ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Αποδείξεις μέσα από την επίσημη σελίδα των Ιλλουμινάτι

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 27 Νοέ 2020 - 18:23
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προδημοσίευση από το υπό έκδοση βιβλίο του Ηλία Δ. Καλλιώρα

Με προσωρινό τίτλο: «Διεθνείς Σιωνιστές: Οι τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής»

Από τις εκδόσεις «ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ»

Αποδείξεις μέσα από την επίσημη σελίδα των Ιλλουμινάτι

Για του λόγου του αληθές, και για να πάψουν οριστικά και αμετάκλητα κάποιοι να υποστηρίζουν ότι οι Ιλλουμινάτι είναι δήθεν ή τάχα ανύπαρκτοι σήμερα και ότι όλοι εμείς γράφουμε πλανεμένα ή διαδίδουμε μεγάλα συνωμοσιολογικά ψεύδη, ανυπόστατες θέσεις, αυθαίρετες θεωρίες, κλπ, στις επόμενες παραγράφους θα σας παρουσιάσω τους Ιλλουμινάτι μέσα από τα ίδια τους τα γραπτά λόγια, κείμενα, χαρακτηρισμούς και παρουσίαση.

Και αυτό: μέσα από την ίδια τη δική τους και επίσημη ιστοσελίδα, που περιλαμβάνει θέσεις, αρχές, δοξασίες, αυτό-προσδιορισμούς όσο και τη δική τους συνολική αυτό-παρουσίαση. Με άλλα λόγια, στη συνέχεια θα καταγράψω, θα αποκαλύψω και θα παρουσιάσω, λέξη-προς-λέξη, κάποια επιλεγμένα και χαρακτηριστικά κείμενα, ορισμούς, φράσεις, ερμηνείες, σύμβολα, στόχους, σκοπούς, ημερήσια διάταξη, κλπ, από την επίσημη ιστοσελίδα των Ιλλουμινάτι (https://www.illuminatiofficial.org/the-official-website-for-the-illuminati/).

Η επίσημη σελίδα των Ιλλουμινάτι γράφει κατά λέξη: «Καλώς ήρθατε, εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας για τον οργανισμό μας. Χρησιμοποιήστε την εδώ επίσημη ιστοσελίδα μας για λεπτομέρειες σχετικά με τα μέλη μας, με πληροφορίες επικοινωνίας, πώς να συμμετάσχετε στους Illuminati, τις πεποιθήσεις μας, τα αρχεία μηνυμάτων και πολλά άλλα. Οι Illuminati είναι μια ελίτ οργάνωση παγκόσμιων ηγετών, επιχειρηματικών αρχών, πρωτοπόρων, καλλιτεχνών και άλλων σημαντικών μελών αυτού του πλανήτη. Ο συνασπισμός μας ενώνει όλους τους πολιτικούς, θρησκευτικούς και γεωγραφικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ευημερία του συνόλου του ανθρώπινου είδους».

Σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σκοπό των Illuminati, η δική τους επίσημη ιστοσελίδα γράφει ότι: «είναι να εξασφαλίσουν τη συνεχή επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Όπως όλοι οι οργανισμοί, έτσι και το ανθρώπινο είδος καταπολεμά την φυσική εξαφάνιση. Αν και οι χώρες σας έχουν σύνορα και οι γλώσσες σας έχουν εμπόδια, εντούτοις, όλοι οι άνθρωποι σε όλα τα μέρη είναι μέλη της ίδιας βιολογικής οικογένειας. Όλοι οι άνθρωποι είναι κομμάτια μιας και μόνον συλλογικής ομάδας που κρατάει την ανθρωπότητα στην ύπαρξη και την διατήρησή της».

Σε άλλο σημείο, και αυτό προσέξτε το πολύ, η εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρει ή επεξηγεί: «Γιατί είμαστε μια μυστική κοινωνία; Η ελευθερία είναι ένα είδωλο του ανθρώπινου είδους. Οι Illuminati λειτουργούν για την υπεράσπισή σας όσο και όλων των ανθρώπων, σε όλα τα μέρη και για όλες τις γενεές. Το καθήκον μας σε αυτόν τον πλανήτη έχει διαρκέσει εκατοντάδες χρόνια και επέζησε ακόμη και τις πιο εδραιωμένες κυβερνητικές οντότητες. Αλλά η καλλιέργεια δισεκατομμυρίων ανθρώπινων ζωών είναι μια αποθαρρυντική ευθύνη. Και ενώ ο άνθρωπος δεν θα υπήρχε σήμερα χωρίς την προστασία μας, πολλές άπληστες μάζες σφάλλουν στα περί της καθοδήγησή μας και την εκλαμβάνουν ως περιορισμό της ελευθερίας».

Λίγο παρακάτω, σε σχέση με τους λόγους και την ερμηνεία περί της ανωνυμίας τους, οι ίδιοι επεξηγούν ή τονίζουν: «Αυτός είναι ο λόγος πίσω από την ανωνυμία μας. Για να συνεχίσουν να λειτουργούν σε κοινωνικές αλλαγές και διαφορές γενεών, οι Illuminati πρέπει να παραμείνουν πίσω από την κουρτίνα – ένας άγνωστος και αθέατος ξένος, που δεν ανήκει σε κανένα αποκλειστικά και που είναι πιστός σε όλους τους ανθρώπους της γης. Μπορεί να μη καταλάβετε ποτέ σας πώς η ζωή σας μπορεί να είναι μεν ελεύθερη, ενώ όμως, από την άλλη, καθοδηγείται από την οργάνωσή μας (!). Μπορεί να μη κατανοήσετε πλήρως τον σκοπό μας ούτε και το γιατί είστε ασφαλέστεροι και πιο ευτυχισμένοι μαζί μας. Απλά ανοίξτε το μυαλό σας και αφήστε τις ανησυχίες σας. Και θα βρείτε την ανακούφιση της αλήθειας».

Αναφορικά τώρα με την δική τους παγκόσμια ημερήσια διάταξη, και για να μη σας μείνει πλέον ούτε και μια έστω αμφιβολία περί του τελικού τους στόχου, που είναι η ίδρυση τα παγκόσμιας κυβέρνησης, προσέξτε το τι υπογραμμίζει κατά λέξη η επίσημη ιστοσελίδα των Ιλλουμινάτι:

«Η οργάνωσή μας συνεχίζει την προετοιμασία για το επόμενο στάδιο της νέας και παγκόσμιας τάξης των Illuminati. Με βάση τις αρχές μας, τους αιώνιους όρκους μας, ως προστάτες της ανθρωπότητας, η οργάνωσή μας έχει υποστηρίξει τον απώτερο στόχο μας: που είναι η παγκοσμιοποιημένη γη. Το όραμά μας για το μέλλον είναι ένας ενωμένος πλανήτης, χωρίς εθνικά σύνορα. Κυβερνώμενος από τα καλύτερα και λαμπρότερα μυαλά του ανθρώπινου είδους στα οποία, όλοι οι άνθρωποι, σε όλα τα μέρη, μπορούν να ζήσουν μέσα στην αφθονία».

Και συνεχίζει η εν λόγω ιστοσελίδα των πεφωτισμένων, κατά λέξη και επεξηγηματικά, κάνοντας τώρα ευθεία αναφορά τόσο στη νέα εποχή όσο και στη νέα τάξη πραγμάτων: «Μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία θα σήμαινε την εγκατάλειψη των διαιρέσεων μεταξύ των χωρών και το τέλος των χιλιετιών των πολέμων που διεξήχθησαν ανά τους αιώνες στη γη… Στην τρέχουσα εποχή του πολέμου και των συγκρούσεων, οι πλούσιοι πρέπει να συσσωρεύουν τις προμήθειες τους, για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των παιδιών τους μέσα στη διάρκεια του χάους… Στην επερχόμενη νέα εποχή όσο και στη νέα τάξη των πεφωτισμένων, όλοι όσοι θα αναζητούν πλούτη θα λαμβάνουν τα πλούτη που αξίζουν».

Προσέτι, η επίσημη ιστοσελίδα των Ιλλουμινάτι κάνει ειδική αναφορά και στα πολλά και συγκεκριμένα οφέλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όπου, με πηχυαία γράμματα, τονίζουν ότι στη Νέα Εποχή: «Υπάρχει ένα μέρος και ένας σκοπός για όλους τους ανθρώπους».

Επεξηγώντας οι ίδιοι ότι: «Το σχέδιό μας για αυτόν τον πλανήτη βλέπει ανθρώπους που δεν χωρίζονται σε φυλές με βάση τις γεωγραφικές τους θέσεις, τις φυσικές τους εμφανίσεις ή την πρόσβασή τους σε πόρους. Αντ ‘αυτού, κάθε άτομο είναι ένα μοναδιαίο και μοναδικό μέρος ενός παγκόσμιου οικοσυστήματος στο οποίο οι επιλογές του έχουν επίδραση στο γενικότερο σύνολο. Κάθε άνθρωπος είναι ένα ζωτικό κομμάτι μιας μεγαλύτερης μηχανής που ωφελείται από το σύνολο της ανθρωπότητας».

Κάπου αλλού, η επίσημη ιστοσελίδα των Ιλλουμινάτι προσθέτει με νόημα, εωσφορικά, νεοταξικά, νεοεποχίτικα, καμπαλιστικά όσο και απολύτως ξεκάθαρα και το εξής: «Η ολική ενοποίηση, ο ένας πλανήτης χωρίς σύνορα είναι μέρος του ουτοπικού μας οράματος για την πρόοδο της ανθρωπότητας. Για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και εποχών. Αλλά υπάρχει ένας μακρύς και σκληρός δρόμος μπροστά μας και πολλά βήματα που πρέπει να κάνουμε, πριν τα σύνορα της ανθρωπότητας διαγραφούν. Η ανθρωπότητα έχει ήδη κάνει βήματα προς την τελική ενοποίηση της νέας παγκόσμιας τάξης των Ιλλουμινάτι(!)».

Πέραν αυτών, οι πεφωτισμένοι δεν μας αφήνουν χωρίς να μας ενημερώσουν και για το νέο παγκοσμιοποιημένο και νεοεποχίτικο κόσμο: «Οι καλύτερες μέρες της ανθρωπότητας είναι μπροστά. Όλοι όσοι είδαν το Φως (που: γι΄ αυτούς είναι ο εκπεσμών εωσφόρος!) και στράφηκαν για να ακολουθήσουν την λάμψη του, είναι οι πρωτοπόροι της επόμενης και φωτεινής φάσης της ανθρωπότητας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές-επιμελητές της μεγαλύτερης μεταμόρφωσης της υφηλίου. Στην ταχέως πλησιάζουσα “Εποχή του πεφωτισμένου”, κάθε άνθρωπος, χωριστά, θα είναι και ο “ένας από τους 8 δισ.”. Κάθε χρόνο, βήμα προς βήμα, οι Illuminati συνεχίζουν να καθοδηγούν τους πολίτες αυτού του πλανήτη όλο και πιο κοντά στον τελικό μας στόχο: της παγκόσμιας ενοποίησης».

Διαβάστε, εν κατακλείδι, και πάλι από την επίσημη ιστοσελίδα τους και τη δική τους δημόσια, ξεκάθαρη και άκρως τρομακτική δήλωση ή φρικτή προειδοποίηση-δίλλημα: «Μη φοβάστε για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μη φοβηθείτε για τους εκρηκτικούς ήχους(!) που αντηχούν στους κόκκινους ορίζοντές σας, καθώς τα μνημεία των υποδουλωμένων σας γίνονται σκόνη. Μη φοβηθείτε καθώς ταξιδεύετε στο δρόμο μπροστά και τα μονοπάτια του σκουραίνουν κάτω από την πτώση της μακράς νύχτας. Το σκοτάδι σηματοδοτεί ένα νέο ξημέρωμα μπροστά. Δεν θα χαθείτε ποτέ αν ακολουθήσετε το Φως (ή, δηλαδή, κατ΄ αυτούς τον Εωσφόρο ή Σατανά)»… [Κλπ…].

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr