ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η αντίδραση της Ελλάδας στους εκβιασμούς για τη Σένγκεν θα πρέπει να είναι άμεση και επιθετική

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 2 Δεκ 2015 - 17:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ένα ακόμη τίμημα της λαθρολαγνείας της πιο ανεύθυνης κυβέρνησης του πλανήτη έχει ήδη δρομολογηθεί, και αυτό είναι η σχεδιαζόμενη αποβολή της χώρας από τη ζώνη Σένγκεν…

Το πρόσχημα των «εταίρων», είναι η άρνηση των Ελληνικών αρχών να δεχτούν «ευρωπαϊκή βοήθεια» για τον έλεγχο των συνόρων.

Η πραγματική αιτία όμως, βρίσκεται στην κλιμάκωση των πιέσεων που ασκούνται στη χώρα, για να προσυπογράψει η ενδοτική κυβέρνηση και τυπικά, την αποδοχή της συγκυριαρχίας στο…

Αιγαίο, άρα και την τυπική έναρξη της διαδικασίας του εδαφικού διαμελισμού.

Τίποτε απ όλα τα παραπάνω δε θα μπορούσε να ευδοκιμήσει, αν αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση δεν είχε αναγορεύσει τη λαθρολαγνεία σε επίσημη κρατική πολιτική, αν δεν είχε υποτάξει την εθνική ασφάλεια της χώρας, σε εμμονές και νεοταξίτικες ιδεοληψίες.

Έτσι, η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι πλέον ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Η αποβολή της χώρας από τη Σένγκεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όπως δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραπέρα κλιμάκωση των πιέσεων για την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Δυστυχώς η δικαίωσή μας υπήρξε απόλυτη. Η λαθρομετανάστευση αποδείχτηκε στην πράξη το πλέον ύπουλο εργαλείο ενταγμένο απόλυτα στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών. Ένας ύπουλος καταλύτης για την προώθηση επικίνδυνων γεωστρατηγικών σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η μοναδική εθνικά συμφέρουσα επιλογή για τη χώρα μας, δεν είναι να περιμένει άβουλη και άτολμη το μοιραίο, άμεση συνέπεια του οποίου θα είναι η μετατροπή της πατρίδας μας σε γήπεδο με απασφαλισμένες νάρκες του ισλαμοφασισμού διάσπαρτες σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η Ελλάδα πρέπει σήμερα, τώρα, να προχωρήσει σε μονομερή και τυπικά ακύρωση της Σένγκεν, και να διοχετεύσει το επικίνδυνο φορτίο που της φόρτωσαν οι ολέθριες πολιτικές, έξω από τα σύνορα της χώρας.

Κάθε στιγμή καθυστέρησης, διευκολύνει την απόλυτη προετοιμασία όλων των υπόλοιπων, που θα τους εξασφαλίσει επαρκή οχύρωση και θα μετατρέψει σύντομα τη χώρα σε πραγματική κόλαση.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…