ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Απάντηση των Ελληνικών Δυνάμεων … Άσκηση «ΩΡΙΩΝ 19 «με το Σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων σε νησί

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 10 Ιούν 2019 - 15:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται και αναμένεται να ασκηθεί το Σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων ,υπο το πρίσμα του νέου Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ ,σε μεγάλο νησί του Ανατολικού Αιγαίου!

Η Άσκηση «ΩΡΙΩΝ 19» θα δείξει με καθοριστικό τρόπο οτι οι Ειδικές Δυνάμεις και μπορούν και Τολμούν και θα δείξουν για πρώτη φορά την διακλαδικότητα στο νέο Πλαίσιο του Ειδικού Πολέμου που έχει σχεδιάσει και θα επιχειρήσει  το ΓΕΕΘΑ !

Να υπενθυμίσουμε οτι

Για πρώτη φορά, υπό το συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, η πραγματοποιήθηκε η εθνική διακλαδική άσκηση “ΩΡΙΩΝ 18”, με συμμετοχή δυνάμεων από Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών, Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης, αλλά και μονάδων της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.

Η άσκηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μέσα από Μείζονες Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε χώρα στη Θράκη και στο Αν. Αιγαίο και περιέλαβε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων ειδικών επιχειρήσεων, σε αμφίβιο και χερσαίο περιβάλλον, με σκοπό την περαιτέρω προαγωγή του επιπέδου συνεργασίας και διαλειτουργικότητας των εμπλεκομένων μονάδων.

Ας ελπίσουμε να δώσουμε το  σωστό μήνυμα εκεί που πρέπει, γιατί από ότι φαίνεται η ψυχραιμία που τηρούν οι Πολιτικοί της Ελλάδος ,εκλαμβάνεται ώς αδυναμία  και αυτό δυστυχώς χαρακτηρίζει ηττοπάθεια !!

veteranos.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…