ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ¨χολέρα¨ θα φύγει με ΧΟΛΕΡΑ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 25 Νοέ 2016 - 9:19
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι Τούρκοι είναι «χολέρα» και θα φύγουν από χολέρα.

Όλα για όλα τα παίζουν οι γείτονες αποθρασυνόμενοι μέρα τη μέρα.

Επιμονή στην αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης, αναθεώρηση της συνθήκης του Μοντρέ που διέπει τα ΣΤΕΝΑ, κρυφή επιθυμία να προσαρτήσουν το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου.

Το προηγούμενο Σάββατο μετά τον εσπερινό με κάλεσαν να πάρω την ευχή από έναν σεβάσμιο ηλικιωμένο Γέροντα που η προσευχή του διεισδύει με πόνο στα τεκταινόμενα και αυτός ο πόνος παράγει καρπούς όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι

Τον επισκέφτηκα μετά χαράς αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως διότι ο άγνωστος σε εμένα γέροντας ήταν τελικά γνωστός μου παλαιόθεν ως λαϊκός .

Έτσι υπήρξε μεταξύ μας η σχετική οικειότητα ώστε μετά τους χαιρετισμούς η συζήτηση να περιστραφεί γύρω από αυτά που μας πονάνε όλους σήμερα και ζήτησα από τον Γέροντα αν είχα την ευχή να δημοσιεύσω κάποια από αυτά.

Και μας την έδωσε

-αν σε ρωτάνε κάποιοι για τους δικούς τους λόγους

¨Και να μας την δώσουν την Κωνσταντινούπολη με τόσα εκατομμύρια, εμείς στα χάλια που βρισκόμαστε, τι θα την κάνουμε;¨

-Να τους βεβαιώνεις ότι η «χολέρα θα φύγει με χολέρα», διότι οι νεοθωμανοί του Ερτντογάν είναι χολέρα και θα επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ περί αυτού.

-στην Τουρκία αυτή την στιγμή υπάρχουν 20 εκατομμύρια κρυπτοχριστιανοί που πολλοί από αυτούς κατέχουν υψηλές θέσεις.

-Αν αναρωτιέσαι γιατί έπεσαν όλα τα θηρία πάνω μας η απάντηση είναι διότι αυτά γνωρίζουν πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς, ότι ο αιώνας τούτος θα είναι του ΚΥΡΙΟΥ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

-όμως αδελφέ πάμε στα τρέχοντα που ήρθαν για να μας ζεματίσουν.

-Ο Ομπάμα ήρθε στην Ελλάδα σε ειδική αποστολή και όχι να δει μόνο την Ακρόπολη, αλλά για να ¨ζυγίσει¨ μέχρι που μπορεί να φτάσει το γεωπολιτικό ξεπούλημα στην περιοχή μας. Φυσικά ήρθε για τους αγωγούς και να πουλήσει όπλα.

-Φοβούνται μήπως η Ελλάδα δώσει διευκολύνσεις στους Ρώσους .

-Ο συγκεκριμένος υψηλός επισκέπτης ήρθε και για την Κύπρο.

-η λύση που προωθούν για το Κυπριακό είναι καταστροφή για εμάς. Όμως στο τέλος δεν θα καταφέρουν , έστω και αν αυτή την στιγμή έχουν πολιτικούς που νοιάζονται μόνο για την καρέκλα τους.

-όταν είδα τον πρωθυπουργό μας στην τηλεόραση απέναντι στον Ομπάμα λυπήθηκε η ψυχή μου, διότι κατάλαβα τι πίεση πιθανώς να υπέστη προηγουμένως.

-αν σου έλεγαν εσένα ή στον οποιοδήποτε Έλληνα στα ξαφνικά.

¨¨ είναι προαποφασισμένο να δώσετε τα κυριαρχικά δικαιώματα ενός μεγάλου νησιού μας στο ΑΙΓΑΙΟ για να χρησιμοποιηθεί σαν την νήσο Έλις (Ellis Island) για ανθρωπιστικούς λόγους, διότι αν δεν τα δώσετε θα τα πάρουν οι ασυγκράτητοι τούρκο騨

-εσύ πως θα αντιδρούσες;

Σε αυτό το σημείο δεν άντεξα και διέκοψα την φόρα του λόγου του Γέροντα , απαντώντας τον.

* Θα έλεγα στο αγαπητό και δημοφιλή πρώτο μαύρο πρόεδρο των ΗΠΑ ,ότι και εμείς στην Ελλάδα έχουμε ένα δημοφιλή και τρομερό ΜΑΥΡΟ στο Μανταμάδο που δεν θα συμφωνούσε και θα τους έπαιρνε όλους σβάρνα με την ρομφαία του, φυσικά αν τολμούσε να το πει αυτό ο υψηλός επισκέπτης μας.

ΕΥΓΕ παιδί μου και συνέχισε ο γέροντας.

-το υπέδαφος της Αμερικής γουργουρίζει και τα έγκατα της θα δώσουν την ένδικο μισθαποδοσία των πράξεων της ακολασίας.

-Όταν πήγε ο Ομπάμα μετά στην Γερμανία δεν συζήτησαν εκεί για το καλό της Ελλάδος διότι ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα επάνω μας.

-ας τους αυτούς, οι Γερμανοί θα είναι οι πρώτοι που θα προσκυνήσουν το μεγαλείο της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

-Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ μας έχει σκεπάσει με το μαφόριο της από την Κρήτη μέχρι την ΠΟΛΗ, γιατί η ΠΟΛΗ ήταν, είναι και θα ξαναγίνει Ελληνική και οι Έλληνες στις τσέπες τους θα έχουν χρυσές δραχμές και όλα τα δαιμονικά τεχνάσματα που βιώνουμε σήμερα θα φαντάζουν ως ένας περαστικός επώδυνος εφιάλτης.

ΑΜΗΝ Γέροντα.

Με πόνο και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr