ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Εμβόλια με γονιδιακό λειτουργικό σύστημα και βιολογικό χρονοδιακόπτη: Από την μαγνήτο-διαμόλυνση, το 5G και το mRNA, στον …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 16 Ιούλ 2021 - 19:46
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

…. μετανθρωπισμό και την ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Η ανθρωπότητα ζει μοναδικές στιγμές, καταστάσεις και εποχή. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει καν καταλάβει ότι ήδη βιώνει μια φρικτή εποχή παγκόσμιας γενοκτονίας. Μετρημένοι είναι αυτοί που κατάλαβαν ότι ο κόσμος που γνωρίζαμε τελείωσε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο πλανήτης μπήκε στην α’ φάση του λοκντάουν, και ότι πλέον έρχεται ένας νέος κόσμος. Πολλοί λίγοι κατάλαβαν ότι οι σιωνιστές Εβραίοι εργάζονται με σχέδιο, υπογείως, αθέατα, προγραμματισμένα και με ρυθμούς τυφώνα στο να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης, ει δυνατόν στα 500 εκ. ανθρώπους. Λόγου χάρη, οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια» των ΗΠΑ είναι μια σιωνιστική, πικρή αλήθεια-οδηγός.

Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 αποτελεί την αρχή των εν εξελίξει παγκόσμιων γεγονότων. Από το Νοέμβριο του 2019, οπότε και μάθαμε για πρώτη φορά όλοι μας για τον κορονοϊό και για το διάσημο πλέον Γουχάν, ο παγκόσμιος πόλεμος έγινε έκτοτε και βιολογικός. Η φάση και αυτή η μορφή του βιολογικού πολέμου φαίνεται ότι έφτασε προς το τέλος της, μιας και ήδη οι περισσότερες νοσοκομειακές μονάδες κόβιντ19 ανά την Ελλάδα έχουν ήδη κλείσει. Όπως τα έχει προσχεδιάσει η εωσφορική Πενταρχία του Σκότους, θα μπούμε στην περίοδο των γιγάντιων γεωφυσικών φαινομένων (σεισμοί, καταποντισμοί.., με συστήματα HAΑRP, 5G, κλπ.) και στη συνέχεια στον επίγειο πυρηνικό αρμαγεδδώνα.

Αυτή την περίοδο βιώνουμε τα «απόνερα» του παγκόσμιου βιολογικού πολέμου με τα δήθεν εμβόλια. Μπόλια, τάχα ή δήθεν για την προστασία μας. Τις ενέσεις-εμβόλια θανάτου που φέρουν πάνω τους και βιολογικό χρονοδιακόπτη. Ναι: Μετρημένοι είναι εκείνοι που έχουν καταλάβει ότι τα εμβόλια είναι σύριγγες με λειτουργικό βιολογικό «σχάσιμο» υλικό που θα επιφέρει αμέτρητους θανάτους, αυτοάνοσα νοσήματα, άγνωστες αρρώστιες, κλπ.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που διαφημίζει ο Dr. TalZaks, κορυφαίος επιστήμονας της Moderna για την τεχνολογία mRNA στα δικά της «εμβόλια», τύπου βιολογικού «Frankenstein»: «Πραγματικά, χακάρουμε το λογισμικό της ζωής». Μάλιστα. Έτσι είναι. Αυτό έκαναν. Αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Αυτό γίνεται από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν έκτοτε άρχισαν τα πρώτα εμβόλια παγίδες θανάτου. Με μουσικό φόντο το διάσημο «Ρέκβιεμ» (“Νεκρώσιμη Τελετή”) του Μότσαρτ, οι αδίστακτοι σιωνιστές Φρανκενστάιν της Πενταρχίας του Σκότους «ξαναγράφουν» τον γενετικό μας κώδικα. Μας κάνουν μετα-ανθρώπους και με σχέδιο μας γενοκτονούν.

Ο παγκοσμίως διάσημος καθηγητής Ι. Ιωαννίδης τόνισε πριν από λίγες εβδομάδες: «Κορυφαίοι επιστήμονες φοβούνται να μιλήσουν». Ο καθηγητής Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής ανάπτυξης εμβολίων της Pfizer, έχει δηλώσει πως τώρα «είναι πολύ αργά για να σωθεί οποιοσδήποτε έχει εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια για τον Covid-19. Αμέσως μετά την παραλαβή της πρώτης ένεσης, γύρω στο 0.8% των ανθρώπων θα πεθάνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες. Οι επιζήσαντες έχουν προσδόκιμο ζωής μέσο όρο τα δύο χρόνια, όμως αυτό θα μειώνεται με κάθε πρόσθετο εμβόλιο».

Ο Καθηγητής Yeadon δηλώνει ότι ο τελικός στόχος του παρόντος καθεστώτος των εμβολιασμών, μπορεί να είναι «μόνον η μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού». Η οποία «μείωση πληθυσμού θα κάνει τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή Μίκυ Μάους του Ντίσνεϋ». Ανέφερε ο ίδιος κατά λέξη: «Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο. Κάθε άνθρωπος που έχει λάβει την ένεση σίγουρα θα πεθάνει πρόωρα, και τα 3 χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο θα μπορέσουν να περιμένουν να παραμείνουν εν ζωή».

Πάμε στον Γάλλο Νομπελίστα και διάσημο Ιολόγο Luc Montagnier που είπε ορθά κοφτά: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»! Μπορεί να ακούγονται ακραίες και ζοφερές αυτές οι δηλώσεις από τον Γάλλο επιστήμονα που ανακάλυψε τον ιό HIV, εντούτοις όμως, όπως ο ίδιος τόνισε: «Τα εμβόλια του κορωνοϊού προκαλούν τις μεταλλάξεις». Και πως: «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα. Ο οργανισμός είναι πολύπλοκος, δεν πρέπει να τον πειράζουμε, το DNA είναι το λογισμικό της ζωής».

Ο αμερικανός Δρ. Richard M. Fleming, πυρηνικός και προληπτικός καρδιολόγος, δήλωσε: «Το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο. Δεν είναι εμβόλιο! Η ακίδα-πρωτεΐνη είναι από μόνη της ένα ξεχωριστό βιολογικό όπλο. Οι άνθρωποι “πλημμυρίζονται“ από αυτή την ακίδα-πρωτεΐνη. Ανάβεις μια φωτιά, αρκετό να τους σκοτώσεις». Διότι: «Ο οργανισμός του ανθρώπου, στο τεράστιο αυτό υπερ-φόρτωμα, πρέπει να φτιάξει, αντιστοίχως, και υπέρμετρα αντισώματα που στη συνέχεια πολεμούν το ίδιο το σώμα του. Στέλνω αναφορές σοβαρών παρενεργειών στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS, ΗΠΑ) και μου τις στέλνουν πίσω. Υπάρχει τεράστια συγκάλυψη».

Ο Dr. Bryan Ardis (Lindell TV) ανέφερε ότι η Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, FDA, ήξερε από τον Οκτώβριο του 2020 ότι τα εμβόλια κόβιντ θα προκαλούσαν πάρα πολλές παρενέργειες και θανάτους. Ο Δρ. Ardis και Διευθύνων Σύμβουλος των Ardis Labs, κατήγγειλε με επίσημα στοιχεία τον FDA ότι: Από τον Δεκέμβριο του 2020, δημοσίευε «ενημερωτικά δελτία» για τα εμβόλια Pfizer και Moderna, όπου δεν αναφέρονταν καμία από τις σοβαρές παρενέργειες. Καμία. Όπως υπογράμμισε ο Dr. Ardis, «το Εθνικό Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών (VAERS) αποκαλύπτει μόνο το 1 % των παρενεργειών και θανάτων από το εμβόλιο κόβιντ!».

Επίσης, το 62% των Ρώσων δε θέλει να κάνει το εμβόλιο Sputnik-V και θεωρεί τον κορονοϊό βιολογικό όπλο. Ακόμη, ο Δρ. Sherri Tenpenny υπογραμμίζει ότι: «Το εμβόλιο καθεαυτό είναι η πανδημία. Η ακίδα πρωτεΐνη είναι το βιολογικό όπλο. Και κάθε άτομο που λαμβάνει το κοκτέιλ ή το πλάνο mRNA μετατρέπει το σώμα του σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων που εκμεταλλεύεται για να μολύνει άλλους. Εάν κάποιος πρέπει να είναι με μάσκα τώρα, είναι πλέον οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν. Αυτοί είναι οι σούπερ μεταδότες-διασκορπιστές. Είναι βόμβες με πόδια».

Ρόμπερτ Κέννεντυ Jr., γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy: «Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή. Και, κατά συνέπεια, αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό. Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Για να προσθέσει ο ίδιος: «Ως προς την γενετική ζημιά, σε αντίθεση με τη ζημιά που προκαλούν τα άλλα παραδοσιακά εμβόλια, αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη. Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία».

Ο καθηγητής και κορυφαίος μικροβιολόγος Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι είχε επικρίνει τα σκληρά Lockdowns, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα». Έχει υπογραμμίσει: «Με το εμβόλιο αποδυναμώνεις το ίδιο το ανοσοποιητικό σου σύστημα». Ο ίδιος, στο ερώτημα «Εάν θεωρεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως μη απαραίτητο», απάντησε: «Νομίζω ότι είναι απόλυτα επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ: Εάν συνταχθείτε με την άποψη ότι είναι απαραίτητο, τότε θα οδηγηθείτε στην καταστροφή σας».

«Βόμβες» για το εμβόλιο έριξε και ο γνωστός μαχητής, χειρουργός ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου: «Οι μεταλλάξεις γεννιούνται όπου κάνεις εμβόλιο. Ο κορωνοϊός είναι εδώ και έναν χρόνο στην Ευρώπη. Οι μεταλλάξεις από πότε ξεκίνησαν; Από τον Δεκέμβριο του 2020 που άρχισαν οι εμβολιασμοί. Γιατί δεν είχαμε μεταλλάξεις πριν και έχουμε τώρα, σχεδόν ταυτόχρονα με τους εμβολιασμούς; Εδώ γίνεται μια γενοκτονία. Το μεγάλο θέμα είναι ότι το μόνο που κάνει αυτό το εμβόλιο είναι να προκαλεί μεταλλάξεις. Και όχι μόνο, αλλά μεταδίδονται και πιο πολύ».

Για να προσθέσει, εισέτι, ο Δρ. Δ.Αντωνίου: «Ξέρετε πόσους τεχνητούς ιούς εμπεριέχει κάθε δόση εμβολίου; Πρώτα θα πω ότι όλος ο οργανισμός μας αποτελείται από 30 τρισεκ. κύτταρα. Κάθε δόση περιέχει 13 τρισεκ. τεχνητούς ιούς. Επί δύο δόσεις, 26 τρισεκ. ιούς βάζουν τα εμβόλια στο σώμα μας, σχεδόν όσα είναι και τα κύτταρά μας. Αυτά σας τα καταθέτω ενόρκως. Το εμβόλιο είναι γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Και ενώ ο Κλεάνθης Γρίβας, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, μιλάει με στεντόρεια φωνή, λέγοντας «Σταματήστε τη μαζική παιδοκτονία, τα παιδιά δεν είναι “ινδικά χοιρίδια” της BigPharma», από την άλλη έρχεται μια ακόμη δήλωση σοκ από την καθηγήτρια ιατρικής στο πανεπιστήμιο UCD Dolores Cahill: «Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα. Οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν».

Εξηγεί η καθηγήτρια η D.Cahill: «Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα. Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας, ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία. Όμως, από την άλλη, θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον ίδιο τον ..εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό: Τον οποίο αναγνωρίζει ως εχθρό σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA. Με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει κάποια στιγμή τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα: συκώτι, πνευμόνια, νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα».

Δημήτρης Γάκης, χειρουργός μεταμοσχεύσεων, πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στην εκπομπή Focus FM, σε τίτλους-υπότιτλους: «Διαγίγνωσκαν τη γρίπη ως κορωνοϊό. Έτσι πέθανε κόσμος γιατί δεν πήρε αντιγριπικά! Κατασκεύασμα βιολογικού πολέμου ο κορωνοϊός. Η Κίνα εξαφάνισε έγγραφα για άλλους 25.. Φτιάχνουν και τις μεταλλάξεις του ιού-βιολογικού όπλου.. Μαρκάρισμα με εμβόλιο παιδιών στην Αφρική».

Έτι, ο Δρ. Robert Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, αφού πρώτα ανέφερε δημοσίως ότι δεν(!) θα κάνει το εμβόλιο (Fox News), στη συνέχεια τόνισε ότι ανησυχεί για τον εμβολιασμό και ειδικά σε νέες ηλικίες. Και ενώ ο οικοδεσπότης εκπομπής ανέφερε ότι ο Δρ. Malone είναι ο «πιο κατάλληλος» ειδικός για τα εμβόλια mRNA, αργότερα ο ίδιος κατήγγειλε ότι το «YouTube» διέγραψε μια μετάδοσή του όπου συζήτησε τις ανησυχίες και τα ευρήματά του. Η ουσία των λόγων του καθηγητή Malone είναι η ακόλουθη: «Οι πρωτεΐνες-ακίδες είναι τοξικές». Άρα, θανατηφόρες! «Η κυβέρνηση δεν είναι ειλικρινής μαζί μας. Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή είναι πειραματικά εμβόλια» υπογράμμισε ο ίδιος.

Μιλώντας στο thesseconomy, ο κ. Ανδρέας Γιαννακουδάκης, αντιπρύτανης του ΑΠΘ και καθηγητής του τμήματος Χημείας, δήλωσε: «Δέχτηκα bullying από τον επαγγελματικό περίγυρό μου όταν πιθανολόγησα ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος». Όπως είπε επίσης ο ίδιος: «Είναι γεγονός ότι δεν περίμενα να γίνει αυτή η αποκάλυψη τόσο γρήγορα. Δεν θέλω να αδράξω αυτή την εξέλιξη και να συμπεριφερθώ όπως εκείνοι οι επιστήμονες που από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την πανδημία για χρήμα, δόξα και προβολή».

Για να προσθέσει ο κ. Γιαννακουδάκης: «Τη μεγαλύτερη πίεση που δέχτηκα ήταν το ότι υπέθεσα ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2020, ενώ όλοι οι ειδικοί επιστήμονες δήλωναν ότι αυτό δεν είναι δυνατό πριν περάσουν 2-3 χρόνια. Θεωρώ ότι η εκδοχή που πιθανολόγησα αυτά τα δεδομένα οφείλεται σε αυτό το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει κάθε επιστήμονας». Ναι, γράφω και προσθέτω εδώ του λόγου μου: Τα είχαν όλα προσχεδιασμένα και έτοιμα για την γενοκτονία του πλανήτη.

Ο διεθνώς γνωστός γερμανός ιατρός, Dr. Leonard Coldwell, όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, αλλά, τουναντίον, προειδοποιεί δημοσίως την ανθρωπότητα ότι: «Όποιος κάνει το εμβόλιο θα μπορούν μέχρι και με εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή με κάποιο άλλο είδος ακτινοβολιών να σκοτώσουν επί τόπου προκαλώντας έμφραγμα!» Το γεγονός αυτό παραπέμπει ευθέως τόσο στο προδρομικό σφράγισμα των προδρομικών εσχάτων που ήδη βιώνουμε όσο, επίσης, και στους δωδεκαψήφιους αριθμούς που εμφανίζονται στην εφαρμογή «μλπου τουθ» των κινητών μας από τους εμβολιασμένους, γεγονός που παρατήρησε και ο άγιος Γέροντας Ευθύμιος της Άνω Καψάλας Αγίου Όρους.

Ο Γάλλος ιατρός, Dr. Pierre Gilbert, σε δημόσια ομιλία του το έτος 1995, μιλάει προφητικά τόσο για τους μελλοντικούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς όσο ομοίως και για τον στόχο του ελέγχου της ανθρωπότητας: «Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα επικαθήσουν στα εγκεφαλικά κύτταρα και θα γίνουν μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα οποία θα στέλνονται κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας. Και μέσα από αυτά τα κύματα, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σκεφτούν». Δηλαδή: «Με τα μαγνητικά εμβόλια οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε ζόμπι».

Μιλώντας ο ίδιος το μακρινό 1995, σε Γαλλο-μασονικό ακροατήριο, για τον μετανθρωπισμό και για το γεγονός ότι είχαν ήδη βρει έναν τρόπο να κάνουν τον κόσμο βιολογικά ζόμπι, ανάμεσα στα άλλα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «είχαν ήδη δοκιμάσει αυτές τις εμβολιο-μεθόδους και πρακτικές στην Ρουάντα». Ακόμη, ο ίδιος γιατρός έκανε από τότε λόγο για μελλοντική βιολογική καταστροφή και μόλυνση του αίματος της ανθρωπότητας από προσχεδιασμένες και σκόπιμες λοιμώξεις, τις οποίες θα προξενήσουν τα υποχρεωτικά εμβόλια με σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Ήδη βιώνουμε την περίοδο της λεγόμενης Μεγάλης Επανεκκίνησης ή Επαναφοράς («Great Reset») της νέας εωσφορικής εποχής.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…