ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑLERGI ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 13 Σεπ 2019 - 21:08
Loading...

Μιλώντας με τον χαρισματικό γέροντα π. Αθανάσιο επιβεβαίωσα και από πνευματικής πλευράς ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι κατά πάρα πολύ περισσότεροι από αυτά πού μας δείχνουν τα επίσημα στοιχεία. Επίσης, ο ίδιος μου είπε ότι πάρα πολλοί εξ αυτών των λαθρο-μουσουλμάνων και δήθεν προσφύγων είναι εν ενεργεία στρατιώτες, αξιωματικοί και μισθωμένοι πράκτορες άλλων χωρών. Κυρίως της γειτονικής Τουρκίας.

Ακόμη, ο π. Αθανάσιος μου αφηγήθηκε ότι: Όταν ρώτησε εν πνεύματι τη Θεοτόκο για το εάν θα ήταν σωστό να πουλήσει κάποια από τα ζωντανά που έχει στην Ιερά Μονή του, ώστε να βοηθήσει τους πένητας και φτωχούς της μνημονιακής Ελλάδας, η Θεομήτωρ του απάντησε με υπερφυσικό τρόπο τα ακόλουθα: «Πάτερ Αθανάσιε, όχι μη πουλήσεις τα ζωντανά, διότι εδώ στο μοναστήρι σου θα φιλοξενείς και θα ταΐζεις 3.000 ανθρώπους με τα γεγονότα. Και μάλιστα, πάτερ Αθανάσιε, θα φροντίσω ώστε οι μηλιές στην «τάδε» περιοχή να έχουν τότε υπερ-παραγωγή από μήλα».

Πρέπει επιπροσθέτως να σας πω εδώ ότι, ενώσω ο εν λόγω θεοφόρος γέροντας μου μιλούσε περί των ασύλληπτων επερχομένων, κλπ, μου ήρθε στο νου και το παρεμφερές γεγονός της εμφάνισης-θαύμα της Παναγίας στο Τσερνόμπιλ/ Πρίπιατ. Όπου οι μάρτυρες του εν λόγω γεγονότος είδαν, ακριβώς 10 χρόνια πριν τη έκρηξη του αντιδραστήρα, στις 26 Απριλίου 1976, την ίδια την Βασίλισσα των Ουρανών: Κρατώντας δεμάτια από ξηρό άψινθο (=Τσερνόμπιλ), τα οποία στη συνέχεια πέταξε πάνω από την ομώνυμη πόλη. Η έκρηξη του 4ου αντιδραστήρα έλαβε χώρα στις 26/4/1986 [= 3 τριάδες του δυσώνυμου «666». Δείτε απλά: τα δύο φανερά 6άρια, 2+4 = 6, 9(= ανάποδο 6) και 8+1 =9]. Ναι. Όλα είναι απλώς σιωνο-…τυχαία!.. Όλα είναι υπεραιώνιες, σατανικές και απανωτές συμπτώσεις! ..Ξυπνήστε!

Εισέτι δε, ναι. Αληθώς όσο και δυστυχώς. Ο διεθνής Σιωνισμός συνεχίζει την περεταίρω υλοποίηση των δόλιων σχεδίων του για την δημιουργία της παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το έχω ξαναγράψει: Οι απόγονοι του Ιούδα έχουν τρεις υπερ-αιώνιους στόχους: 1. Να μειώσουν το πληθυσμό της γης με τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. 2. Να μας τσιπάρουν/σφραγίσουν. Και, 3. Να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια δικτατορία τους με αρχηγό Εβραίο βασιλέα, τον αντίχριστο (περισσότερα στο νέο βιβλίο μου: «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Προσέτι, τους ίδιους φρικτούς και παγκόσμιους στόχους των διεθνών Σιωνιστών και τέκνων κατάρας υπηρετεί και το περίφημο σχέδιο Coudenhove – Kalergi, που ως κεντρικό στόχο έχει την γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Σχεδιάστηκε πριν από 2 περίπου αιώνες. Το εν λόγω σχέδιο του Αυστριακού Καλέργη, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «πανευρώπη», δημοσιεύτηκε το 1923. Δηλαδή, 26 χρόνια μετά την έκδοση των γνωστών «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών» (1997), τα οποία και φυσικά συμπληρώνει ποικιλοτρόπως.

Είναι πλέον απολύτως διαυγές. Ξεκάθαρο: Η προσχεδιασμένη και μαζική μετανάστευση είναι ένα διεθνικό φαινόμενο, του οποίου τα πραγματικά αίτια εξακολουθεί να κρύβει έξυπνα και διαβολικά το ίδιο το σύστημα. Και αυτό φυσικά ισχύει μόνον για τους αδαείς. Τους ανόητους. Για όλους αυτούς που κοιμούνται είτε όρθιοι είτε με τα τσαρούχια τους. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, επίσης, το ότι η πολυπολιτισμική προπαγάνδα των Σιωνιστών προσπαθεί ψευδώς να παρουσιάσει την μετανάστευση ως πολύ χρήσιμη, απολύτως αναγκαία και ως πλήρως αναπόφευκτη. Πράγματι. Η μετανάστευση που βιώνει σήμερα ο πλανήτης και ειδικά η Γηραιά Ήπειρος, δεν είναι ένα τυχαίο και αυθόρμητο φαινόμενο. Όχι. Κάθε άλλο! Είναι ένα λεπτομερέστατο και προαιώνιο σχέδιο που έχει μάλιστα και πάρα πολύ αυστηρά στοχο-χρονο-διαγράμματα.

Τι εννοώ για παράδειγμα; Τα εξής. Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi γράφει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Γράφει ο ίδιος ολοκάθαρα ότι: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων». Τι ίσως να σας μπερδεύει εδώ και δεν το καταλαβαίνετε;

Προχωρώ. Προς αυτήν την κατεύθυνση της προσχεδιασμένης επιμιξίας και όχι μόνον, σας υπενθυμίζω εδώ και την προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα που ετοίμαζε, κατά προσέγγιση, 800.000 ελληνοποιήσεις μουσουλμάνων μεταναστών. Ναι, ούτε μία ούτε δύο, αλλά 800.000 ελληνοποιήσεις ετοίμαζαν οι τότε ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ. Οι ανθέλληνες και άθεοι τότε κυβερνώντες εργάζονταν πυρετωδώς για την γρήγορη απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους κάθε λογής μουσουλμάνους πρόσφυγες που είχαν κλείσει 12 χρόνια στην Ελλάδα.

Τώρα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ. Παρούσα. Τα παιδιά του Ιούδα χρησιμοποιούν κάθε τρόπο και μέσο, όπως είναι, λόγου χάρη, και ο «άγιος» Πάπας στο Βατικανό. Ή, δηλαδή, το δεξί τους χέρι: για να επιτύχουν την αιματοκυλισμένη και γρηγορότερη (από τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ) έλευση του αντίχριστου. Ναι, οι Σιωνο-Σταυρωτές χρησιμοποιούν τον μέγα εωσφοριστή, παιδόφιλο και θυσιάζοντα μικρά παιδιά Πάπα της Ρώμης – και αυτό, με ομόφωνη, δημόσια και επίσημη δικαστική απόφαση από δικαστήριο των Βρυξελλών -, για τους δόλιους σκοπούς τους. Τον Χριστομάχο ηγέτη του Βατικανού που, ενώ δεν συμπαραστάθηκε στους διωγμούς και στις σφαγές των Χριστιανών στην πολύπαθη Συρία, τώρα ο ίδιος «μεγάλος Χριστιανός» επαινεί και διαφημίζει την μετανάστευση λέγοντας ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ευρώπη.

Ο ποντίφικας, δημοσίως και πολλές φορές, έχει καλέσει όλες τις χώρες να αποδεχθούν τους πρόσφυγες, να τους προσφέρουν άσυλο και ειδικά σε όσους από αυτούς διαφεύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Λόγου χάρη, ο Πάπας ή το χρυσό ανδρείκελο των διεθνών Σιωνιστών, δήλωσε πριν 2 χρόνια: «Η μετανάστευση δεν αποτελεί κίνδυνο, παρόλο που είναι μια πρόκληση που αυξάνεται», επισημαίνοντας ότι η πατρίδα του η Αργεντινή ήταν γεμάτη με μετανάστες. Για να προσθέσει ο ίδιος Ρωμαιοκαθολικός «άγιος»: «Φέρνουν σε μας έναν πολιτισμό, μια κουλτούρα που είναι πλούσια για μας. Και επίσης πρέπει να δεχθούν τον πολιτισμό μας σε ένα ιδιότυπο τρόπο ανταλλαγής πολιτισμών». Τα ακούτε, τα διαβάσατε αυτά εσείς οι παπικόφολοι-οικουμενιστές, ρασοφόροι και μη;

Πέραν αυτών, συνεχίζω. Ο μακαριστός Γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης έγραψε ένα προφητικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Ορθόδοξο Τύπο (23-11-2001) και αναφέρεται στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το εν λόγω άρθρο είχε τίτλο: «Μελαγχολικαί ενοράσεις». Ο Αγιορείτης Γέροντας, πριν από 18 χρόνια, με προφητική διαίσθηση ισχυρίζονταν, έγραφε και προέβλεπε την επέλευση των σημερινών και ασύλληπτων εθνικών καταστάσεων που όλοι βιώνουμε.

Έλεγε ο χαρισματικός Γέρων Θεόκλητος ότι ο Θεός θα επιτρέψει την είσοδο και την εγκατάσταση εκατομμυρίων Μωαμεθανών στην Ελλάδα εξ αφορμής της εκτεταμένης αμαρτίας. Εξ αφορμής της γενικής αποστασίας των Ελλήνων από τον Θεό. Όπου: «περιλαμβάνονται και οι ένα εκατομμύριον εκτρώσεις κάθε τριετίαν· οι υπερτερούντες θάνατοι των γεννήσεων· ναρκωτικά καί άλλες ηθικές πληγές…». Και για το πώς θα συμβεί αυτός ο προσφυγικός κατακλυσμός, ο π. Θεόκλητος τόνιζε από τότε ότι ήδη ενεργείται η άλωση από τους μουσουλμάνους μετανάστες: «πού θα στερεώνονται σταδιακώς μέ τήν ελληνικήν ιθαγένεια, πού θά τούς χορηγεί ευχαρίστως τό Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση».

Και πού βρισκόμαστε σήμερα από πλευράς προσφύγων; Πέραν από τα συμβαίνοντα στον Καραβόμυλο, Μόρια, Κόρινθο, Έβρο, κοκ, διαβάστε στη συνέχεια κάποιους από τους τίτλους-υπότιτλους των ΜΜΕ των τελευταίων ημερών και βγάλτε τα δικά σας επιπρόσθετα συμπεράσματα:

– Ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν 250.000 μετανάστες.

– Έξι εκατ. μετανάστες στο «οπλοστάσιο» του Ερντογάν: Απειλεί να τους στείλει στην Ευρώπη η Άγκυρα – Σφαγέας έλαβε στην Ελλάδα καθεστώς πρόσφυγα.

– Τηλεφωνική συνομιλία Μέρκελ-Ερντογάν με κεντρικό θέμα το προσφυγικό.

– Γερμανική «Rheinishe Post»: H Ελλάδα φοβάται μια νέα προσφυγική κρίση.

– Προσφυγικές ροές: 228 άτομα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο – 2.241 μόνο τον Σεπτέμβριο.

– Επανήλθε με απειλές ο Ερντογάν: «Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε νέο κύμα προσφύγων» – «Ζώνη ασφαλείας» στη Συρία ζητάει από τις ΗΠΑ.

– Άγριο ξύλο Τούρκων σε αλλοδαπούς: «Πηγαίνατε στην Ελλάδα» – Διορία Ερντογάν να φύγουν εκατ. «πρόσφυγες».

Ακούστε. Εν τέλει, τα πράγματα είναι μάλλον πολύ πιο απλά. Πολύ. Όλοι οι Έλληνες θα μάθουν, θα γνωρίσουν, θα νιώσουν και θα ερμηνεύσουν, μέσα τους, την γιγαντιαία εθνική, κομματική και πολιτική προδοσία που έγινε στον τόπο μας. Όλοι θα μάθουν άριστα το τι σημαίνει ή το πώς εργάζεται διεθνώς η αθέατη επιβουλή, ο βόρβορος των διεθνών Σιωνιστών και οι αμέτρητες συστάδες των απανταχού μυστικών εταιρειών. Και όλοι θα γνωρίσουν στο κοντινό μέλλον το πώς και γιατί φτάσαμε στο ειδεχθές για την μητέρα πατρίδα μας γεγονός του ξεπουλήματος των πάντων. Με άλλα λόγια, μετά το τέλος του φρικτότατου Γ’ ΠΠ, άπαντες οι Έλληνες θα μπορούν να ερμηνεύσουν, αναδρομικώς, όλα όσα απίστευτα, δόλια, φρικτά, ύπουλα και δυσώδη λαμβάνουν χώρα σήμερα την πατρίδα μας.

Και, τέλος, η πραγματικότητα: Οι Σιωνιστές σε αυτή την φάση και χρονική περίοδο του εν εξελίξει Γ» ΠΠ, δεν θα φέρουν, δεν θα ζήσουν ούτε επίσης και θα χαρούν τον δικό τους βασιλέα-δικτάτορα. Ή, δηλαδή, τον Εβραίο αντίχριστο. Όχι. Ούτε λόγος! Αυτά που σχεδιάζουν οι Εβραίοι-Σιωνιστές εδώ και περίπου 2000 χρόνια, θα τα κάνουν, πραγματοποιήσουν ή θα τα καταφέρουν όταν έρθουν τα έσχατα και μετά την έλευση των προφητών Ηλία και Ενώχ.

Σήμερα, εντούτοις, ζούμε τα προδρομικά έσχατα. Στα χρόνια που έπονται, και με την απόλυτη βεβαιότατα που μας παρέχουν τόσο οι ρητές όσο και οι πανομοιότυπες προφητείες άνω των 50 Ορθοδόξων (Ελλήνων και μη) Αγίων, εδώ και 20 περίπου αιώνες, αναμένουμε: 1. Την 33χρονη βασιλεία του προρρημένου Αγίου Βασιλέως Ιωάννη. 2. Την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Και, 3. Τον δοξασμό της Ελλάδας ανά την υφήλιο (Για πολύ περισσότερα, δείτε δικά μου βίντεο στο YOUTUBE, στο διαδικτυακό ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV).

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter