ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η απάντηση στη ΝΤΠ , Μπίλ Γκέιιτς, George Soros κλπ. σχετικά με ούφο και επίθεση από εξωγήινους που έχουν προετοιμάσει για να τρομοκρατήσουν την…

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 14 Φεβ 2023 - 11:00

…. ανθρωπότητα, έρχεται από την λεβεντογέννα Κρήτη! Γατάκια…ε γατάκια…

Γνωρίζουμε από τους Αγίους μας, πως στους έσχατους καιρούς μας, ο διάβολος θα πείσει τους ανθρώπους πως η σωτηρία θα έρθει από το διάστημα! Τι όμως έχουν πει οι Άγιοι μας, σχετικά με το θέμα; Ας διαβάσουμε σχετικά τα λόγια του Οσίου Γαβριήλ του Δια Χριστόν Σαλού και Ομολογητού και του Αγίου Πορφυρίου, γιατί φαίνεται, πως πλέον θα παίξουν αυτό το παιχνίδι για να τρομοκρατήσουν, τον ήδη φοβισμένο κόσμο!

Ο ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
(1929-1995):

“Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους Εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι Δαίμονες”!

“Στους εσχάτους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε”!

“Πόσοι ουρανοί υπάρχουν; Εννέα! Εμείς βλέπουμε το κομμάτι του σύμπαντος που είναι ορατό. Είναι το μέρος όπου έπεσαν τα πονηρά πνεύματα και τα οποία δεν μπορούν ν’ ανέβουν πιο πάνω από τ’ αστέρια. Κάθε σκέψη για Εξωγήινους από χριστιανούς Ορθοδόξους είναι απαράδεκτη. Οι Εξωγήινοι είναι Δαίμονες, οι οποίοι υπήρξαν άγγελοι που έπεσαν στην αμαρτία. Κανένας άλλος πολιτισμός δεν υπάρχει. Μόνον αυτόν τον κόσμο έφτιαξε ο Θεός για τους ανθρώπους”!

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
(+2-12-1991 μ.Χ.):

“Αυτά όλα, να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σ’ άλλον πλανήτη δεν υπάρχει”!  (βιβλίο “Σκεύος Εκλογής” Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Άγιον Όρος 1996, σελ. 355- 356)

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/02/george-soros.html#more

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr