ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΙΑ΄ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 29 Μάιος 2019 - 21:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας είναι ατελείωτη. Μέχρι και αυτή την ώρα που μιλάμε οι σκοτεινοί επικυρίαρχοι της γης συνεχίζουν το έργο της απόκρυψης κάθε αληθινού γεγονότος που αφορά την προσφορά των Ελλήνων στην ανθρωπότητα.

Καθώς επίσης και την απόκρυψη ή διαστρέβλωση κάθε μεγάλης αντίστασης των Ελλήνων στη δική τους επιβουλή ενάντια στην ανθρωπότητα.

Μας είπαν ότι ο τελευταίος αυτοκράτορας, ο γόνος της Αγίας Υπομονής, μητέρας του, έπεσε στα τείχη αμυνόμενος. Κανείς όμως δεν είδε το γεγονός και το λείψανό του δεν βρέθηκε ποτέ.

Οι μαρτυρίες των ιστορικών είναι υποθετικές, αφού ούτε αυτοί ήταν παρόντες μέσα σ΄αυτό το χάος της τελευταίας ημέρας του πολέμου στην Πόλη. Φρόντισαν όμως πριν, αυτοί που έκαναν το φόνο, να αποκρύψουν και την δολοφονία του και το λείψανό του, ώστε ποτέ κανείς να μην μάθει την αλήθεια.

Η απόκρυψη της δολοφονίας του μόνο σύγχυση έφερε στην ιστορία των Ελλήνων και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ωφελούνται αυτοί που μας θέλουν πρόβατα και διηρημένους.

Άρα σύμφωνα με την αποκάλυψη του χειρόγραφου κειμένου που σας παραθέτω και είναι μαρτυρία του ίδιου του Κυρίου, σε πρόσωπο που γνωρίζω και μου το εμπιστεύθηκε πριν λίγα χρόνια, ο τελευταίος αυτοκράτορας, όχι μόνο δεν πρόδωσε την Ορθοδοξία, αλλά την υπερασπίστηκε, όπως και την πατρίδα του, γεγονός που έκανε τους Ευρωπαίους, να τον μισήσουν και να τον βγάλουν απ΄τη μέση, δύο – τρεις μέρες πριν την πτώση της Πόλης, συνεργία και των Οθωμανών.

Το κείμενο μοναδικό και Ουράνια Σφραγίδα. Τα άλλα που μας είπαν είναι ανθρώπινες επινοήσεις.

Όποιος έχει νου και αυτιά πνευματικά θα καταλάβει!
«ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΝΟΥ ΣΑΣ.

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΡΘΙΟΙ, ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΥΡΙΟΥ. ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΜΕ ΞΙΦΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΕΦΑΓΕΝ.

Ε! ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΦΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕΙΣΜΟΝ ΘΑ ΒΓΗ (Θα αποκαλυφθεί – εδώ έχουμε μια ακόμη αποκάλυψη για τον μεγάλο σεισμό που περιμένουμε).

ΟΥΔΕΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ,
ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΚΑΜΟΜΕΝΟΝ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥ! ΨΗΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ (μέτριος στο ύψος).
ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ!

ΚΟΡΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗ.

ΚΑΙ ΕΙΣ (ένας) ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΕΚΡΥΨΕΝ.

ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΙΛΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟΝ ΕΘΑΨΑΝ.

Η ΓΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΝ.

ΟΜΟΙΑΖΩΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑΝ (Ωραία Ελένη). Ε! ΤΕΤΟΙΑΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΧΕΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, Ε! ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΕΜΟΙΑΖΕ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ!

ΟΝΟΜΑΣΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Η ΑΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ (να συμπράξει με τους Παπικούς) ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΧΕΡΙ ΜΠΗΚΕ!!

Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΕΝΔΥΜΑΤΟΥΝ.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΗ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙΝ ΤΟ ΕΠΑΤΗΣΕΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΑΓΚΩΣΕΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗΝ!!

ΩΣ ΑΡΝΙΟΝ ΣΦΑΧΤΟΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ!! (Τον Δεκέμβρη του 1452, συλλειτούργησαν Ορθόδοξοι με Παπικούς στην Αγιά Σοφιά. Ο Βασιλεύς ενώ αντιτάσσονταν στην ένωση, φαίνεται ότι η Πόλη είχε αλωθεί εκ των έσω από καιρού και δεν ήταν εύκολο ή συμφέρων για τον λαό να αρνηθεί την παρουσία του στον Ναό την μέρα εκείνη).

ΟΙ ΠΟΡΦΥΡΟΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΙ (Παπικοί), ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΩΣ ΚΟΡΩΝΑ ΕΙΧΟΝ, ΦΥΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΗΡΙΟΝ ΦΟΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΘΕΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ. (Ως φαίνεται πάλι ρασοφόροι πρωτοστάτησαν στην προδοσία και όχι ο Βασιλεύς).

ΘΑ ΒΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΑΙ…ΟΥΑΙ…ΟΥΑΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…..

…..ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΛΑΨΕΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΜΠΗΚΕΝ. ΕΚΛΑΨΕΝ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ.

ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ.

ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ…. »

Συνεπώς ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι Άγιος και Ομολογητής της Πίστεως μας, το λείψανο του από τα λεγόμενα του Κυρίου, είναι άφθαρτο.

Ο Άγιος αυτός αυτοκράτορας ανήκει στην χορεία των Αγίων που δεν συμφέρει τους όποιους διαχρονικά παγκόσμιους κυρίαρχους και νυν Σιωνιστές να αποκαλυφθεί η Αγιότητα τους, (μην απατάστε, αυτοί κρύβονταν και υπάρχουν και μέσα στην Εκκλησία), γιατί μέσα από το συναξάρι τους θα φανεί και ποια είναι τα Εωσφορικά έργα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εγκλήματα των σφαγιασθέντων Ιερέων στην δεκαετία του ΄40 από τους Κουμουνιστές. Κανείς από τους Ιερείς που εκτελέστηκαν, δεν αγιοκατατάχτηκε ως μάρτυρες, όπως ενώπιον του Θεού είναι.

Ετοιμαστείτε για νέες αποκαλύψεις, που θα σφραγιστούν όταν ελευθερωθεί η πατρίδα και θα δοξασθεί σε όλον τον κόσμο για την προσφορά της σε αυτόν (τον κόσμο), και την θυσία της στους λαούς που τώρα την μισούν.

Και κάτι άλλο. Ότι αποκαλυπτόμενο δεν καταλαβαίνουμε, δεν το απορρίπτουμε, ούτε το δογματίζουμε κατά το δοκούν. Απλά περιμένουμε να το δούμε εκπληρωμένο.

Μωϋσής μοναχός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…