ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

‘Ετοιμοι Οι Ρώσοι Να Εισβάλλουν Στην Λιθουανία, Οδεύουμε Σε Πυρηνικό Πόλεμο, Αποκλείουν Το Καλίνινγκραντ!

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Απρ 2022 - 9:02
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Όλο και πιο κοντά σε ένα πυρηνικό πόλεμο αναμεταξύ ΝΑΤΟ Ρωσίας οδεύουμε!

Η Ουκρανία διαπραγματεύεται με την Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής για το κλείσιμο των συνόρων με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία ,η απόφαση της Λιθουανίας να κλείσει τα σύνορα με τη Λευκορωσία θα θέσει υπό αμφισβήτηση την επικοινωνία μεταξύ της κύριας επικράτειας της Ρωσίας και του Καλίνινγκραντ, που χωρίζεται από τη Ρωσική Ομοσπονδία με τη Λιθουανία και τη Λευκορωσία.

Η απαγόρευση του Βίλνιους στους Ρώσους να περνούν τα σύνορα μπορεί να οδηγήσει στη βίαιη δημιουργία ενός διαδρόμου από την ηπειρωτική χώρα προς το Καλίνινγκραντ, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες, η Ρωσία θα αναγκαστεί και πάλι να λάβει ακραία μέτρα για να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα και την εδαφική της ακεραιότητα.

Άρθρο Σπύρος  Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr