ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Απόδειξη για τα Ταξίδια στον Χρόνο Βρίσκεται Μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 22 Νοέ 2018 - 20:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Μεγάλη Πυραμίδα είναι ίσως η πιο διεξοδικά, μελετημένη και μετρημένη δομή στην ιστορία των αρχαίων μνημείων. Ωστόσο, παρά όλη την προσοχή και την προσπάθεια που επικεντρώνεται σε αυτήν, εξακολουθεί να διατηρεί μεγάλο μέρος του θρυλικού μυστηρίου που τις αποδίδετε.

Δυστυχώς, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχουν αρχεία ούτε για την κατασκευή της, ούτε και για τον λόγο που κατασκευάστηκε, ούτε για το πότε. Όλες οι επίσημες θέσεις, αλλά και οι ανεπίσημες, είναι όλα πιθανές εκτιμήσεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, σύμφωνα όμως με ένα ντοκιμαντέρ, της σειράς του Netflix με τον τίτλο «The Pyramid Code», ένα συναρπαστικό περιστατικό συνέβη όταν ένα κομμάτι πέτρας που έπεσε από ένα σημείο σε Ναό στην Άβυδο της Αιγύπτου, μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αρχαίας Αιγύπτου.

Εκείνο που αποκαλύφθηκε από κάτω και από τότε έχει κάνει το γύρω του κόσμου, ίσως, είναι γνωστό σε πολλούς από εκείνους που ασχολούνται με τέτοιου είδους μυστήρια. Αλλά τόσο για αυτούς, όσο και για όσους δεν γνωρίζουν, στο…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/taxidia-ston-xrono-megali-pyramida.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…