ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευτυχώς που ο Ευαγγελάτος ξεκαθάρισε το θέμα των χημικών αεροψεκασμών!

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Μαρ 2017 - 9:14
Loading...

Κοντά τρεις δεκαετίες τώρα η Ανθρωπότητα ταλανίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτό το θέμα που λέγεται “χημικοί αεροψεκασμοί”

Να τα βίντεο και οι φωτό, οι ομάδες και τα κινήματα, οι φωνές και οι απομυθοποιήσεις, οι κόντρες στο διαδίκτυο και οι από κοινού έρευνες με οργανισμούς που ξεκινούν αλλά φτάνουν (περιέργως) σε αδιέξοδο. Και άντε πάλι, με το μας ψεκάζουν, δεν μας ψεκάζουν μαδήθηκαν όλες οι μαργαρίτες σχεδόν του πλανήτη…

Κι έρχεται ένας Ευαγγελάτος, μα τι Ευαγγελάτος! Mε ένα τρίλεπτο αφιέρωμα – τέλος! Όλα ξεκαθάρισαν με μιας, μετά τον απίστευτο συλλογισμό-επίλογο του τόσο μεγάλου και εξαντλητικά αναλυτικού αφιερώματος!

Στην εκπομπή καλέστηκε και μίλησε στο τηλέφωνο μέλος της ομάδας δράσης κατά των χημικών αεροψεκασμών. Δεν μεταδόθηκε. Προτάθηκε να μιλήσει και η υποφαινόμενη. Δεν καλέστηκε. Μίλησε ένα και μόνο άτομο, που θα μπορούσε να είναι η εισαγωγή ενός τουλάχιστον τριαντάλεπτου ντοκιμαντέρ. Πόσοι θα μπορούσαν άραγε να κάνουν δηλώσεις σε 3 λεπτά;

Αν ήταν αμερικάνικη η εκπομπή, με τις ρεπορταζίστικες ταχύτητες που ξέρουν να χειρίζονται σαν μάστορες, τουλάχιστον έξι!

Και στο τέλος έρχεται και ο επίλογος απόλυτου σουρεαλισμού που θα ζήλευαν και οι πιο προχώ της τάσης:

“Τώρα επειδή μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό, ένα πρώτο ερώτημα που θα μπορούσε κανείς να πει, είναι μήπως τελικά όντως πρέπει να αρχίσουν να μας ψεκάζουν; Θα μπορούσε να είναι κάποια λύση… που λέει και ο ποιητής… Το δεύτερο είναι αν μας ψέκαζαν, προφανώς θα είχαν βρει αυτό να μην φαίνεται, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειεςςς…”

Σουρεάλ! Σε ποιον ποιητή άραγε να αναφέρεται; Στον Σουρή;

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαῖο,
ὕφος τοῦ γόη, ψευτομοιραῖο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθὶ ἀντίληψη, μυαλὸ ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι ὅλα τὰ ξέρει.
Κι ἀπὸ προσπάππου κι ἀπὸ παπποῦ
συγχρόνως μποῦφος καὶ ἀλεποῦ…

Αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί η ελληνική δημοσιογραφία κατατάσσεται τόσο χαμηλά παγκόσμια, λίγο πιο πάνω από ολιγαρχικά καθεστώτα Αφρικής και Λατινικής Αμερικής, είναι γιατί οι Ευαγγελάτοι δουλεύουν ακριβώς έτσι. Του είπαν, κάνε το ρεπορτάζ γιατί είναι πιασάρικο κι έχει γίνει θέμα μετά την έρευνα, αλλά μην παραλείψεις να το ταπώσεις στο τέλος.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο 49:00 του βίντεο:

nea.allnewz

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter