ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Καμπάλα και Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 8 Μαΐ 2020 - 20:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έτι περεταίρω, μετά την Θεοσοφία, θα ασχοληθώ τώρα με την διαβόητη Εβραϊκή Καμπάλα. Όπου τώρα, την ευθεία λατρεία προς τον Σατανά την ακολουθεί, ομοίως, και η εωσφορική Καμπάλα, Καμπαλά ή Καββάλα. Που, κυριολεκτικώς, σημαίνει «παραλαβή-παράδοση». Η Καμπάλα αποτελεί μια ιδιαιτέρως απόκρυφη και μυστικιστική παράδοση των Εβραίων. Μια παράδοση που χρονικώς ανάγεται στα χρόνια της αρχαίας Βαβυλώνας ή και ακόμη ενωρίτερα.

Διαδόθηκε στο ευρύτερο κοινό από τον φιλόσοφο και ουμανιστή Τζιοβάνι Πίκο ντελα Μιράντολα τον 15ο αιώνα. Η Καμπάλα έχει τις ρίζες της στην Τορά της Εβραϊκής Βίβλου και στο Ταλμούδ. Επίσης, περιλαμβάνει μια σειρά από στοιχεία προφορικών παραδόσεων πολλών αιώνων, μεταξύ των οποίων είναι ο γνωστικισμός, ο νεοπλατωνισμός και ο Χριστιανισμός. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από εωσφορικές ιδέες, αντιλήψεις, δοξασίες, πεποιθήσεις και παραδόσεις.

Τορά ονομάζεται στον ιουδαϊσμό ο Νόμος και οι διδασκαλίες που έδωσε ο Προφήτης Μωυσής στους Εβραίους στην Πεντάτευχο. Που και αυτή, επίσης, ονομάζεται Τορά. Αλλά, εισέτι, και οι προφορικές παραδόσεις, που αργότερα καταγράφηκαν τόσο στο Ταλμούδ όσο ομοίως και στο Μιδρά, και αυτές αποτελούν μέρος του Εβραϊκού Νόμου. Η Πεντάτευχος ή Τορά, αναφέρεται ως Τορά Σεμπιχ-τάβ (Torah shebikh-tab). Ή, δηλαδή, ο «Νόμος που έχει γραφεί». Ενώ, από την άλλη, οι προφορικές παραδόσεις αναφέρονται ως Τορά Σεμπαλ Πεχ (Torah Shebal Peh) ή ο «Νόμος που είναι προφορικός».

Προσέτι, η Καμπάλα έχει μυστικιστικό, αποκρυφιστικό και εσωτεριστικό χαρακτήρα. Στηρίζεται στο γεωκεντρικό σύστημα. Χωρίζει τη γη σε πολλές παράλληλες γαίες. Και τον ουρανό σε εφτά ουρανούς, στον οποίο κατοικεί ο Θεός και οι άγγελοι. Η σύγχρονη αστρολογία περιέχει πολλά καμπαλιστικά στοιχεία και η οποία σχετίζεται ευρύτερα με την αρχαία αστρολογία και άλλων λαών, όπως των Σουμερίων, των Βαβυλωνίων και των Αιγυπτίων.

Η Εβραϊκή Καμπάλα είναι μια καθεαυτό σατανιστική θρησκεία. Είναι ένας συρφετός από εωσφορικά σύμβολα, πεποιθήσεις, δεδομένα, στοιχεία και προφορικές παραδόσεις. Αποτελεί το μυστικιστικό δόγμα του Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού. Για παράδειγμα, έχει την λογική του αρχέκακου Σατανά ή ότι το κακό και η καταστροφή είναι παράγοντες που ενδημούν εξ ορισμού μέσα στη διαδικασία της Δημιουργίας. Δηλαδή, χωρίς το κακό δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλό ή, χωρίς καταστροφή, η Δημιουργία δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα. Απλά, οι Καμπαλιστές πιστεύουν ότι το παλαιό πρέπει να καταστραφεί πλήρως πριν έρθει η Νέα, σατανική και δική τους Τάξη Πραγμάτων.

Από την Καμπάλα προέρχεται και το σύνθημα των Illuminati: «Τάξη από το χάος». Για να προέλθει έτσι η μελλοντική, νεόκοπη και παγκόσμια σιωνο-κυβέρνηση. Το ίδιο κάνει, επίσης, και το σπουδαίο πνευματικό τέκνο των Εβραίων: ο Κομμουνισμός. Διότι, αυτό το εβραϊκής προέλευσης πολιτικό σύστημα, τα ίδια ακριβώς προτείνει ή διδάσκει. Η εν λόγω καμπαλική πολιτική πλατφόρμα ή ιδεολογική σχολή σκέψης, δια μέσω του γνωστού Κομμουνιστικού Μανιφέστου, υποστηρίζει, και αυτή, την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας. Κλπ.

Όλοι τους είναι βαθιά βουτηγμένοι μέσα στο δόγμα της καταστροφής, του σκοτωμένου αίματος, του κακού, της φρίκης και της δουλείας. Όλοι τους είναι βαθιά βυθισμένοι μέσα στον Χριστομάχο δημόσιο λόγο και στην ευρεία αποδοχή της βωμολοχίας, του σατανισμού, της πορνογραφίας, του σοδομισμού, της ηδονής, των θυσιών, της ηδυπάθειας και του αποκρυφισμού.

Έτσι εξηγείτε και η σατανική επίθεση των Σιωνιστών κατά των δύο φύλων της Αγίας Γραφής όσο και η προώθηση της ομοφυλοφιλίας εκ μέρους τους και του ανδρόγυνου ανθρώπου. Έτσι εξηγείτε το γιατί η ανθρωπότητα είναι σιωνο-καταραμένη και κατατρεγμένη από ατελείωτες κρίσεις, συρράξεις, πτωχεύσεις κρατών, διενέξεις και λοιπές καταστροφές ή συμφορές.

Για παράδειγμα, στο βιβλίο «You Gentiles» (1924) ο μυθιστοριογράφος Maurice Samuel γράφει: «Σε όλα είμαστε καταστροφείς. Ακόμη και στα μέσα της καταστροφής που χρησιμοποιούμε για ανακούφιση… Εμείς, οι Εβραίοι, εμείς, οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα. Τίποτα από αυτά που κάνετε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα, γιατί θέλουμε έναν κόσμο όλον δικόν μας».

Ναι, είναι αλήθεια ότι το 98 % των ανθρώπων επί της γης, δεν έχουν καταλάβει ότι οι Εβραίοι σιωνιστές είναι οι παγκόσμιοι ένοχοι, επίβουλοι, εισβολείς και ηθικοί αυτουργοί όλων των μεγάλων κακών και των δεινών του πλανήτη. Δεν έχουν καταλάβει οι ανά την υφήλιο πολίτες, ότι τα παιδιά του Ιούδα της Νέας Εποχής είναι οι βασικοί υπονομευτές, οι επίβουλοι και οι καταστροφείς της ανθρωπότητας. Ότι είναι αυτοί που κλέβουν τον φυσικό μας κόσμο, τον πλούτο μας, τα ιδανικά μας, το πεπρωμένο μας, τον ιδρώτα μας, τις τύχες μας και τα παιδιά μας. Ότι είναι αυτοί, επίσης, που έπαιξαν και παίζουν ολέθρια παιχνίδια με τον υπόλοιπο κόσμο. Ότι είναι αυτοί που σχεδίασαν και υλοποιούν αυτή τη στιγμή τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ.

Μάλιστα δε, υπάρχουν αγνοί, έντιμοι, καλοκάγαθοι και απονήρευτοι Εβραίοι που δεν γνωρίζουν καν αυτό το παγκόσμιο και καμπαλιστικό σχέδιο των ομοεθνών τους, που στο τέλος θα καταλήξει στην ολοσχερή καταστροφή της γης. Σε επίγειο αρμαγεδδώνα. Έχουν και αυτοί εξαπατηθεί και χειραγωγούνται από τα εικονικά, εξωτερικά, δόλια και ψευδή ιδανικά των Εβραίων σιωνιστών, περί της δήθεν κοινωνικής δικαιοσύνης, ισότητας, ανάπτυξης, φιλανθρωπίας, αλληλεγγύης και προόδου. Έχουν και αυτοί οι άμοιροι εξαπατηθεί και ποδηγετούνται από τους σκληρούς, φρικτούς, ανθρωποκτόνους και άτεγκτους Εβραίους της Νέας Τάξης.

Η πραγματικότητα είναι μια και μοναδική: η Εβραϊκή Καμπάλα είναι εωσφορική. Σατανική. Η Καμπάλα, παραταύτα, αποτελεί τιμή και μεγάλο καμάρι των ανθρώπων που την αγάπησαν, υιοθέτησαν και την υμνολογούν. Από την άλλη, σε αυτή ενυπάρχει, μέσα στην καρδιά των πράξεων και των διδαχών της, η ειδωλολατρική και αποκρυφιστική μαγεία. Πολλοί άνθρωποι, εντούτοις, ξεγελιούνται. Και μάλιστα δραματικά ή και καταλυτικά. Θεωρούν, λαθεμένα, ότι η καμπάλα έχει ευθεία και ορθή σχέση ή διασύνδεση με την Παλαιά Διαθήκη του Ιουδαϊσμού. Ενώ η καμπάλα ωστόσο δεν έχει καμία, μα καμία!, τέτοια σχέση, διασύνδεση ή συγγένεια. Όχι.

Η λέξη Καμπάλα σημαίνει «να δέχεσαι». Ως έννοια παράδοσης-παραλαβής. Για παράδειγμα, ένα από τα εξωτερικά σύμβολα-ταυτότητες της Καμπάλα είναι ένα μικρό κόκκινο βραχιόλι. Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι υιοθετημένο από τους ίδιους ως το χρώμα του Σατανά. Δηλαδή, με άλλα λόγια, ένα θαυμάσιο χρώμα και δώρο του Τριαδικού Θεού, για τους υπόγειους και σατανικούς σκοπούς των Καμπαλιστών, νοηματοδοτήθηκε αρνητικά ως το χρώμα του εωσφόρου. Θα δείτε δε, αυτό το «ελεκτρίκ» κόκκινο χρώμα, ως φόντο και ως ρουχισμό, σε άπειρες εκπομπές και σκηνές της τηλεόρασης και του σινεμά.

Συνήθως, αυτό το κόκκινο βραχιόλι-ταυτότητα του εωσφόρου, οι ενδιαφερόμενοι το φορούν στον καρπό του αριστερού τους χεριού. Το βραχιόλι αυτό των καμπαλιστών, πιστεύουν ότι τους φέρνει εμπρός σε νέα και καλά προμηνύματα. Σε θετικές εξελίξεις. Σε κάποια καλή τύχη ή συγκυρία. Ότι δήθεν τους γαληνεύει την ψυχή και τους βοηθά στον αόρατο εξορκισμό των κακών πνευμάτων. Ότι, επίσης: διώχνει τα πονηρά πνεύματα, είναι φορέας του θείου φωτός και ότι ακόμη απομακρύνει το σκοτάδι. Υπάρχει μάλιστα και σχετική φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, κ. Μπιλ Κλίντον, να φορά το εν λόγω κόκκινο βραχιόλι-ταυτότητα.

Κατά την φιλοσοφία και τις διδαχές της Καμπάλα, θρησκεία κατά βάθος σημαίνει οι άνθρωποι να γνωρίσουν και να υπακούσουν τον Θεό. Σε κάθε ιδιωτική θρησκεία, ο Θεός αποτελεί ένα πνευματικό και φιλοσοφικό ιδεώδες που έχει να κάνει με την αγάπη, το φως, την αλήθεια, την δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την καλοσύνη, την ομορφιά, την αρμονία και το κάθε τι το καθαρό. Το δε κακό, από την άλλη ή επαγωγικά, είναι η απουσία του Θεού. Έτσι όπως ακριβώς το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.

Όμως, η Καμπάλα είναι άκρως ή δίστομα σατανική: επειδή λέει ότι το κακό είναι μέρος του Θεού ή ότι το κακό είναι και ταυτόχρονα και Θείο. Γι’ αυτό και η Καμπάλα είναι γεμάτη και από πολλά μαγικά και εωσφορικά σύμβολα και παγανιστικά σημεία. Στις μέρες μας, η Εβραϊκή Καμπάλα αποτελεί το θεμελιώδες στοιχείο και την βάση της σύγχρονης μαγείας και του παγανισμού. Ιδιαίτερα δε, αυτό αληθεύει στο διάσημο σατανο-Χόλυγουντ. Εκεί κάνει όντως θραύση. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, σχεδόν όλες οι μάγισσες, οι μάγοι, οι σατανιστές και οι παγανιστές ήταν καμπαλιστές. Δηλαδή, φανεροί ή κρυφοί υμνητές του εκπεσόντος αγγέλου ή εωσφόρου.

Από την δεκαετία του ’70 μέχρι και αυτή του ’90, ο πιο κοινωνικά καυτός και παγκόσμιος συρμός ήταν το προδρομικό κίνημα της λεγόμενης Νέας Εποχής. Μετά το 1990, κατά τους νεοεποχίτες, ο κόσμος εισήλθε στην λεγόμενη εποχή του Υδροχόου, του εωσφόρου ή της ΝΤΠ. Και τώρα, καθώς ήδη προχωρούμε μέσα στον 21ο αιώνα, με τα παγκόσμια ΜΜΕ να είναι όλα! τους στα χέρια των Εβραίων, το τελευταίο παγανιστικό φαινόμενο ή δήθεν μια πανάκεια για όλα τα προβλήματα των ανθρώπων, φαίνεται να είναι η δική τους Καμπάλα. Σήμερα, η Αμερική και η Ευρώπη είναι καμπαλιστικές οντότητες, φωλιές, καθέδρες και ενότητες.

Αυτή η έκρηξη στο ενδιαφέρον για την Καμπάλα, ενισχύεται από τα πολλά μεγάλα ονόματα των εξαγορασμένων από τους σιωνο-Εβραίους διασημοτήτων που έχουν ασπασθεί την Καμπάλα για το χρήμα, την δόξα, τα πάθη και την ηδονιστική ζωή. Λόγου χάρη, ένας ρεπόρτερ του Ειδησεογραφικού Πρακτορείου BBC, που μπόρεσε και διείσδυσε μυστικά μέσα σε μια καμπαλιστική ομάδα στο Λονδίνο, είδε την περίφημη Μαντόνα και τον Γκάϊ Ρίτσι να απαγγέλουν κάποια μαγικά η αποκρυφιστικά ξόρκια, για να καθαρίσει δήθεν το Τσερνομπίλ από τα πυρηνικά απόβλητα.

Εκτός της Μαντόνα, με την σατανιστική Καμπάλα συνδέονται, επιπροσθέτως, και τα σιωνιστικά όργανα ή οι παγκόσμιες διασημότητες: Paris Hilton, Britney Srears, David Beckham, Demi Moore, Ashton Kutcher, Barbra Streisand, Daine Keaton, Naomi Campbell, Dona Karan, Johnny Depp, Uri Gellar, Newt Gingrich, κλπ. Καθώς, επίσης, και μια ατέλειωτη κυριολεκτικώς σειρά ή κατάλογο από αμέτρητους διεθνείς αστέρες, πασίγνωστους πολιτικούς, περιβόητους μεγιστάνες και διάσημες προσωπικότητες. Επιπλέον, και ο Mick Jagger, μετά το πετυχημένο τραγούδι του «Συμπάθεια για τον Διάβολο» («Sympathy for the Devil»), δηλώνει και αυτός πολύ πιστός Καμπαλιστής. [..Κλπ.].

Προδημοσίευση: Ανωτέρω διαβάσατε ένα μέρος από το Κεφ. 12

[Οι Ιστορικές Πηγές της ΝΤΠ: Σολομωνική, Θεοσοφία, Καμπάλα και Ταλμούδ]

του υπό έκδοση βιβλίου του Ηλία Δ. Καλλιώρα με τον τίτλο:

«Πανθρησκεία: Η Λερναία ’Ύδρα της Νέας Τάξης»
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…