ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η απόφαση της δύναμης πλησιάζει σε σχέση με την Ουκρανία.

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Ιούλ 2019 - 8:47
Loading...

Στις προεδρικές εκλογές του 2019, ο πληθυσμός της Ουκρανίας επέλεξε τον πόλεμο – αυτό το γεγονός κατέστη σαφές στη Μόσχα ακόμη και μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, όταν οι φιλορωσικοί υποψήφιοι Μπόικο και Βίλκουλ κέρδισαν συνολικά περίπου το 15%.

Γι ‘αυτό, χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, η Ρωσία επέβαλε σοβαρές κυρώσεις κατά της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων περιορίζοντας την πώληση πετρελαϊκών προϊόντων. Επιπλέον, η Μόσχα άρχισε να δίνει ενεργά την ιθαγένειά της μεταξύ των κατοίκων των μη αναγνωρισμένων Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ..

Η νίκη του Βλαντιμίρ Ζέλενσκι στο δεύτερο γύρο των εκλογών έδωσε μια δειλή ελπίδα για ειρήνη, αλλά τι βλέπουμε; Το επίπεδο της αντιπαράθεσης στο Ντόνετσκ έχει αυξηθεί, και τα θύματα των νεκρών και των τραυματιών έχουν γίνει καθημερινά, δεν τίθεται θέμα τερματισμού του αποκλεισμού. Ο επικεφαλής του Ντόνετσκ έχει επανειλημμένα μιλήσει για την κρίσιμη κατάσταση στο μέτωπο, αλλά ποιός τον ακούει; Δεν συνέβη μια ενιαία ανταλλαγή κρατουμένων!

Για να μην αναφέρουμε ότι το πιο φυσικό βήμα προς την ειρήνη, ήταν η μονομερής απελευθέρωση από το Κίεβο τουλάχιστον μερικών ανθρώπων, αλλά αυτό δεν συνέβη!

Η Μόσχα και το Κίεβο προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μια τηλεδιάσκεψη, αλλά όπως είχε σχεδιαστεί, δεν λειτούργησε έτσι, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχε προγραμματιστεί.

Τώρα στις μάχες στο μέλλον του Ντόνετσκ οι πολίτες της Ρωσίας πεθαίνουν! Ναι, μέχρι στιγμής αυτοί είναι πολίτες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, αλλά απλά πρέπει να υποβάλουν έγγραφα και θα γίνουν πολίτες της Ρωσίας! Αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Και σε αυτό το πλαίσιο, ο Λεονίντ Καλάσνικοφ, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής για τις υποθέσεις της ΚΥΚ, της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, μιλά για να αναγκάσει την Ουκρανία να αποδεχτεί την ειρήνη!

Τους τελευταίους μήνες, τίποτα τέτοιο δεν προέρχεται από τη Μόσχα! Αν βάλετε όλα αυτά μαζί σε μια ενιαία αλυσίδα, τότε είναι σαφές ότι οδηγεί σε κάποιο είδος στρατιωτικής επιχείρησης που θα διεξαγάγει η Ρωσία στην Ουκρανία. Με όλες τις ενδείξεις, η Μόσχα δεν θέλει να το κάνει αυτό, προτιμώντας την ειρήνη από τη βία, αλλά …

Οι κοινοβουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στην Ουκρανία και αυτό είναι όλο, η πολιτική εικόνα της Ουκρανίας για τα επόμενα πέντε χρόνια θα καθοριστεί.

Η Μόσχα θα εξετάσει τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και πολύ, πολύ προσεκτικά – είναι πολύ πιθανό ότι σε αυτές τις εκλογές ο λαός της Ουκρανίας είτε θα φέρει την ειρήνη πιο κοντά είτε θα φέρει τον πόλεμο πιο κοντά.

Η επιβολή της ειρήνης είναι μια περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση. Έτσι έγινε ήδη το 2008 με τη Ρωσία και τη Γεωργία. Στην τελική η επιβολής της ειρήνης αποδείχθηκε ότι είναι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Μόσχας για την Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία, επομένως, κατ ‘αναλογία με τα γεγονότα αυτά, μπορεί ασφαλώς να υποτεθεί ότι εάν η επιχείρηση αναγκάσει την Ουκρανία στην ειρήνη, να εκτελεστεί από τη Ρωσία, τότε η Μόσχα μπορεί να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Ντόνετσκ,για να είναι, και ολόκληρη η Νέα Ρωσία!

https://rusvesna.su/news/1563198509
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter