ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εφιαλτικός Bill Gates: «Μπορεί να έχουμε ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον» – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 7 Μαρ 2023 - 12:53

Τι είπε για τον COVID για τον οποίο γίνεται κακός χαμός…

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων για διαρροή του κορωνοιού από εργαστήριο στην Γουχάν ως πιθανή προέλευση της πανδημίας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ζήτησε από τις ΗΠΑ να παράσχουν τις σχετικές πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί στον Οργανισμό.

«Πρέπει να βρεθεί η προέλευση για να αποτραπούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μελλοντικές πανδημίες», τόνισε ο επικεφαλής του ΠΟΥ Δρ. Τένδρος.

Πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του FBI, είχε δηλώσει ότι το FBI υποθέτει εδώ και αρκετό καιρό ότι η προέλευση της πανδημίας είναι μια πιθανή διαρροή σε ένα εργαστήριο. Σύμφωνα το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ μια πιθανή εργαστηριακή βλάβη θεωρείται ως πιθανότερο σενάριο, αν και ο βαθμός βεβαιότητας παραμένει χαμηλός. Άλλες ωστόσο υπηρεσίες αλλά και πολλοί επιστήμονες, θεωρούν ότι ο ιός πιθανότατα μεταδόθηκε με φυσικό τρόπο.

Ο Bill Gates πάντως ήταν σίγουρος όταν έλεγε και λέει πως ο COVID είναι φυσικός, και είναι ιός νυχτερίδας και τέλος!!! Ωστόσο, είπε σχετικά πρόσφατα ότι μπορεί να έχουμε και κάποιες ΑΦΥΣΙΚΕΣ πανδημίες στο μέλλον!!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;;;;;;;;;;;;;

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr