ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Δεύτερο κύμα κορωνοϊού το Φθινόπωρο Έρχονται νέοι διωγμοί και κατακόμβες

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 14 Αυγ 2020 - 16:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πριν λίγο καιρό, φωτισμένος γέροντας μας τόνισε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα δεχθούν και νέα ραπίσματα ουράνιας διαπαιδαγώγησης από τον Κύριο. Διότι, όπως είπε:

«Οι Έλληνες ξέχασαν τον Τριαδικό Θεό και αποστάτησαν μαζικά. Πολλοί Έλληνες, μαζί με τις Ελληνικές κυβερνήσεις, φτάνουν στο φοβερό εκείνο σημείο να πολεμούν ευθέως τον Κύριο Ιησού Χριστό και το Άγιο Βασίλειό Του.

Γράφουν νόμους που είναι Χριστομάχοι. Χριστοπόλεμοι. Αντίθεοι. Βέβηλοι. Θυμίζουν αρχαία Βαβυλώνα.

Και επειδή ο Κύριος σέβεται απολύτως την ελευθερία και το αυτεξούσιο των ανθρώπων και μη έχοντας άλλο τρόπο να μας επαναφέρει στον Ίδιο και στην τελική σωτηρία των ψυχών μας, αναγκάζεται να παραχωρήσει δοκιμασίες-ευλογίες ανάλογες του βαθμού της αποστασίας μας».

Όπως μας είπε ο εν λόγω χαρισματικός γέροντας: «Οι Έλληνες αμαρτάνουν υπέρμετρα σε τέσσερις κυρίως τομείς ή πνευματικά πεδία: Εκτρώσεις, παρά φύση αμαρτήματα, μαγείες και βλασφημίες κατά της Αγίας Τριάδος».

Όταν ρωτήθηκε ο γέροντας γι’ αυτά που έρχονται και που προείδαν ή προείπαν οι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας, μας είπε: «Εσείς, για να μη πλανηθείτε, να ακολουθείτε και να έχετε ως οδηγούς σας μόνον τους Αγίους της Ορθοδοξίας μας. Μόνο και μόνον αυτοί κατέχουν την αλήθεια του Παναγίου Πνεύματος».

Σε άλλη ερώτηση προς τον γέροντα, για το τι πρέπει να κάνουμε όταν ίσως έρθει ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και κλείσουν ίσως και πάλι οι Εκκλησίες ή αρχίσουν, εισέτι, παρόμοιοι ή και ακόμα χειρότεροι διωγμοί κατά της Εκκλησίας, της Θείας Μετάληψης, των ιερέων και των πιστών, ο ίδιος μας υπογράμμισε με ιδιαίτερο νόημα:

«Να διαβάσετε πολύ προσεκτικά το βιβλίο “Το Οδοιπορικό Ραβδί” του Νιχηφόρωφ-Βόλγιν. Είναι μόνον 113 σελίδες και αποτελεί ένα έξοχο προοίμιο και γενικό οδηγό για όλα αυτά που μας προείπαν οι Άγιοι της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού μας. Να το διαβάσετε και να το προτείνετε επίσης και σε ιερείς του Υψίστου:

Διότι, οι παραδοσιακοί παπάδες θα έχουν το μεγαλύτερο βάρος, ρόλο και πρόβλημα όσο, ομοίως, και την ανάγκη να βρουν τρόπους και μεθόδους “πνευματικής επιβίωσης” ο καθένας για το δικό του ποίμνιο.

Ίσως πάμε σε ..κατακόμβες για μια ακόμη φορά. Ας θυμηθούμε τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους, όπου οι ιερείς του Κυρίου μας έβαζαν το αντιμήνσιο στον ντορβά τους και έτρεχαν πόρτα-πόρτα, στα σκοτάδια, μέρα-νύχτα, κρυφίως και με τον “φόβο των Ιουδαίων” σε ένα προς ένα από τα πρόβατά τους. Σπίτι-σπίτι. Αχυρώνα-αχυρώνα. Για να παντρέψουν, βαφτίσουν, κηδέψουν,..».

Ποιός είναι συγγραφέας Νιχηφόρωφ-Βόλγιν και σε τι αναφέρεται το βιβλίο του «Το οδοιπορικό Ραβδί»; Ο Βασίλειος Ιωαχείμωβιτς Νιχηφόρωφ (1901-1941) ήταν γόνος μιας φτωχής οικογένειας της Ρωσικής περιφέρειας Τβερ που βρίσκεται περίπου 180 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μόσχας. Μετά την Ρωσική Επανάσταση του 1917 κατέφυγε στην Εσθονία. Από το 1921, έγραψε μια σειρά από μικρά κείμενα, άρθρα και δοκίμια ως νεαρός εμιγκρές, τα οποία άρχισε να δημοσιεύει σε εφημερίδες και περιοδικά με το ψευδώνυμο Βόλγιν, μιας και ο ρωσικός ποταμός Βόλγας είχε αναφορά στις παιδικές του αναμνήσεις.

Το έτος 1927 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Τα ονομαστήρια της γης» και το έτος 1938 «Το Οδοιπορικό Ραβδί». Η επιβολή του κομμουνιστικού καθεστώτος και στην Εσθονία μετά την κατάληψή της από τα κόκκινα σοβιετικά στρατεύματα το 1940, τον εξαναγκάζει να διακόψει την έως τότε συγγραφική του δραστηριότητα, πορεία και δημοσιεύσεις. Ενώ εργάζεται σε ναυπηγείο, το έτος 1941 συλλαμβάνεται και φυλακίζεται με την κατηγορία της προπαγάνδας κατά του καθεστώτος.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος μεταφέρεται στην πόλη Κίροφ (παλαιότερα ονομαζόταν Βιάτκα), Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα του Βόλγα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ευρωπαϊκής Ρωσίας, όπου δικάζεται και καταδικάζεται σε θάνατο. Εκτελέστηκε με τυφεκισμό στις 14 Δεκεμβρίου 1941 ως εχθρός της πατρίδος και του λαού. Αποκαταστάθηκε μετά από μισό αιώνα περίπου το έτος 1991.

Το 1971 εκδόθηκε στη Νέα Υόρκη μια πρώτη συλλογή από τις δημοσιεύσεις του Β. Νιχηφόρωφ στα Ρωσικά με τον τίτλο «Το Οδοιπορικό Ραβδί». Σε αυτό, ο συγγραφέας αποτυπώνει, αναπαράγει και αναπλάθει με έξοχο λογοτεχνικό τρόπο, με ξεχωριστή ενάργεια, με περιγραφική δεινότητα και χειρουργικό λόγο αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες και γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την δική του εποχή και περίοδο. Με άλλα λόγια, ο συγγραφέας καταγράφει, αποδίδει και αναπαριστά με τη θεσπέσια πένα του μια συνταρακτική περίοδο και εποχή, αποκαλύπτοντας αυτά που έζησε ο ίδιος, η Σοβιετική Ρωσία και ειδικότερα η Ορθόδοξη Εκκλησία της παλαιάς ΕΣΣΔ.

Πάμε στις μέρες μας. Οι τρέχουσες παγκόσμιες στρατιωτικές εξελίξεις, τα σύγχρονα γεωπολιτικά δεδομένα, οι διεθνικές εξελίξεις, η Αν. Μεσόγειος, το Αιγαίο, το Oruc Reis, ο κορωνοϊός, κλπ, μας προϊδεάζουν, μας προβιβάζουν και μας τοποθετούν τροχιοδεικτικά σε παρόμοιες καταστάσεις, συμβάντα και γεγονότα που έζησε και κατέγραψε στο βιβλίο του ο Β. Νιχηφόρωφ. Τα σημεία των καιρών μας φανερώνουν και μας πιστοποιούν ότι είμαστε κοντά στο να βιώσουμε και εμείς ως Ελληνικός λαός πρωτόγνωρες καταστάσεις, περιστατικά, θλίψεις και γεγονότα που θα θυμίζουν και περιγράφονται στο βιβλίο «Το Οδοιπορικό Ραβδί».

Για παράδειγμα, το διάσημο περιοδικό Economist, ιδιοκτησίας των κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ, γράφει: «Ανησυχία για νέο κύμα του Covid 19». Το περιοδικό υπογραμμίζει σε εκτενές άρθρο του ότι «ο Covid 19 ήρθε για να μείνει κι ότι ο κόσμος θα πρέπει πλέον να μάθει να ζει μ’ αυτόν». Σύμφωνα με το πρωταγωνιστικό νεοταξικό βρετανικό περιοδικό, «ο Covid19 έχει πλέον εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, στοιχίζοντας τη ζωή σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους». Όπως τονίζει το εν λόγω νεοεποχίτικο περιοδικό: «Κλειδί αποτελεί το εμβόλιο». Σύμφωνα με τον σιωνο-Economist, «ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού συνιστά την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε ο πλανήτης να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός».

Βεβαίως, η σιωνιστική παγκόσμια Νέα Τάξη εργάζεται, εδώ και δεκαετίες, προσχεδιασμένα, με λεπτομερείς πολιτικές και ιδιαιτέρως μεθοδικά, με τα ελεγχόμενα και τα δικά της εργαλεία, ιμάντες, πένες, φερέφωνα και επίχρυσα υποζύγια: για την προγραμματισμένη και δραστικότατη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με τον Γ’ ΠΠ. Κατά το «εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων»: ή έτσι, δηλαδή, όπως το εξέφρασε δημοσίως ο εκπρόσωπος του Πάπα της Ρώμης, ο καθηγητής John Schellnhuber, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως και πάρα πολλοί νομπελίστες και επιστήμονες παγκοσμίου φήμης τονίζουν, έτσι και του λόγου μου θεωρώ ότι κορωνοϊός είναι ένας κατασκευασμένος ιός. Κατά τη γνώμη μου, ο κορωνοϊός αποτελεί και μια συγκεκριμένη βιολογικής μορφής και ταυτότητας υπο-φάση στην αλληλουχία των γεγονότων του εν εξελίξει επίγειου αρμαγεδδώνα. Με άλλα λόγια, τόσο ο κορωνοϊός της Άνοιξης που πέρασε όσο επίσης και ο αναμενόμενος νέος κορωνοϊός του Φθινοπώρου που έρχεται αποτελούν δύο διακριτές προ-πολεμικές προετοιμασίες και στάδια του Γ’ Γενικού Πολέμου.

Αυτό το προκατασκευασμένο όπλο χρησιμοποιείται από τους νεοεποχίτες για να εκφοβίσει, να τρομοκρατήσει και να καταστείλει τα εναπομείναντα αντανακλαστικά του κόσμου, έτσι ώστε η σκοτεινή ΝΤΠ να πετύχει ευκολότερα δύο στόχους. Πρώτον, παρουσιάζοντας μια σχεδιασμένη έξαρση ενός νέου και επιθετικότερου μεταδοτικού ιού το Φθινόπωρο: να κατατρομοκρατήσει τον κόσμο και να σπεύσει για μαζικό εμβολιασμό τύπου αόρατου ψηφιακού σφραγίσματος και ταυτότητας. Και, δεύτερον, να προχωρήσει πολύ πιο εύκολα στην επόμενη φάση του Γ’ ΠΠ: ώστε να περάσουν πολύ πιο εύκολα θέματα, αποφάσεις, πολιτικές και νομοθετήματα που σχετίζονται με την παγκόσμια κυβέρνηση, που εδώ και αιώνες σχεδίασαν και ονειρεύονται οι Εβραίοι σιωνιστές.

Συνεχίζω. Σταχυολογώ κάποιους πρόσφατους τίτλους Ελληνικών ΜΜΕ: Ναυτεμπορική: «Σύντομα δεύτερο κύμα πανδημίας;». Eurotoday: «Τι σημαίνει δεύτερο κύμα πανδημίας». Το Βήμα: «Σύντομα δεύτερο κύμα πανδημίας;». Καθημερινή: «Μπροστά σε δεύτερο κύμα πανδημίας η Ευρώπη». Τα Νέα: «Παγκόσμιος κίνδυνος για δεύτερο κύμα της πανδημίας». Iefimerida: «Κορωνοϊός: Η Γερμανία προετοιμάζεται ήδη για το δεύτερο κύμα της πανδημίας». Mega TV, Σύψας: «Νοέμβριο ή Δεκέμβριο ένα ενδεχόμενο νέο κύμα κορονοϊού στη χώρα». Αντέννα TV: «Νέο κύμα πανδημίας αναμένεται το φθινόπωρο». Sofokleousin: «Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ δήλωσε σήμερα ότι ανησυχεί για ένα δεύτερο κύμα του κορονοϊού στην Ευρώπη». Κλπ.

Ναι! Οι διεθνείς σιωνιστές, μαζί με τα ντόπια υποζύγιά τους, εργάζονται μέρα-νύχτα και μας θέλουν μια χώρα φοβισμένων, υπόδουλων και παραλυμένων μασκοφόρων. Τώρα μας επέβαλαν τη μάσκα-φίμωτρο σε όλους, ώστε, με την δήθεν και βέβαιη αποτυχία του εν λόγω μέτρου, να μας πουν στη συνέχεια: τώρα υποχρεωτικά ψηφιακός εμβολιασμός! Με τον όντως υπαρκτό και πραγματικό φόβο του θανάτου από τον Covid19, άσχετα με το πόσο πολλοί λίγοι εν τέλει πεθαίνουν από αυτόν τον κατασκευασμένο ιό, προσχεδιασμένα μας οδηγούν έτι περαιτέρω στον επίγειο, φρικτό, ασύλληπτο και παγκόσμιο αρμαγεδδώνα.

Μια λεπτομερώς προγραμματισμένη και εξελικτική μετάβαση από τον σημερινό φόβο, τρομοκρατία, παράλυση και αποχαύνωση στον αυριανό μαζικό θάνατο από πυρηνικά όσο και στις κατεστραμμένες παντελώς και αγνώριστες πόλεις-παράγκες. Το εκρηκτικό προοίμιο ή τροχιοδεικτικό πρελούδιο γράφτηκε ήδη στη Βηρυτό του Λιβάνου: γεγονός που αποτελεί την φρικτή απαρχή ή το εναρκτήριο λάκτισμα της διαδικασίας της ραγδαίας μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…