ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : ΞΥΠΝΗΣΤΕ!.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 25 Σεπ 2019 - 19:53
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Κάποιοι φίλοι με ερώτησαν επίμονα, γιατί κατά την Κυριακή και Δευτέρα που πέρασαν οι αναρτήσεις μου στο facebook (Ηλιας Καλλιωρας) ήταν Ελληνοκεντρικές, εθνικές, στρατιωτικής ή πολεμικής φύσης και όχι, όπως συνήθως ή ταυτόχρονα, και ψυχο-ωφέλιμες, διδακτικές, εκκλησιαστικές, κλπ. Λοιπόν, λακωνικά τους εξηγώ και απαντώ τα ακόλουθα:

Κάθε φορά που λαμβάνω κατά καιρούς πνευματικές (και όχι κοσμικές) πληροφορίες από χαρισματικούς ασκητές, γερόντισσες κοκ, περί κάποιων δυνητικά επεικείμενων γεγονότων ή εξελίξεων στο Αιγαίο, κλπ, αμέσως στρέφομαι στο να κάνω αναρτήσεις κυρίως εθνικού συμφέροντος και περιεχομένου: και ζητώ από την Αγία Τριάδα, την Θεοτόκο-Αρχιστράτηγο και από άπασες τις πνευματικές δυνάμεις και τους αγίους μας, μεσιτεία, χάρη και βοήθεια. Και αυτό ειδικά: για την Ελλάδα μας, τους Έλληνες και τον Ελληνισμό.

Επιπροσθέτως δε, και πάλι το ίδιο ακριβώς κάνω όταν υπάρχουν ή βλέπω εμπρός μας «πονηρές» ημέρες. Αυτή τη φορά, όμως, πράττω σύμφωνα με την κοσμική, αποκρυφιστική και αριθμολογική προσέγγιση που έχουν και εφαρμόζουν, για αιώνες τώρα, οι σιωνιστές-καμπαλιστές της ΝΤΠ, όπου: και πάλι και ξανά στρέφομαι με τις αναρτήσεις μου (στην σελίδα μου στο facebook) προς τον Ουράνιο Πατέρα και τους αγίους μας, για πατερική βοήθεια, παρηγοριά και ουράνιες πρεσβείες.

Τι εννοώ ή υποννοώ σε αυτή την δεύτερη και κοσμική περίπτωση με τα νουμερολογικά, αριθμολογικά, αποκρυφιστικά και καμπαλιστικά στοιχεία στα οποία εδώ συγκεκριμένα αναφέρομαι; Το εξής. Χθες ήταν: Τρίτη, 24-9-2019.

Κατά τους σιωνιστές-Σταυρωτές, μέσα στην χθεσινή ημέρα-ημερομηνία είναι κρυμένο ή αποκρυφισμένο το δυσώνυμο «666»!.. [Δηλαδή: Τα δύο 9αρια τα βλέπετε, τα υπόλοιπα 2+4+2+1=9, ή όλα μαζί: «999» ή, άλλως πως, το ανάστροφο «666»].

Γνωρίστε λοιπόν, και αυτό μια για πάντα, ότι: οι σιωνιστές ιλλουμινάτοι-ταλμουδιστές «σφραγίζουν» αριθμολογικά όλες τις σημαντικές τους πράξεις, επιχειρήσεις και γεγονότα με το αποκρυφισμένο «ημερολογιακό 666». Ναι. Πάντοτε! Και ετούτο, για να έχουν οι ίδιοι την βοήθεια του εκπεσόντος αγγέλου ή εωσφόρου: που αυτοί επισήμως λατρεύουν, υμνούν και προσκυνούν (περισσότερα σε βίντεο-εκπομπές μου στο YouTube, στο διαδικτυακό κανάλι ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV).

Έστι δηλαδή ή ακριβώς, όπως κάνουν οι σιωνιστές-καμπαλιστές και με όλα! τα προϊόντα που πωλούνται στα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Τα οπόια, όλα ανεξαιρέτως, έχουν επάνω τους κρυμένο τον περίφημο γραμμικό κώδικα με το εωσφορικό «666» ή το «bar code-666». Το ίδιο παραλλήλως ή νοηματικά υπάρχει και συμβαίνει και με όλα τα σημεία πώλησης-ή-ταμεία, γνωστά ως POS ή έτσι όπως επίσημα τα ονομάζουν οι απανταχού νεοταξίτες. Η λέξη POS, που αποκρυφιστικά σημαίνει: (P)Ποϊντς Οφ (S)Σέϊταν (ή Σημεία του Σατανά) και …όχι ή δήθεν (P)Ποϊντς Οφ (S)Σέϊλς (ή Σημεία πωλήσεων). Και σας ερωτώ ευθέως: Τι ίσως ή μήπως δεν καταλαβαίνετε?.. Ξυπνήστε!.. (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός, κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Για να σας βοηθήσω εδώ λίγο παραπάνω ή επιπρόσθετα, σας παραθέτω κάτωθι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα με σχετικά παραδείγματα από το «ημερολογιακό σατανο-σφράγισμα», όπου ενυπάρχει κρυμένο ή αποκρυφισμένο το δυσώνυμο «666» της Ιεράς Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (χξστ):

– Βόμβα Χιροσίμα: 6-8-1945 [6 ή ανάποδο 9, 8+1=9, 4+5=9 ή δλδ =666].

– Βόμβα Ναγκασάκι: 9-8-1945 [9, 8+1=9, 4+5=9 ή δλδ =666].

– Η έκρηξη του 4ου αντιδραστήρα Τσερνόμπλ: 26/4/1986 [= 3 τριάδες του δυσώνυμου «666». Δείτε απλά: τα δύο φανερά 6άρια, 2+4 = 6, 9(= ανάποδο 6) και 8+1 =9].

– Εισβολή στην Κύπρο: 20-7-1974 [όπου: 2+4=6, 7+7+1=15= 1+5=6 και 9 ή, δλδ, 666]. Με την επιπρόσθετη εδώ πληροφορία ότι η απόβαση στην Κύπρο άρχισε στις …6 το πρωϊ!..

Τέλος, σε ό,τι αφορά τώρα την συνέχεια ή μια ακόμη μελλοντική αποκρυφιστική και «σιωνο-πονηρή» ημέρα, αυτή είναι, για παράδειγμα, η επόμενη Δευτέρα: 30-9-2019 [δύο φανερά 9αρια ή ανάποδα 6αρια και 3+2+1=6 ή δλδ και πάλι το δυσώνυμο «666»!]. Κλπ…

ΥΓ. Και ως τελευταίο κοσμικό κερασάκι ή εν κατακλείδι, και κάτι το επίσης το απολύτως «συμπτωματικό»: Παίρνω λέξη-προς-λέξη από το ΔΟΓΜΑ.gr την ακόλουθη φράση: «Ο Σταυρός του Κυρίου είχε 4,50 μέτρα ύψος και 2,40 μέτρα πλάτος» [Δηλαδή: 4+5=9 (ή ανάποδο 6) και 2+4=6 και ως σταυρός, αθροιστικά με τις δύο πλευρές, συνολικά: 9+6=15 = 1+5=6, ή όλα μαζί «666»].

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!..

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!..

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!..

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!…

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr