ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑ !

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Ιούν 2019 - 22:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ήξεραν ότι θα πάρουν πόδι και φρόντισαν από πριν να παραδώσουν καμένη γη και ακυβερνησία και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Βόμβα ΣΥΡΙΖΑ στα θεμέλια της τοπικής αυτοδιοίκησης! Με το αναλογικό σύστημα που ψήφισαν οι ακατονόμαστοι για τις εκλογές, οι νέοι δήμαρχοι θα έχουν λιγότερες έδρες και καλούνται να διοικήσουν με λιγότερους συμβούλους από την αντιπολίτευση, πράγμα αδύνατον! Διαστροφική αντίληψη της εκλογικής ήττας.

Φυσικά μετά την πανωλεθρία των εκλογών ακολούθησε το έπακρο της αναξιοπιστίας αλλά ΣΥΡΙΖΑ! Ό Τσίπρας ανακοίνωσε την δρομολόγηση εκλογών, αλλά δεν πήγε στον Πρόεδρο να το πράξει. Θα πάει όταν είναι έτοιμος…Ταυτόχρονα ο Βούτσης δήλωσε ότι η βουλή θα συνεχίσει να λειτουργεί για την ψήφιση των ποινικών κωδίκων και ότι άλλο προκύψει. Και συμπτωματικά προέκυψε. Η άθεη και άθρησκη Συριζοκυβέρνηση, λίγες ημέρες πριν την διάλυση της βουλής επισπεύδει την ψήφιση νόμου όπου καταργεί άρθρα που αφορούν τα περί βλασφημίας των θρησκειών, της περιύβρισης των νεκρών και μετατρέπει από κακούργημα σε πλημμέλημα τον βιασμό των γυναικών.

Επίσης καταργούν τα άρθρα 150 και 151 του νέου Ποινικού Κώδικα που αφορούν το πρώτο τη «Νόθευση αποδεικτικών» και το δεύτερο την «Κατάχρηση πληρεξουσιότητας», τα οποία διασφάλιζαν τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους. Η απάλειψη αυτή προστατεύει τα άτομα που ενεπλάκησαν στις διαπραγματεύσεις για τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και τα οποία δεν προστατεύονται από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Και φυσικά ακολουθεί όργιο ρουσφετιών μια ανάσα πριν τις εκλογές. Μετατάξεις 68 υπαλλήλων ομολόγησε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης. Μεταξύ αυτών η πρώην σύζυγος του και κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς συμπτωματικά όλα αυτά, δεν γνώριζαν, λένε, ποιος ή ποιοι θα επωφελούνταν. Η δε Τασία Χριστοδουλοπούλου αποδέχθηκε μεν ότι είχε διασυνδέσεις και μετατάχθηκε η κόρη της στην Βουλή, αλλά αυτό έγινε γιατί λέει είχε προσόντα! Φυσικά για τις κόρες και τους γιους των φουκαράδων με τα ίδια ή και περισσότερα προσόντα, που δεν διαθέτουν αλλά ΣΥΡΙΖΑ διασυνδέσεις, ούτε κουβέντα. Ηθικό πλεονέκτημα…

Μιχαήλ Καϊκουνίδης Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…