ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ετοιμάζει μηνύσεις κατά της νέας διοίκησης της «Κιβωτού» ο π.Αντώνιος – Απολογείται με υπόμνημα μετά το Πάσχα

ΕΛΛΑΔΑ. - 16 Απρ 2023 - 11:13
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Έτοιμος να υποβάλει μηνύσεις σε ορισμένα πρόσωπα της νέας διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» για συκοφαντική δυσφήμιση, τόσο του ίδιου, όσο και συνεργατών του, φέρεται να είναι ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το Star που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, εκτός από τις μηνύσεις, θα στείλει και εξώδικο προς τη νέα διοίκηση της ΜΚΟ, για τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους.

Και αυτό γιατί ο ίδιος υποστηρίζει ότι φεύγοντας άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της «Κιβωτού» (ταυτόχρονα ο ίδιος και η πρεσβυτέρα ελέγχονται από τον οικονομικό εισαγγελέα για τα οικονομικά της ΜΚΟ των πέντε τελευταίων ετών).

Σε ότι αφορά την ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει, ο ιερέας θα απολογηθεί στον Ανακριτή μετά το Πάσχα και περιμένει τη σχετική κλήση του για απολογία, ετοιμάζοντας υπόμνημα. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσει το παρόν στο ανακριτικό γραφείο, καθώς ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να μην είναι παρών για την απολογία του.

Θυμίζουμε ότι στον ιδρυτή της ΜΚΟ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, που αφορά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του ένας 15χρονος και ένας 19χρονος για την περίοδο από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022.

Μέσω του πολυσέλιδου υπομνήματος που είχε καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές δεν πείστηκαν και μετά το Πάσχα, θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr