ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Τα Σημεία των Καιρών, οι θεοσημείες, είναι πλέον εδώ. Εμφανίσθηκαν. Φάνηκαν.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 23 Σεπ 2019 - 19:06
Loading...

Ηλιας Καλλιωρας

Τα Σημεία των Καιρών, οι θεοσημείες, είναι πλέον εδώ. Εμφανίσθηκαν. Φάνηκαν. Είναι δε σε αριθμό πάνω από 120, όπως είναι λόγου χάρη και τα ακόλουθα:

Οι 2 Πασχαλιές (έπεσαν μαζί Ευαγελισμός και Πάσχα: 1821, 1912, 1992 και 2018) και τα 2 καλοκαίρια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (2017 και 2018 τα δύο θερμότερα έτη στη γη, ΝΑΣΑ), οι εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα προσκυνήματα, τα εντυπωσιακά ψηφιδωτά, τα διάφορα μωσαϊκά, τα αρχαιολογικά μνημεία των Ρωμηών που «ανακαλύπτονται», σχεδόν κάθε εβδομάδα, στην Μικρά Ασία.

Οι ουράνιες ψαλμωδίες και η απροσδόκητη εμφάνιση του Άγγελου στον Τρούλο της Αγίας Σοφίας. Οι καλυμμένες τοιχογραφίες και οι Σταυροί που έχουν αναδυθεί μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας που μοσχομυροβλύζει πολλές φορές άγιο θυμίαμα και άρρητες ευωδίες. Η ανάδυση της χαμένης Πριγκηποννήσου.

Η εύρεση μετά από 800 χρόνια της Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης. Η ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού. Το άλυτο θέμα που «θα αρχίσει από την Θράκη». Η συζήτηση για τα «12 μίλια». Το «κόκκινο φεγγάρι» στις 27-12-2018 (π. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης).

Οι συχνές και φανερές παρουσίες του Αγίου Παϊσίου όσο επίσης και οι εικόνες του ιδίου αγίου που δάκρυσαν στην Θράκη και Πάτμο.

Όπως, ομοίως, και η εικόνα της Παναγίας που δάκρυσε στο Σικάγο ή, εισέτι, το λάδι και το αίμα που έρεαν στην εικόνα του Τιμίου Προδρόμου στη Συρία (Σεντνάγια).

Επιπροσθέτως, τα ανεξήγητα καιρικά φαινόμενα, όπως: η Μάνδρα, το Μάτι, η Χαλκιδική. Ο σεισμός της Αθήνας και συνεχείς σεισμοί σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνον, κοκ.

ΤΩΡΑ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο …ΚΥΡΙΟΣ: ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!..

ΓΡΗΓΟΡEITE! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter