ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Το ατύχημα «τύπου Ιμίων» στο Αιγαίο και ο επερχόμενος Ελληνο – Τουρκικός πόλεμος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 25 Ιούλ 2019 - 20:01
Loading...

Σταχυολογώ ορισμένους τίτλους των ΜΜΕ που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες:

1. «Αιγαίο – Οι Τούρκοι προαναγγέλλουν πόλεμο με την Ελλάδα μέσα από την Hürriıyet».

2. «Ελλάδα – Τουρκία: Θέμα εβδομάδων το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία».

3. «Έφτασε η ώρα για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο».

4. «Παραλήρημα Μπαχτσελί: “Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει».

5. «Που το πάει η Άγκυρα και γιατί όλοι φοβούνται θερμό επεισόδιο».

6. «Sabah: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2019 ότι θα ξεσπάσει πόλεμος στο Αιγαίο».

7. «Θερμό επεισόδιο ή ατύχημα στο Καστελόριζο» βλέπει το ΓΕΕΘΑ.

8. Κεμαλικοί: «Να καταλάβουμε τα… Αντικύθηρα».

9. Κ. Μητσοτάκης: «Δεν διστάζω να καλέσω τον Ταγίπ Ερντογάν να επιχειρήσουμε μια αμοιβαία προσέγγιση» (Βουλή, προγραμματικές δηλώσεις).

10. Ερντογάν: «Μπορούμε να εισβάλουμε ξανά στην Κύπρο» (με αφορμή την 45η επέτειο του «Αττίλα»). Κοκ.

Εισέτι, πέραν αυτών, την περιβόητη πια λέξη «ατύχημα» την έχουν γράψει ή αναφέρει: όλοι οι σημαντικοί ηγέτες της γης, ο πρώην πρωθυπουργός και όλοι οι προηγούμενοι βασικοί υπουργοί της χώρας, όλα τα ινστιτούτα μελέτης και ανάλυσης παγκοσμίως, όλες οι γνωστές δεξαμενές σκέψεις ανά την οικουμένη, όλα τα διεθνή και τα τοπικά ΜΜΕ, όλοι οι γνωστοί και διάσημοι αναλυτές-μελετητές ανά την υφήλιο, κλπ. Ωστόσο, ένα και μόνον ένα πράγμα ή γεγονός δεν έχει λάβει χώρα μέχρι και σήμερα: το ατύχημα! Το μέγα συμβάν. Καθεαυτό.

Αλλά. Δυστυχώς. Και κρίμα. Σήμερα υπάρχει μια γενική τύφλωση. Άγνοια. Η αμαρτία και η γενική αποστασία μας από τον Κύριο, έφερε το βαθύ σκότος. Έχει νου και μάτια, αλλά όμως ούτε καταλαβαίνει ούτε νοεί ούτε και βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία. Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι, μετά τις γιγα-βόμβες και το τέλος του φρικτού Γ’ ΠΠ, θα ανοίξουν επιτέλους και τα μάτια των πολλών. Όλοι όσοι επιζήσουν, θα δουν και θα ερμηνεύσουν πολύ εύκολα και αναδρομικά το τι είχε ενδιαμέσως συμβεί. Πανεύκολα. Θα φρίξουν τότε οι ίδιοι. Και φυσικά θα αλλάξουν εκ θεμελίων.

Όσο δε για το σήμερα, μια είναι η πικρή, σκληρή και χαοτική αλήθεια. Οι πασίγνωστοι μελετητές, οι εκλεγμένοι και μη άρχοντες, οι ειδικοί ερευνητές και οι πολυδιαφημισμένοι αναλυτές επί των κοινωνικών επιστημών, όσο ομοίως και επί των λοιπών διεθνών θεμάτων, έχασαν τον ακαδημαϊκό τους και μη δρόμο. Τον έχασαν τελείως. Σκοτίσθηκαν. Ξέρουν, διοικούν, υπουργεύουν, νομοθετούν, κομπάζουν, αναλύουν και ερμηνεύουν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι-άτυχοι-και-δύστυχοι τους πάντες και τα πάντα, μέσα όμως από την γενικότερη αγνωσία και τυφλότητά τους. Καθότι: Είτε είναι γνώστες, συμμέτοχοι, υπάλληλοι και πιόνια της ΝΤΠ είτε εργάζονται, μελετούν, γνωρίζουν και ερμηνεύουν τα πάντα γύρω από τον «ελάχιστο παρονομαστή» γνώσης και επίγνωσης. Τι εννοώ; Το ακόλουθο.

Ευρηματικώς, και απλώς και μόνον για να σας παρουσιάσω το επιχείρημά μου, εξηγούμαι. 1000 διδακτορικά να έχει κάποιος στις κοινωνικές επιστήμες ή/και στις διεθνείς σχέσεις, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι: να αναλύσει σωστά και να ερμηνεύσει τα πάντα ο ίδιος, αλλά μόνον σε ό,τι αφορά το 10 % του παρόντος κόσμου. Θεατού και αθέατου. Διότι, ο καθένας μελετά, εξηγεί, γνωρίζει ή αναφέρεται μόνον στα θέματα, ερμηνείες και γεγονότα που λαμβάνουν χώρα «επί» της γης. Και όχι, ή όπως θα έπρεπε, να ασχοληθεί και με όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα τόσο «υποκάτω» όσο και «υπεράνω» της γης. Ταυτόχρονα. Την ίδια στιγμή. Με άλλα λόγια, οι σημερινοί άνθρωποι μελετούν, γνωρίζουν και ερμηνεύουν τα πάντα, μεν, αλλά: όλα αυτά γύρω από τον «ελάχιστο αναλυτικό παρονομαστή» γνώσης ή επιστημοσύνης. Ή, δηλαδή, γύρω από το αδύναμο 10 % που υπάρχει και διαμείβεται «επί» της γης.

Εντούτοις, το 40 % της επιπρόσθετης πραγματικότητας βρίσκεται και ερμηνεύεται μόνον εάν κάποιος μελετήσει, πληροφορηθεί και αφομοιώσει πολύ καλά σε σχέση με το τι γίνεται ή λαμβάνει χώρα «υποκάτω» της γης. Ή, δηλαδή, με άλλα λόγια, όταν κάποιος γνωρίσει το τι όντως σχεδιάζεται ή συμβαίνει μέσα στις σκοτεινές στοές όσο και στις μυστικές εταιρείες (Ιλλουμινάτοι, Βατικανό, Μασόνοι, Ροδόσταυροι, Ιησουίτες, κλπ). Μελετήσει και εμπεδώσει σε βάθος, δηλαδή, για τα φοβερά, απερίγραπτα και ήδη υλοποιούμενα σχέδια της Εβραιο-σιωνιστικής ΝΤΠ και των διεθνών υποζυγίων της. Π.χ., τα 24 πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών έγιναν ήδη στυγνές πράξεις, φρικτά γεγονότα και άθλιες πραγματικότητες. Αίμα. Παρά φύση. Σοδομικοί νόμοι. Κλπ. Υλοποιήθηκαν ήδη κατά 90 %. Ξυπνήστε!

Τέλος, για να μπορεί εισέτι να καταλάβει, ερμηνεύει, ταξινομεί και διασαφηνίζει κάποιος την ολότητα ή, δηλαδή, το 100 % των ορατών και των αόρατων πραγμάτων του κόσμου ετούτου, χρειάζεται ο ίδιος να εμπεδώσει και να εξοικειωθεί άριστα και με την πνευματική διεθνή πολιτική οικονομία. Με το υπόλοιπο 50 %. Πρέπει, με άλλες λέξεις, να γνωρίσει και να εξοικειωθεί ο ίδιος με το «Νόμο του Θεού». Ή άλλως πως, δηλαδή, να γίνει πνευματικός αγωγός και κοινωνός με το τι πράγματι υπάρχει και λαμβάνει χώρα «υπεράνω» της γης: υπερφυσικά γεγονότα, ανεξήγητες βεβαιότητες ή υπερφυείς καταστάσεις, που αφορούν την πνευματικώ το τρόπω γνώση και ενέργειες των αγίων της Εκκλησίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Συνεπώς: Όσοι τώρα προσπαθούν να αναλύσουν τα τρέχοντα διεθνικά γεγονότα με δήθεν βαθιές επιστημονικές αναλύσεις, θεωρητικές προσεγγίσεις, ακαδημαϊκά εργαλεία, σχολές σκέψεις, κλπ, είναι μάλλον για να τους λυπάσαι! Ειδικούς και μη. Πολιτικούς και μη. Και μάλιστα δε, είναι για να τους λυπάσαι πάρα πολύ. Διότι: Προσπαθούν οι ίδιοι να μελετήσουν, αναλύσουν, ενδιατρίψουν, ερευνήσουν και προβλέψουν, τα πάντα, αλλά: όλα αυτά τα κάνουν γύρω από το πεδίο ανάλυσης του «ελαχίστου γνωστικού παρονομαστή»! Ή, δηλαδή, γύρω από την γνώση που τους επιτρέπει το ισχνότατο 10 % «επί» της γης, του δικού μου ανωτέρω παραδείγματος.

Και το λέω αυτό ή, τουτέστιν, το πεδίο γνώσης-ανάλυσης «ελάχιστης κοσμικής γνώσης», διότι αυτοί που πράγματι κυβερνούν τον κόσμο ή, άλλως πως, οι τυφλοπόντικες της ΝΤΠ, οι σκοτεινές στοές και οι εωσφορικές μυστικές εταιρείες των Ρόθστσιλντ, έχουν ήδη από πολλές δεκαετίες αποφασίσει και προσχεδιάσει να διεξαγάγουν τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Και ο γενικός πόλεμος θα γίνει. Τέλος. Ήδη εξελίσσεται. Υλοποιείται. Τα δε φρικτά συμβαίνοντα-προετοιμασίες γίνονται υπόγεια, συντεταγμένα, αθέατα και μακριά από τα μάτια του αγνού και απονήρευτου κόσμου. Εντούτοις, το ξαναγράφω: Ο Γ’ ΠΠ ξεκίνησε ήδη στην Συρία στις 15-3-2011.

Εισέτι, δε, προχωρώ στα Ελληνοτουρκικά. Προσθέστε στα ανωτέρω συμβαίνοντα και τις προρρήσεις-θεοσημείες, όπως είναι για παράδειγμα: Οι εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα προσκυνήματα, τα εντυπωσιακά ψηφιδωτά, τα διάφορα μωσαϊκά, τα αρχαιολογικά μνημεία των Ρωμηών που ανακαλύπτονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στην Μικρά Ασία. Οι ουράνιες ψαλμωδίες και η απροσδόκητη εμφάνιση του Άγγελου στον Τρούλο της Αγίας Σοφίας. Η ανάδυση της χαμένης Πριγκηποννήσου. Η εύρεση μετά από 800 χρόνια της Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης. Η ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού. Το άλυτο θέμα που «θα αρχίσει από την Θράκη». Η συζήτηση για τα «12 μίλια». Το «κόκκινο φεγγάρι» στις 27-12-2018 (π. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης). Τα ανεξήγητα καιρικά φαινόμενα: Μάνδρα, Μάτι, Χαλκιδική. Ο σεισμός της Αθήνας. Κοκ.

Τώρα. Οι επόμενοι μήνες φαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι και άκρως θερμοί για την Ελλάδα. Και όχι μόνον. Οι εωσφορο-σιωνιστές, οι απόγονοι του Ιούδα, τα έχουν ήδη όλα έτοιμα σε σχέση με την προσχεδιασμένη από τους ίδιους παγκόσμια ανάφλεξη. Για τον Γ’ ΠΠ. Είναι όλα έτοιμα για την επόμενη φάση του επίγειου Αρμαγεδώνα. Όλα. Τα πάντα.

Τώρα είναι η σειρά και η ώρα να μιλήσει ο Τριαδικός Θεός. Αφού, όλα όσα γίνονται ή λαμβάνουν χώρα στον ορατό και αόρατο κόσμο είναι είτε ευλογίες είτε παραχωρήσεις του Κυρίου. Συνεπώς, η από τους νεοταξίτες προσχεδιασμένη τουρκική καθοδήγηση και προκλητικότητα, που ολοένα αυξάνεται συστημικά και φουντώνει, θα φτάσει στο σημείο να λάβει χώρα τόσο το πολυδιαφημισμένο «ατύχημα» στο Αιγαίο όσο και ο μετέπειτα βραχύβιος πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας. Και ούτω καθεξής..

Γράφει, προσέτι, με την «υπεράνω» γνώση και φωτισμό, η γνωστή γερόντισσα στο τελευταίο της ποίημα: «Νομίζετε πώς έχετε κυβέρνηση ελληνική; Πόσο όμως πλανάστε, γιατί δεν κάνουν κουμάντο αυτοί. Είναι μαριονέτες στα χέρια των μασόνων, και ανάλογα με τις εντολές, φτιάχνουν τον κάθε νόμο. Δεν βλέπετε το ψέμα τους και την υποκρισία; δεν έχουν στο βλέμμα τους καμία παρρησία. Θέλουν να εξοντώσουν από τη χώρα αυτή, τον Χριστό, την Παναγιά και τη σημαία την ελληνική. Ακόμα και το όνομα να αλλάξουν της Ελλάδας, αυτά είναι τα σχέδια που έχουν στα φυλλάδια».

Εν κατακλείδι, θα προσθέσω εισέτι και τα ακόλουθα. Πρώτον, χαρισματικός ασκητής υπογράμμισε για τον τελευταίο σεισμό της Αθήνας: «Η Παναγία πείραξε τον διακόπτη των ρίχτερ»: Ο Κύριος μας έστειλε ένα ακόμη δικό Του ουράνιο μήνυμα αφύπνισης-μετάνοιας. Δεύτερον, θεοφόρος γέροντας στο Άγιον Όρος τόνισε: «Βλέπω φωτιές στον Περσικό Κόλπο..». Τρίτον, εν ενεργεία αξιωματικός των ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή υπηρετεί στον Κόλπο έστειλε δια τρίτων το μήνυμα: «Άρχισε να μαζεύεις τρόφιμα..». Τέταρτον, φίλος που ζει στον Περσικό Κόλπο, ειδοποίησε λέγοντας: «Εδώ στον Κόλπο είναι όλα στην κόψη του ξυραφιού». Πέμπτον, τέλος, έμπορος που επέστρεψε πρόσφατα από το Ισραήλ είπε: «Όλα είναι έτοιμα..». Λ.χ., προχθές, το κίνημα του «όρους του Ναού» κάλεσε την ισραηλινή κυβέρνηση να οικοδομήσει άμεσα τον Τρίτο Ναό του Σολομώντος. Γρηγορείτε!

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter