ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η απάντηση του κυρίου Μαστιχιάδη στον BAS_4

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 13 Νοέ 2022 - 21:14
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ  ΚΥΡΙΟΙ,

ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΟ 100% ΟΡΘΟΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ, ΑΦΟΥ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.
ΤΟ P.H.O.S. ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ, ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ, ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΥΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ P.H.O.S. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ WWW.THEPHOS.COM ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ 4 ΓΛΩΣΣΕΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ.
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ P.H.O.S. NA ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΥΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 7,500,000,000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΙΣ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΩΔΩΣΕΙ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑΙ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑΙ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.
ΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΜΕΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΥΣΙΟΝ ΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΝ ΤΡΙΑΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΥΙΩ ΚΑΙ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙ ΘΕΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΙ ΟΔΗΓΟΣ
ΜΕΤ’ ΕΚΤΙΜΣΕΩΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr