώσουμε! Μόνο αν ξεριζώσουμε τον ραγιαδισμό που επικρατεί στον λαό μας, είναι δυνατόν να υπάρχει στο μέλλον Ελλάδα, αλλιώς η χώρα αυτή θα καταστεί ένας θλιβερός παρίας της Ιστορίας και ένας δορυφόρος κυριολεκτικά της Τουρκίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

xryshaygh

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
2 ημέρες ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
2 ημέρες ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
2 ημέρες ago
Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”
Slider

Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΔΕΙΤΕ πόσο…ΥΠΟΥΛΑ λειτουργεί σε όλο τον κόσμο η…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ με την οποία έχει καλές σχέσεις ο Τράμπ…

ΔΕΙΤΕ πόσο…ΥΠΟΥΛΑ λειτουργεί σε όλο τον κόσμο η…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ με την οποία έχει καλές σχέσεις ο Τράμπ…

ΗΠΑ: Χαιρόταν όταν ξυλοκοπήθηκε ένας «λευκός ρατσιστής». Τρεις μήνες μετά τον σκότωσε ένας μαύρος ρατσιστής

ΗΠΑ: Χαιρόταν όταν ξυλοκοπήθηκε ένας «λευκός ρατσιστής». Τρεις μήνες μετά τον σκότωσε ένας μαύρος ρατσιστής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr