ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΣ….

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 18 Απρ 2019 - 22:16
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ. 

  1. 10.  2016. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,  ΕΡΧΕΤΑΙ  ΧΑΛΑΣΜΟΣ 

+++   Έρχεται καταιγίδα, έρχεται χαλασμός, μην το περνάτε αψήφιστα, μιλάω ο Θεός. Μιλάω μέσα απ’ το γραπτό  να σας προετοιμάσω, να μην σας έρθη ξαφνικά , δεν θέλω να σας χάσω. Μιλάω ο Δημιουργός, του σύμπαντος ο Πλάστης κι αν δεν ακούσης τι θα πω εσύ ‘σαι που θα χάσης. Μιλάω σ’ όλους τους τυφλούς, τα μάτια τους που κλείνουν, και τα σημεία των καιρών αυτοί δεν

διακρίνουν. Έχουν τα μάτια σφαλιστά, τα ώτα βουλωμένα, αφού είναι από τον βρωμερό εχθρό, ετούτα σκοτισμένα. Μην δούνε, μην ακούσουνε το τι τους περιμένει, μη και αλλάξουνε ζωή, σωθούνε οι καημένοι. Γι’ αυτό ο Κύριος μιλώ, γι’ αυτό βροντοφωνάζω, ξυπνάτε από τον λήθαργο, με πόνο σας φωνάζω. Γιατί η μπόρα πούρχεται πολλούς θα παρασύρη, θα φύγουνε οι πιο πολλοί, θε ν’ απομείνουν λίγοι. Θα φύγουν απ’ την πρόσκαιρη ετούτη την ζωή, στην κόλαση να μπούνε να φλέγωναι εσαεί.  Γιατί αυτοί δεν θέλησαν για να συνετιστούνε, γιατί αυτοί αδράνησαν στο να διορθωθούνε και με ειλικρινή μετάνοια σε Με πίσω να ‘ ρθούνε. 

Γι’ αυτό την ύστατη στιγμή και πάλι τους φωνάζω, ξυπνάτε, επιστρέψατε, δεν θέλω να σας χάσω. ΤΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, ΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, βιάσου να πης το ήμαρτον, να πάρης τα βραβεία. Δέχομαι Εγώ τον έσχατο καθάπερ και τον πρώτο, γι’ αυτό σου λέγω τέκνον Μου, βιάσου δεν έχεις χρόνο. Βιάσου το ήμαρτον να πης, βιάσου να επιστρέψης, αν θες δώρα Ουράνια, παιδί Μου για να δρέψης. 

Δεν θα ειδοποιήση, σαν έρθη το κακό, γι’ αυτό κρούω τον κώδωνα ο Ίδιος ο Θεός. Σαν αστραπή παιδί Μου σε ξάστερο Ουρανό, τόσο θα είναι απρόσμενο, θα είναι ξαφνικό. Όσοι βρεθούν σε προσευχή θα διαφυλαχθούνε, μα όσοι αμαρτάνουνε, όλοι θε να χαθούνε. Γι’ αυτό σας είπα ήδη πως θα χαθούν πολλοί, αφού οι πολλοί δεν έχουν με Μένα επαφή. Δεν τόθελα να γίνη ετούτο το κακό, οι ίδιοι το προκαλέσατε, αφού αντί για Μένανε, πήγατε στον εχθρό. 

Παντού θα βλέπης πτώματα , όπου και να γυρίσης, δεν θά’χης τόπο καθαρό εσύ για να πατήσης. Δεν θα τα δέχεται η γη να τα φιλοξενήση, αφού αυτή σιχάθηκε την ιδική τους ζήση. Αφού επαναστάτησαν προς τον Δημιουργό τους, το χώμα θα τα αρνηθή, για να ταφούν εντός του. Όλη η γη θε να γενή ένα νεκροταφείο, αφού θα σώζεται ο είς και θα πεθαίνουν δύο.  

Σας φαίνονται μακάβρια τα λόγια που σας λέω, μα Είμαι η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ, απλώς σας τα προλέγω. Θέλω για να τα ξέρετε, δικαιολογία να μην βρήτε, όταν εμπρός εις τον Κριτή εσείς θε να βρεθήτε. Ο Τρισυπόστατος Θεός, σφραγίζω το γραπτό Μου, μακάριος όποιος δεχθή τον λόγο τον δικό Μου και τον εχθρό απαρνηθή και γίνη οπαδός Μου. Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.+++ 

Πηγή : Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…