ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ) ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ;

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 30 Ιούν 2018 - 18:32
Loading...

Γράφει ο Κυθήριος

Βρισκόμαστε σήμερα μια μέρα πριν τον Ιούλιο και έχοντας διαβάσει στο παρελθόν τις διάφορες προφητείες Αγίων και άλλων Γερόντων της Ορθοδοξίας έχω αρχίσει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ίσως αυτός είναι ο μήνας κατά τον οποίον θα αρχίσουν να τρέχουν τα μεγάλα γεγονότα της πείνας στην Ελλάδα και του παγκοσμίου πολέμου.

Ας αρχίσουμε απο τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη ο οποίος έφυγε απο κοντά μας πρίν απο μερικούς μήνες και από το 2011 είχε πει τα εξής:

“Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα”

http://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2013/04/blog-post_28.html

Επίσης αργότερα σε ερώτηση ενός πνευματικού του τέκνου είχε πεί ότι αυτό θα γίνει Ιούλιο μήνα και τότε αυτός δεν θα ζεί.

https://katohika.gr/ellada/otan-ginei-i-chreokopia-tis-ellados-o-gerontas-den-tha-zei/

Επομένως δεδομένου οτι ο Γέροντας έφυγε από κοντά μας πρίν από μερικούς μήνες, ο φετινός Ιούλιος είναι ο πρώτος υποψήφιος μήνας για να γίνει αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα και με άλλους Γέροντες αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την αρχή της μεγάλης πείνας που θα έρθει στην Ελλάδα και θα είναι χειρότερη της κατοχής. Για παράδειγμα ο Γέροντας Σεραφείμ Δημόπουλος έλεγε τα εξής:

“Θα κοιμηθούμε ένα βράδυ και θα τα έχουμε όλα. Και το πρωΐ θα ξυπνήσουμε και δεν θα έχουμε τίποτε! “

Επίσης έλεγε:
“Έρχεται, όπου νά ’ναι, μεγάλη κρίση στην Ελλάδα. Θα κλείσουν μαγαζιά, θα απολυθούν υπάλληλοι, θα κλείσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις. Μη ρωτάς τι πείνα έρχεται! Πάνε αυτά που ήξεραν (εξαλλοσύνες, σπατάλες, καλοπέραση…)! Το ψωμί, τώρα το πετάνε! Όμως σ’ αυτήν την κρίση που έρχεται –θα είναι παγκόσμια βέβαια– αλλά στην Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερη· θα πουν το “ψωμί–ψωμάκι’”! Δουλειές, δεν θα υπάρχουν. Έρχεται φτώχεια και πείνα, πάτερ Παύλε! Σου το λέω, να το ξέρεις!”

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/blog-post_390.html

Επίσης μιά Γερόντισσα απο κάποιο μοναστήρι της Αττικής μας λέει τα εξής:

“Δεν γνωρίζουμε βεβαία τον ακριβή χρόνο, αλλα μια νυχτα θα κοιμηθούμε στην σημερινη μας καθημερινοτητα και το πρωι που θα ξυπνησουμε θα εχει συντελεστει ενα γεγονος
(δεν μας διευκρινισε ποιο γεγονος), που θα αλλαξει ολο την κατασταση στην Ελλαδα!
Αυτο το γεγονος θα σημανει και την εναρξη των αναμενομενων γεγονοτων γιατι στο εξωτερικο θα μπει σε πολεμο ενα κρατος σχεδον ταυτοχρονα με το γεγονος που θα συμβει εντος Ελλαδας. Και μετα κι αλλο κρατος θα ακολουθησει, κι αλλο , κι αλλο κι ετσι θα γινει ο πολεμος παγκοσμιος. “

http://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%81/#

Πώς θα είναι κατά την διάρκεια αυτής της πείνας μας το περιγράφει η Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου που έφυγε από κοντά μας το 2002. Μας λέει χαρακτηριστικά:

“Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε: Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε: Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!”

Επίσης είχε πεί τα εξής από το 2002:
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί.
– Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. Τότε ήταν μεταβατική περίοδος, από δραχμή στο ευρώ.Αναφέρω το διάλογο μεταξύ μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά έχω μια διαφωνία μαζί σου. Είχες πει κάποτε ότι η Ελλάδα θα πέσει έξω οικονομικά και τα λεφτά θα χαθούν μια ώρα! Πριν λίγες μέρες μπήκαμε στο ευρώ, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρώ είναι ισχυρό νόμισμα όπως το δολάριο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό το νόμισμα είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς του σκότους!! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…
Έρχεται μεγάλη φτώχεια… Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά λες ότι έρχεται φτώχεια! Τι είδους φτώχεια έρχεται;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή θα είναι όπως στη κατοχή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χειρότερα από τότε! Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει και οι δουλειές θα χαθούν, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αντέξουν, όχι ότι θα παίρνουν πολλά λεφτά αλλά απλώς θα έχουν το σταθερό. Φαντάσου ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με το πρωινό του, το μεσημεριανό του, το βραδινό του και αναγκαστικά θα έρθει στο χωριό του, να τρώει ένα κομμάτι καλαμποκίσιο ψωμί και ένα αυγό τηγανιτόκαι αυτή μπορεί να είναι η τροφή του για όλη τη μέρα!…

Θα περιποιείσαι το κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε και έδειξε ταραγμένη!…

Τέλος η Γερόντισσα είχε πεί ότι αυτές τις μέρες το χάρτινο χρήμα θα χάσει την αξία του και μόνον ο χρυσός θα την διατηρήσει. Συγκεκριμένα είχε πεί:

“Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης”.

http://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2015/09/blog-post_7.html

Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος είναι τα ποιήματα μιας Γερόντισσας από κάποιο μοναστήρι της Αττικής:

“Γι’ αυτό έχουν βάλει σ’ εφαρμογή τα μαύρα σχέδιά τους,
να βγείτε από τα σπίτια σας και η Ελλάδα να μείνει δικιά τους.
Ούτε φάρμακα, ούτε γιατρούς η χώρα αυτή να έχει,
και έτσι με το παραμικρό ο κόσμος να πεθαίνει.
Για να μπορέσουν γρήγορα από εσάς ν’ απαλλαγούνε.
Κι έπειτα οι νέες οι φυλές στην Ελλάδα να κατοικούνε.
Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό μέσα στην ιστορία.
Έτσι να πουληθεί ένας λαός με τέτοια προδοσία!!!
Θα κόβουν το ηλεκτρικό πολλές ώρες την ημέρα,
και το δίκτυο το επικοινωνιακό να μην έχετε επικοινωνία με κανέναν.
Όσο για τη διατροφή θα είναι πολλή λίγη,
Αφού τα τρόφιμα δεν θα επαρκούν να θρέψουν κάθε σπίτι.
Θα σας αποκλείσουνε οι χώρες της ντροπής,
από φάρμακα, πετρέλαιο και από είδη διατροφής.
Όλα αυτά θα γίνουνε όταν οι δανειστές,
θα φύγουν απ’ τη χώρα σας μετά από απειλές.
Για να σας εκδικηθούν με άλλο τρόπο πια,
αφού μέσα στη χώρα σας δεν θα έχουν καμιά δουλειά.
Όποιος μπορεί ν’ αντιληφθεί τι πρέπει πια να κάνει,
γρήγορα να γυρίσει στο χωριό να βάλει ένα μποστάνι.
Και όποιος δεν έχει γη για να καλλιεργήσει,
η πίστη του και η προσευχή θα δώσουνε τη λύση.”

http://www.triklopodia.gr/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD/#

Ευτυχώς ο Άγιος Παίσιος μας έχει πεί ότι η πείνα αυτή θα κρατήσει κάποιους μήνες μόνο:

“Eμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.” και άλλη φορά έλεγε … “Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργήτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δε θα έχει”.

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/115313/oi-epikaires-profiteies-tou-geroda-paisiou

Άλλοι γέροντες μας έχουν πεί ότι πρίν από το γεγονός αυτό θα προηγηθεί μια “πολιτειακή ανωμαλία” ή “πολιτειακή εκτροπή”.

Συγκεκριμένα ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας λέει τα εξής:

“Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το διεθνές κεφάλαιο. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση των Τούρκων πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.”

https://www.greekaffair.gr/geronta-iosif-vatopedinoy/

Επίσης ο Άγιος Πορφύριος μας μιλάει για “πολιτειακή εκτροπή” Συγκεκριμένα έχει πεί:

“1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2. Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!

5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.”

http://www.iellada.gr/thriskeia/profiteia-sok-tha-epemvei-o-stratos-tha-ginei-politeiaki-ektropi

Αυτό πάντως που είναι το πιό ανησυχητικό είναι ότι τις τελευταίες μέρες οι ίδιοι οι πολιτικοί της κυβέρνησης, ο Κοτζιάς, ο Καμμένος και άλλοι μιλάνε για “εκτροπή πολιτεύματος”

http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/695908_n-kotzias-ektropi-sti-ritoriki-toy-misoys-apo-ti-nd-eho-dehthei

https://www.eleftherostypos.gr/politiki/256690-me-orous-apostasia-kai-ektropi-politeymatos-krybei-ton-paniko-tou-to-maximou/

Σε αυτό το άρθρο προσπάθησα να κάνω μιά ανασκόπηση των προφητειών που κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο σχετικά με την πείνα που οι Γέροντες μας προειδοποιούνε ότι έρχεται στην Ελλάδα.

Δεν γνωρίζω άν θα γίνει φέτος ή κάποια άλλη χρονιά – διορατικός δεν είμαι. Πάντως ελπίζω ότι με αυτό το άρθρο και τις παραπομπές του, δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να πάρει μια σφαιρική εικόνα για τα επερχόμενα, και να προετοιμάσει ο καθένας ένα “σχέδιο επιβίωσης” για τον εαυτό του και τους γύρω του που θα τον βοηθήσει να περάσει τις επερχόμενες καταστάσεις όσο το δυνατόν πιό ανώδυνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter