ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

ΕΘΝΙΚΑ. - 13 Μαΐ 2019 - 15:15
Loading...

Κατά τον σοφό Σωκράτη, οι άξιοι πολίτες δεν επιδιώκουν την εξουσία για να αποκτήσουν χρήματα και δόξα.

Γιατί δεν θέλουν να χαρακτηριστούν, εισπράττοντας μισθό φανερά σύμφωνα με το αξίωμα τους, ούτε κλέφτες, αποκομίζοντας κέρδος με αθέμιτα μέσα.

Ούτε πάλι δόξα, γιατί δεν είναι φιλόδοξοι. Αυτό που τους αναγκάζει να ασχοληθούν με την απόκτηση αξιώματος είναι η ντροπή να τους εξουσιάζει κάποιος κατώτερος τους, όταν ο ίδιος δεν έχει διάθεση να αναλάβει την εξουσία. Από φόβο μπροστά σε μια τέτοια τιμωρία ασχολούνται αναγκαστικά με την πολιτική και δέχονται να αναλάβουν να ασκήσουν την εξουσία για το καλό της πολιτείας. Έτσι ασκούν εξουσία γιατί δεν υπάρχουν όμοιοι τους ή καλύτεροι, γνωρίζοντας ότι «βασιλεία εστί χρυσή δουλεία» και δεν θα το πράξουν για να καλοπεράσουν αλλά για να προσφέρουν στα κοινά και μόνο.

Μια σύγκριση με το σήμερα, δείχνει ακριβώς το πόσο σωστά σκεφτόταν ο σοφός Σωκράτης.
Αναθέσαμε σε άθλιους διεθνιστές πράκτορες, αναξιόπιστους και ανίκανους πολιτικούς την εξουσία και μας κατέστρεψαν ολοκληρωτικά.

Αυτή η ανάγκη γέννησε την Πατριωτική Παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, για να επιστρέψει η εξουσία της πολιτείας στα χέρια άξιων πολιτών, που μέριμνα και φροντίδα τους θα είναι πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη. Πρώτα οι Έλληνες και μετά οι Ευρωπαίοι.

Γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, θέλει συνεχή αγώνα για την αφύπνιση των πολιτών, που δεκαετίες τώρα οδηγήθηκαν έντεχνα στο κομματικό μαντρί. Βέβαια εμείς θα πράξουμε το χρέος μας και ας γίνει οτιδήποτε. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκαλυφθεί η αλήθεια και ακόμη πιο δύσκολο να την κοινοποιήσουμε στον πολίτη. Μα ελπίζουμε στον Θεό και στον πατριωτισμό των Ελλήνων, να αποτινάξουν τον ζυγό των πολιτικών που ξεπούλησαν τα εθνικά ιδεώδη, τα ιερά και τα όσια της φυλής και να επιλέξουν μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Οι φιλοδοξίες μας δεν είναι προσωπικές, αλλά εθνικές οι ανησυχίες μας. Οι προγονοί μας, μας παρέδωσαν με αρετή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και έχουμε χρέος να παραδώσουμε στους απογόνους μας ακέραια την εθνική μας κληρονομιά. Αν χαθεί η Πατρίδα, θα χαθούμε όλοι!

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter