ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Δεκ 2019 - 10:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην πλήρη στρατιοτικοποίηση των κατεχομένων της βόρειας Κύπρου προχωρεί η Τουρκία, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνομιλίες για το Κυπριακό, μετατρέποντας την βόρεια Νήσο σε πεδίο εφόρμησης για όλη την Α. Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν, η κυβέρνησης του ψευδοκράτους της κατεχόμενης Κύπρου, ένεκεν όπως αναφέρεται των εξελίξεων στην ανατολική Μεσόγειο και της έντασης που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε την δημιουργία στρατιωτικής βάσης Drones εξοπλισμένων και μη, (İHA SİHA), στο αεροδρόμιο του Geşitkale των κατεχομένων.

Για την δημιουργία αυτή της βάσης ήδη έχει έρθει στα κατεχόμενα ειδική ομάδα που εγκαταστάθηκε στο αεροδρόμιο του Geçitkale, που σημειωτέον πληρεί, όπως αναφέρεται, τα στάνταρτ του ΝΑΤΟ και ήταν μέχρι σήμερα κλειστό από τις αρχές του ψευδοκράτους. Τώρα ανοίγει κατόπιν αιτήσεως του τουρκικού Γενικού Επιτελείου.

Αντιλαμβάνεται κανείς εναντίον ποιου θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα τουρκικά Drones.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…