ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ζητούμε να γίνει δημοψήφισμα για το όνομα του κράτους των Σκοπίων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 13 Ιούν 2018 - 13:21
Loading...

Το ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων έχει φτάσει στην κόψη του ξυραφιού. Αποφασίστηκε να παραδοθεί το όνομα Μακεδονία για μια σύνθετη ονομασία. Οι υπογραφόμενοι πολίτες διαφωνούμε σε μια τέτοια επιλογή. Επιμένουμε στην απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 ότι «δεν πρέπει να υπάρχει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων». Το όνομα αποτελεί το μείζον και είναι το όχημα του αλυτρωτισμού. Όλα τα άλλα που συζητούνται (εθνότητα, γλώσσα) δεν θα υπήρχαν στο τραπέζι αν δεν υπήρχε το όνομα. Αν δοθεί το όνομα θα συνεχιστεί ο «Μακεδονισμός» με όσα αυτός συνεπάγεται και κυρίως εχθρότητα και επεκτατισμός σε βάρος της χώρας μας.

Ζητούμε από την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της ελληνικής Βουλής να μη δεχθούν συμφωνία με τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με την χρήση της λέξης Μακεδονία.

Τέλος ζητούμε να διενεργηθεί δημοψήφισμα…

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο να ψηφίσετε …

https://www.change.org/p/%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%89%CE%BD

 Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter