ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ . ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 5G.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 25 Μαρ 2020 - 20:58

Αδελφοί μου βγήκαν οι σωστοί επιστήμονες και ενημερώνουν τον κόσμο για να ηρεμήσει ότι τα κρούσματα είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τα κρούσματα της εποχικής γρίπης από όπου πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι.

Ο λαός όμως έχει αποβλακωθεί από την αμαρτία, την απομάκρυνση του από το Θεό. Θέλοντας οι κραταιοί της γης να μειώσουν τον πληθυσμός της γης και να τον αποκοιμίσουν ευφύβραν το 5G.

Την αληθινή πανδημία.Η τεχνολογία αυτή είναι από 6 έως 12 φορές περισσότερη από το 4G προκαλεί πολλές βλάβες στον οργανισμό έως και θάνατο και οι άνθρωποι στο Γιουχάν, την πόλη που είναι το κέντρο εισαγωγής του 5G οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί στο δρόμο. Έτσι είχαν ήδη κατασκευασμένο ιό για να ενοχοποιήσουν καλύπτοντας ότι απορρέει από το 5G.Τον ιό της Κορώνας.Ο άνθρωπος πεθαίνει αδελφοί μου από το 5G, όμως κανείς δεν θα πει.Ξυπνήστε αδελφοί μου, βγάλτε τα κινητά τις οθόνες, τα P.C από τη ζωή σας. Ο πόλεμος είναι ηλεκτρονικός, ηλεκτρονικό θα είναι και το σφράγισμα.

Ο άνθρωπος που είναι στην αμαρτία είναι παραλυμένος ενώ ο άνθρωπος του Χριστού μετανιωμένος.Μην πιστεύεται ότι σας λέει η τηλεόραση. Δυστηχώς οι άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους δεν τους ενδιαφέρει αν έκλεισαν οι εκκλησίες να πάνε να κοινωνήσουν σώμα και αίμα Κυρίου.Οι κινήσεις μας δείχνουν μετάνοια.Το Πάσχα αυτό ας είναι ιδιαίτερο για εμάς που το θέλουμε.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 24 Μαρτίου 2020.
Μητροπολίτης Ιωάννης.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω
e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter