ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 12 Δεκ 2021 - 8:53
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κυριακή των Προπατόρων σήμερα, σεβαστοί μας πατέρες και αγαπητοί μας αδελφοί, αλλά και ημέρα μνήμης ενός μεγάλου και θαυματουργού Πατρός της Εκκλησίας, του Αγίου μας Σπυρίδωνος. 

Αυτήν την Κυριακή επίσης, η οποία πάντοτε κινείται μεταξύ 11 και 17 Δεκεμβρίου, διαβάζεται η Ευαγγελική περικοπή της παραβολής του Μεγάλου Δείπνου με τα μεγάλα και συγκλονιστικά νοήματα, για το πώς οι πολλοί αρνούνται την θεία πρόσκληση της σωτηρίας και πόσο λίγοι είναι πάντοτε οι σωζόμενοι. 

Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μέσα από όλα αυτά τα τιμώμενα πρόσωπα και τα θεία λόγια της ημέρας, να αντλήσουμε μηνύματα ζωής και σωτηρίας για την εποχή μας, μια περίοδο ολοκληρωτικής κατοχής του πνεύματος του Αντιχρίστου, μια εποχή μυστηρίου σιωπής και απόσυρσης των Αγίων!, μια περίοδο κατά την οποία και οι ολίγοι εκλεκτοί εκπίπτουν!, μια φρικτή όντως εποχή, στην οποία λυσσομανά το πνεύμα της πλάνης και οι θεωρούμενοι πιστοί άνθρωποι, ελεύθερα επιλέγουν τον δρόμο της απωλείας, αγκαλιάζουν με ευχαρίστηση το ψεύδος και την αδικία, αρνούμενοι όμως έτσι θανάσιμα την πάντοτε διωκόμενη Αλήθεια του Χριστού. 

Α. ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ. 

Ποιοί είναι οι Άγιοι Προπάτορες, τους οποίους σήμερα γιορτάζουμε; 

Είναι όλοι εκείνοι οι κατά σάρκα πρόγονοι του Χριστού μας, Εθνικοί και Εβραίοι, οι πολύ πιστοί, οι οποίοι το απέδειξαν αυτό με την έμπρακτη αφοσίωσή τους στις υποδείξεις του Θεού. Κεντρικό πρόσωπο ανάμεσά τους είναι ο γενάρχης και δίκαιος Αβραάμ. Αυτά ακριβώς μας αναφέρει το Συναξάρι της ημέρας. 

Ας καταισχυνθούν όμως ακούγοντας αυτά, όλοι εκείνοι οι βλάσφημοι ( και δεν είναι λίγοι), που αρνούνται την Παλαιά Διαθήκη και τους Αγίους της ως ξένους του Χριστιανισμού, κατηγορούν χυδαία οι ανίδεοι και διαστρεβλωτές των Γραφών τους Προπάτορες, ως ανθρώπους ανήθικους, υβρίζοντας τελικά τον ίδιον τον Κύριο, διότι Εκείνος τους δικαίωσε, και τους ανέδειξε προπάππους του και παραδείγματα έμπρακτης και θυσιαστικής εμπιστοσύνης στις εντολές και υποσχέσεις του. 

Ας φιμωθούν λοιπόν οι αιρετικοί αυτοί αρνητές της Εκκλησίας, αλλά και οι φίλοι τους, ας μετανοήσουν δε οι καλοπροαίρετοι εξ αυτών, ακούγοντας σήμερα την ίδια την Εκκλησία να τους αφιερώνει σαν μεγάλους Αγίους της τιμητικά, ύμνους και εγκώμια. 

Ας ντροπιαστούν οι εξ αυτών αμετανόητοι, ακούγοντας ότι τους Αγίους Προπάτορες έχει δοξάσει υπερβολικά ο Θεός, ότι όλοι μας ταπεινά ζητούμε τις πρεσβείες τους για να σωθούμε, ότι είναι όλοι αυτοί οι δίκαιοι Πατριάρχες και Προφήτες, Εβραίοι και μη, μοναδικά παραδείγματα φιλοθεΐας, ότι τιμώντας αυτούς, τιμάμε τελικά τον ίδιο τον Χριστό, διότι από το σπέρμα τους προήλθε ο ένδοξος καρπός, η Κυρία Θεοτόκος, η Παναγία μας, η οποία ήδη έρχεται και πάλι βιαστικά και μυστικά να γεννήσει τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, τον προαιώνιο Θεό, ως νέον παιδίον, όπως θεόπνευστα υμνογράφησε και πάντοτε θα κατευφραίνει τις καρδιές μας ο άγιος Ρωμανός ο Μελωδός. 

Β. Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ. 

Μέγας όντως και θεοφόρος Πατήρ αναδείχθηκε ο θαυματουργός και ταπεινός Κύπριος βοσκός Σπυρίδων, που έζησε από το 270 έως το 348 μ.Χ. 

Μάρτυρας στα χρόνια των μεγάλων διωγμών, κατόπιν έγγαμος κτηνοτρόφος και θερμός ζηλωτής του Ευαγγελίου, θεόκλητος και δημόκλητος έπειτα ιερέας, άγιος Επίσκοπος, αγνός Ομολογητής της Πίστεως, πρωτοστάτης στην Α’ Αγία Οικουμενική Σύνοδο της Νίκαιας, αδιάφθορος τέλος σωματικά, και… μετά θάνατον, μεγάλος ευεργέτης της πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας. 

Όποιος εντρυφεί στον βίο του θαυμάζει την μεγίστη του απλότητα, την ταπεινοφροσύνη, την ακακία, την αγνότητα, την παρρησία προς τον Θεό, αλλά και την τιμωρητική του αυστηρότητα προς κάθε αδικία και ασέβεια. 

Θεράπευσε ανίατες ασθένειες, ανέστησε και συνομίλησε με νεκρούς, φίδι μετέτρεψε σε χρυσάφι και το αντίστροφο, ανέστησε αποκεφαλισμένα άλογα, ακινητοποίησε κλέφτες, περπάτησε μέσα από το ορμητικό ποτάμι, ταπείνωσε τον υπερήφανο ψάλτη διάκο του με τιμωρία αφωνίας, έλυσε την ανομβρία, συνέψαλλε με τους Αγγέλους, απέδειξε με ένα κεραμίδι το ομοούσιο της Αγίας Τριάδος, ελευθέρωσε δαιμονισμένους, έσωσε την Κέρκυρα από μολυσματικές θανατηφόρες αρρώστιες και από τους Τούρκους,λίγο αργότερα όμως τιμώρησε παραδειγματικά και θανατηφόρα και τους προεστώτες τότε του νησιού Αιρετικούς και αντίχριστους Λατίνους, που προσπάθησαν να μετατρέψουν τον ναό του σε παπικό αλτάριο, με το πρόσχημα της ευχαριστίας στον Άγιο για τη διάσωσή τους από το Ισλάμ. Χίλια περίπου άτομα σκοτώθηκαν αυτοστιγμεί στις 12 Νοεμβρίου του 1718 μαζί με τον βλάσφημο διοικητή Ανδρέα Πιζάνη, όπως τόσο παραστατικά μας τα διηγείται ο Άγιος Αθανάσιος ο Πάριος. Για μια ακόμη φορά έτσι, ο Άγιος Σπυρίδων έδωσε σε όλους ουράνιο μάθημα, ότι δεν είναι δυνατόν να συνδέονται και να συγκοινωνούν η Ορθοδοξία και ο καταραμένος Παπισμός. 

 Ας παραδειγματιστούν λοιπόν όλοι οι μοντέρνοι αγαπολόγοι Χριστιανοί του Οικουμενισμού από τα τιμωρητικά θαύματα των Αγίων για την Πίστη μας και ειδικά ο αρνησίχριστος προσκυνητής των Στοών πρόεδρος της νήσου του Αγίου μαζί με όλο τον λαό, που τον ακολουθεί στη χειρότερη ασέβεια της ιστορίας, να έχουν μετατρέψει τον ιερό ναό του Αγίου σε οίκο ανοχής και κατοχής του Αντιχρίστου, σε χώρο που ανακατεύονται τα θεία με τα βέβηλα, σε εμπορικό κατάστημα φοβίας, ανελευθερίας και δαιμονισμού, σε χώρο εμπαιγμού του Αγίου, ο οποίος βέβαια τώρα φαίνεται πως “αδυνατεί” να τους τιμωρήσει φανερά, κατά θεία παραχώρηση, εφόσον δόθηκε πια στο Θηρίο εξουσία να νικήσει τους αγίους, τους Χριστιανούς δηλ., όπως μας έχει προειδοποιήσει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης( Αποκ.13,7). Επιφυλάσσεται όμως σε λίγο το φρικτότατο τέλος, όπως και η αιώνια και βέβαιη κόλαση, όλων αυτών που αγάπησαν πάνω από την Αλήθεια το ψεύδος, την αδικία, την υποκρισία, τη δειλία και τη φιλία των αγαθών του κόσμου τούτου. 

Δυστυχώς οι ταλαίπωροι αυτοί Παναιρετικοί λυκοποιμένες και το ανόητο πλήθος που τους ακολουθεί, αυτοτιμωρήθηκαν ήδη και βιώνουν μέσα τους διαρκώς την κόλαση εν ζωή του εμβολιαστικού χαράγματος, με όλες τις ψυχοσωματικές πληγές, που έπονται, μα δεν πρόκειται δυστυχώς αυτές να επαναφέρουν και να σώσουν τους συζευγμένους πια επίσημα με τον διάβολο Χριστιανούς. 

Ω, άγιέ μας Σπυρίδων, μέσα σ’ αυτήν την κόλαση που ζούμε, μέσα στη μοιχαλίδα γενιά μας, μην αφήσεις αβοήθητους τους λίγους πιστούς, που σε τιμούν με την αγία τους ομολογία, με την μαρτυρική τους αποχή από τον πρώην ναό σου και διώκονται για την Πίστη τους. Τώρα σε κατέχουν οι εχθροί του Κυρίου και οικιακοί μας αντίπαλοι, οι μωροί και τυφλοί ψευδεπίσκοποι και οι μανιακοί υποτακτικοί της Νέας Εποχής. Αυτοί νομίζουν ότι σε τιμούν και ότι τους ευλογείς, επειδή δεν τους κατακαίεις ζωντανούς. Γι’ αυτούς ξέρουμε, ότι δεν μας επιτρέπεται ούτε να ευχόμαστε, κατά την αγιογραφική ρήση, ( Α’ Ιωάννου 5, 16), διότι εκούσια καταξέσχισαν τον χιτώνα του Χριστού και αμάρτησαν θανάσιμα. Σε παρακαλούμε μόνο να φωτίσεις το κοιμισμένο ακόμη, ασφράγιστο και χλιαρό Ορθόδοξο πλήθος, που αδιάφορα τρέχει να σε προσκυνήσει και να συμπροσευχηθεί με τους ασεβείς χαραγμένους. Πρέσβευε με όλους μαζί τους Αγίους Πατέρες, να σταματήσει γρήγορα αυτό το κακό και να μην ζήσουμε για πολύ ακόμα την θέα να σε κρατάνε στα φονικά τους χέρια άνδρες μασκοφόροι του σατανά, με σχήμα ευσεβών πιστών.Κάνε να καταλάβει η νέα μας γενιά, ότι όπου εισέρχεται επίσημα η αίρεση, το κακό, η ασέβεια και το ανακάτεμα αλήθειας και ψεύδους, εκεί χάνουν την αγιαστική τους αξία τα ιερά λείψανα και τα προσκυνήματα, διότι εκεί βασιλεύει ο διάβολος, και για να τα πλησιάσεις, πρέπει να τον αποδεχτείς και να τον προσκυνήσεις! Αυτοί όμως που δουλεύουν και προσκυνούν δύο κυρίους, μας είπε ο Χριστός, κολάζονται!!! 

Στώμεν καλώς αδελφοί! 

Γ.  ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ !!! 

Η Παραβολή του Μεγάλου Δείπνου σήμερα, έχει να μας λύσει ξεκάθαρα πολλές απορίες, για το ποιοι κολάζονται και πόσοι σώζονται. Εδώ δεν λέμε τίποτα δικό μας, μιλάει τόσο αυστηρά ο ίδιος ο Κύριος και οι Άγιοι Πατέρες, που ερμηνεύουν. Στο θείο αυτό και μέγα Δείπνο, ο Χριστός μας, καλεί όλους τους πιστούς, τα μέλη της Εκκλησίας του. Αρνητές του φανερώνονται όλοι οι φιλοκτήμονες, οι φιλήδονοι και οι φιλόσαρκοι άνθρωποι. Η φιλανθρωπία του Κυρίου και το ευρύχωρο της θείας βασιλείας είναι πάντως πολύ εμφανή στην όλη διήγηση. Μέχρι και οι άπιστοι και οι πιο αμαρτωλοί προσκαλούνται στο τέλος να γεμίσουν τον οίκο του Θεού, εννοείται αφήνοντας την απιστία τους και τις αμαρτίες, με την μετάνοια και το άγιο Βάπτισμα. 

Η πιο σκληρή πάντως φράση του Χριστού είναι η οριστική του απόφαση ότι,κανένας από όσους αρνήθηκαν την πρόσκλησή του δεν θα σωθεί!” Λέγω γάρ υμίν, ότι ουδείς των ανδρών εκείνων των κεκλημένων γεύσεταί μου του δείπνου”. Και καταλήγει: “Πολλοί γαρ εισί κλητοί, ολίγοι δε εκλεκτοί” ( Λουκ.14,24) 

Ακούστε τώρα και την Πατερική ερμηνεία για το ποιοι αρνούνται την θεία πρόσκληση:“Η απόφαση του Χριστού να εξορίσει αιώνια τους αρνητές του, αρμόζει όχι μόνο στους αχάριστους Ιουδαίους, που τον αρνήθηκαν, αλλά και σε όλους τους Χριστιανούς, που τον αρνούνται με τα πονηρά τους έργα που αντιτίθενται στην Πίστη. 

Οι ολίγοι που σώζονται είναι πάλι μόνο όσοι έχουν αγαθή προαίρεση και γίνονται πρακτικοί εργάτες του καλού και των θείων εντολών” (Νικηφόρος Θεοτόκης). 

Το όντως φοβερό και πέρα ως πέρα αληθινό στα λόγια αυτά του Κυρίου είναι ότι προέρχονται από τη θεία οργή του! ” Οργισθείς ο οικοδεσπότης” αναφέρει το κείμενο. Λοιπόν, οργίζεται ο Χριστός, η απέραντη ευσπλαχνία και αγάπη;Βεβαίως και οργίζεται, απαθώς βέβαια για τον ίδιο, θανασίμως όμως και αιωνίως για όσους προσβάλλουν αυτήν την απέραντη αγάπη του. 

Με ποιους άραγε οργίζεται σήμερα ο Χριστός; Σίγουρα με τους προφασιολόγους και ουσιαστικά πονηρολόγους αρνητές του, τους αδιάφορα εμβολιασμένους και χαραγμένους από τον Αντίχριστο! 

Και μή νομίζουμε ότι υπάρχουν εύλογες προφάσεις για τον Χριστό μας, ούτε λόγοι υγείας, ούτε άγνοια, ούτε αγάπη οικογένειας, ούτε η δουλειά μας και το πώς θα επιβιώσουμε υλικά. 

Όλα τα δικαιώματα τα έχει ο Χριστός!Δεν υπάρχει λοιπόν πρόφαση ότι δεν ήξερα και εμβολιάστηκα με το μπόλι του Εωσφόρου το υποχρεωτικό, το γεμάτο από αθώο αίμα σφαγιασθέντων βρεφών, το διαβασμένο στις στοές των Σατανιστών, ούτε ότι αναγκάστηκα, ούτε ότι μου το είπε ο πνευματικός μου. Όλα αυτά είναι προφάσεις που προέρχονται από πονηρές σκέψεις και άλογους λογισμούς, από καρδιά και συνείδηση διεστραμμένη, σκοτεινή, χωρισμένη από την αγάπη του Τριαδικού Θεού,όπως μας το λέει και ο Προφήτης Δαυΐδ. (Ψαλμ.140,4) 

Τον παγκόσμιο τρόμο με τον οποίο το επιβάλλουν αδελφέ μου, δεν τον βλέπεις; Ούτε την αδικία και το ψέμμα, που έγινε νόμος; 

Ούτε τα λόγια των Αγίων μας ακούς, που σε προειδοποίησαν ότι, αν το κάνεις, θα χάσεις οριστικά το Άγιο Πνεύμα; Δεν βλέπεις τα σημεία των καιρών; Δεν βλέπεις ότι ποτέ κανένα εμβόλιο δεν επιβλήθηκε με ολοκληρωτική τυραννία; Δεν είδες ακόμα πώς και επιστημονικά αποδείχθηκε ότι είναι δηλητήριο στο αίμα και θανατηφόρο, ότι προσβάλλει την ανθρώπινη δημιουργία και σε κάνει με σφραγίδα εσωτερική ένα προϊόν του Σιωνισμού, δηλ. τέκνο του διαβόλου; Τόσα μας φανέρωσε ο πολυεύσπλαχνος Κύριος για να ξυπνήσουμε και εσύ ακούς ακόμα την τηλεόραση και τους κρατικούς ρασοφόρους; 

 Δικαίως λοιπόν φίλε μου, θα ακούσεις μια μέρα την Δεσποτική εκείνη φωνή: ” Δεν σε γνωρίζω, φύγε μακριά μου, εργάτη της ανομίας”. 

Και αν πάντοτε οι σωζόμενοι, δηλ. αυτοί που βαδίζουν έως τέλους την στενή οδό, είναι πάρα πολύ λίγοι, τί να πούμε για τα έσχατα των εσχάτων αυτά χρόνια μας του Αντιχρίστου, στα οποία θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί; 

Δεν βλέπουμε, αλήθεια καθημερινά γύρω μας συνεχώς, πώς εκπίπτουν της Αληθείας γεροντάδες και άγιοι ασκητές, διορατικοί πνευματικοί και θαυματοποιοί κληρικοί; 

Πώς;Άλλοι εμβολιαζόμενοι και άλλοι ανακατευόμενοι με τους εμβολιασμένους σε ένα αιρετικό σώμα!!! Κοινωνώντας από το ίδιο ποτήριο!!! Δεν είναι αυτή αδελφοί, τράπεζα δαιμονίων; Είναι δυνατόν να είναι μέλη Χριστού οι κανίβαλοι ιερωμένοι του Βάαλ, που δέχτηκαν μέσα τους τα σκοτωμένα βρέφη;, που προσκύνησαν το Θηρίο της Νέας Επαννεκίνησης, ταυτόσημο πια με αυτό της Αποκάλυψης 

( κεφ13) ως νέο σύμβολο ειρήνης του Ο.Η.Ε;, που δέχονται να ταυτίζονται με τον αριθμό του Θηρίου, ο οποίος για πρώτη φορά σκανάρεται μέσα στο σώμα μας;, που δέχθηκαν μάλιστα και προσωπικό αριθμό με ημερομηνία λήξης;, που σε λίγους μήνες ή χρόνο θα δεχθούν αναγκαστικά και την νέα ταυτότητα, η οποία θα τους ταυτίζει με τον Αντίχριστο; 

Αν δεν είναι πλάνη αρχοντική το να δέχεσαι στη θεία λατρεία και κοινωνία ισότιμα όλους αυτούς, και να αναφέρεις στην αγία Προσκομιδή τα ονόματά τους, αν αυτό το ανακάτεμα δεν λέγεται συναγωγή του Αντιχρίστου, τότε πώς να το ονομάσουμε; Είναι Ορθόδοξοι αυτοί που στέλνουν τον λαό να κοινωνάει κατ’ οικονομίαν στους αλλοιωμένους ναούς; Στα μολυσμένα μυστήρια; Εκεί που λατρεύεται τελικά ο πατέρας της Αίρεσης με λόγια ορθόδοξα, κατά τον Άγιο Γρηγόριο Νύσσης; 

Δ. Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ. 

Αδέλφια, ξυπνήστε!! 

“Βλέπετε μη πλανηθήτε και σεις οι εκλεκτοί”, μας φωνάζει πάντα με πόνο ο Κύριος! Άραγε έχουμε ακοή πνευματική και ελεύθερη να τον υπακούσουμε καινα φύγουμε από τους φθοροποιούς και αλλοτρίους ποιμένες, όπως μας διατάζει ο ίδιος και οι Άγιοι Απόστολοι; 

Γιατί ακόμα ακούτε τους δίψυχους υποκριτές και απατεώνες, δήθεν ονομαστούς πνευματικούς και θεολόγους του καλού τους παρελθόντος, που σας οδηγούν τώρα τόσο πονηρά στην Αίρεση; Γιατί τους βάζετε πάνω από τους Αγίους μας; Οι Άγιοι ήταν ακριβείς στα δόγματα, αυτοί επιτήδειοι νοθευτές της ευσέβειας! 

Ω εσκοτισμένοι, μάθετε τί είναι Εκκλησία του Χριστού και αποσχιστείτε νόμιμα και ολοκληρωμένα,όχι με το ένα πόδι, αλλά εντελώς, από την εκκλησία των ασεβών!!! Έχετε χρέος γι’ αυτό, καθήκον επιτακτικό, αλλιώς χάνεστε! 

Όλα τα θεία λόγια κάθε μέρα μας φωνάζουν και σήμερα ο Απόστολος Παύλος: ” μή συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε”.Εσείς όμως, οι τυφλοί υποτακτικοί του αρρωστημένου γεροντισμού και του προφητολόγου Μορφισμού, γιατί κοινωνείτε πηγαίνοντας εκεί που μνημονεύονται οι Αιρετικοί; Διαβάσατε ποτέ στον Μ. Βασίλειο πώς γίνεται η κοινωνία με το κακό; Δηλ. ότι γίνεται όχι μόνο με τη συμμετοχή ή τη συνεργασία στις άνομες πράξεις τους ή με την αποδοχή της γνώμη τους, αλλά ακόμη και όταν διαφωνούμε μεν, αλλ’ όμως σιωπούμε και δεν τους ελέγχουμε, αλλά εφησυχάζουμε κοινωνώντας μαζί τους; 

( Περί Βαπτίσματος, Λόγος δεύτερος, ερώτησις θ’) 

Ελέγξατε ποτέ εσείς επισκόπους, που συγκοινωνούν με επίσημα Παναιρετικούς και Πανθρησκειαστές και Σχισματικούς; Που τους θεωρούν Σεβασμιώτατους και διαδόχους των Αποστόλων; Ποτέ!!! Μόνο τους προβάλλετε με σατανικό πείσμα ως αγίους Ομολογητές! 

Ακόμα και τον σεβαστό υπερήλικα, πατέρα Ιωάννη Διώτη, ο οποίος με θάρρος μεν όντως ομολόγησε, αλλά όχι ολοκληρωμένα, τον ανεβάσατε ως Μάρκο Ευγενικό, επειδή είπε το αυτονόητο, τον Πάπα δηλ. αιρετικό,όμως έκανε το λάθος να καλέσει τον καταραμένο σε μετάνοια! Καλά, δεν μάθατε ποτέ από τον Χριστό και τους Αγίους μας, ότι οι δεδηλωμένα αμετανόητοι Αιρεσιάρχες δεν συγχωρούνται, ούτε μπορούν να μετανοήσουν, αλλά μόνο αναθεματίζονται; Και μήπως ο Αρχιεπίσκοπος και οι Πατριάρχες μας και οι Αρχιερείς που τον υποδέχτηκαν, δεν είναι Αιρετικοί και πιο ύπουλοι ακόμα; Γιατί λοιπόν ανεβάζετε στον ουρανό τη μισή αλήθεια και λοιδωρείτε την ολοκληρωμένη; Υποκριτές, νομίζετε θα γλιτώσετε από τη θεία δικαιοσύνη; 

” Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους…” μας φωνάζει πάλι σήμερα το στόμα του Χριστού.Άκαρπο είναι και κατασκότεινο, σεβαστοί μας αναγνώστες, το σατανικό σημερινό έργο και εμβολιαστικό χάραγμα του Πονηρού, αφού καρποφορεί μόνο θάνατο και όνειδος αιώνιο, ψυχής και σώματος! 

Είναι λέτε το σκεύασμα αυτό προϊόν επιστημόνων της αρετής;, του φωτός; της ελευθερίας; Αφού καταπατούν και τους όρκους της ιατρικής επιστήμης! 

Με το σκοτάδι λοιπόν προτιμάτε να ζήσετε, ή με το φως του Χριστού και των Αγίων μας; 

Ξέρετε, γιατί όλοι οι Άγιοι τώρα αποσύρθηκαν από τους Ναούς, τα Προσκυνήματα και τα Μοναστήρια τους; Γιατί άραγε δεν τιμωρούν ή δεν συνετίζουν με θαύματα τα αρνησίχριστα και τα δειλά τέκνα τους; Γιατί δεν τους εμφανίστηκαν να αποτρέψουν την πτώση τους;… 

Διότι εκουσίως εκείνοι απώλεσαν την Πίστη, έγιναν μοιχοί και μοιχαλίδες, γι’ αυτό και δεν τους δίνεται πλέον κανένα σημείο! Μόνο ο πονηρός τώρα τους ζαλίζει με σημεία του, τα οποία και πολλοί απ’ αυτούς τα θεωρούν εμπειρίες Θείας Χάριτος! 

Φτάσανε οι ταλαίπωροι στον έσχατο βαθμό δαιμονισμού! Τί κι αν θα πουν κάποτε κάποιοι δήθεν “καλοί”, δεν ξέραμε, δεν καταλάβαμε, συγγνώμη;… 

Θα είναι δυστυχώς πολύ αργά…Με ένα συγγνώμη δεν ασκείται η σωτήρια μετάνοια… 

Θα έχουν δυστυχώς όλοι αυτοί αδέκαστους κριτές τα κείμενα της Αγίας Γραφής και τα κηρύγματα των Αγίων Πατέρων! 

Δεν αναγκάζει, βλέπετε, ποτέ ο Θεός την ελευθερία της γνώμης! Ελεύθερα διάλεξαν να συνταχθούν με τον πονηρό, που τους ήρθε σε στιγμή θανάσιμης αμέλειας, από κει που δεν το περίμεναν! Αν τώρα πάλι οι Άγιοι δεν θαυματουργούν σ’ αυτούς, είναι επίσης, για να μην αυξήσουν την κόλασή τους! Διότι όσο τους φέρουν πιο κοντά στον Θεό, είτε με τις ευχές τους, είτε με την κοινωνία της εμφάνισής τους, τόσο περισσότερο τους καίνε! Από αγάπη λοιπόν έχουμε αυτήν την περιβόητη σιωπή των θαυματουργών Αγίων! 

Τώρα, όπως προαναφέραμε, δόθηκε για λίγο εξουσία στο Θηρίο να νικήσει την Εκκλησία, να πλανήσει και τους εκλεκτούς!!! 

Ας εργαστούμε επομένως τον αγώνα μας με θείο φόβο και τρόμο!!! 

Κινδυνεύουμε από παντού!!! Ας αναρωτηθούν σοβαρά κάποιοι, μήπως ακολουθούν εκπεσόντες πνευματικούς;;; 

Ας έχουν όμως όλοι οι αγνοί και καλοί στρατιώτες του Χριστού πάνω απ’ όλα, ακλόνητη τώρα την πίστη, την ελπίδα και την χαρά, διότι οι ημέρες αυτές θα κολοβωθούν για τους όντως εκλεκτούς! 

Μην ολογοψυχήσουμε λοιπόν στο τέλος!!! Ας υπομείνουμε στο κάτω κάτω ένα – δυο χρόνια κάθε πείνα και δίψα και κρύο και διωγμό και φυλάκιση για τον Χριστό, αν το επιτρέψει!Κι ο Άγιος Σπυρίδων οχτώ χρόνια εξορίστηκε και βασανίστηκε σκληρά από τους ειδωλολάτρες, με βλάβη στο πόδι και στο μάτι του, μας λένε οι Συναξαριστές. 

Αδέλφια!!! Για παρατηρήστε…Δεν είναι τρομερή αυτή η σιωπή και απόσυρση των Αγίων από το προσκήνιο; Αυτός ο βουβός και ματωμένος τους θρήνος και η ανέκφραστη ανοχή των ασεβών; 

Μήπως αυτά είναι προοίμιο της φοβερής θείας οργής και της οριστικής καταδίκης, όλων εκείνων των αμετανόητα χαραγμένων, μα και των πονηρά ορθοδοξοφανών, που ανερυθρίαστα συγκοινωνούν με την Παναίρεση, κάνοντας ωραίες ομιλίες για τους Αγίους, λιτανείες και περιφορές λειψάνων, κλίνουν όμως γόνυ μνημονεύοντας και προσκυνώντας τους επίσημα νέους Ιούδες, και Μασώνους υπογραφείς της καταδίκης, της προδομένης Ορθοδοξίας μας; 

Ως πότε νομίζουν ότι θα εμπαίζουν τον Θεό μη συμφωνώντας μεν, συγκοινωνώντας δε; Είναι ανώτεροι όλοι αυτοί των Αποστόλων και Αγίων μας, που μας διατάζουν τον άγιο διχασμό; 

Άγιοι Προπάτορες, Άγιε Σπυρίδων θαυματουργέ, πρεσβεύσατε και υπέρ ημών των αμαρτωλών, που όμως προσπαθούμε να μην προδώσουμε την Πίστη, την οποία εσείς μας παραδώσατε να την φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, αγωνιζόμενοι ειλικρινά και νόμιμα, διωκόμενοι και με θυσίες, ώστε να την κρατήσουμε ανόθευτη! Σώσατε το μικρό ποίμνιο των ιερών κατακομβών του 21ου αιώνα από τη μανία των ψευδαδέλφων και όλων των ευσεβοφανών οργάνων του Αντιχρίστου.Αξιώσατέ μας να εορτάσουμε φέτος τα ωραιότερα Χριστούγεννα, με πνευματική χαρά και σκιρτήματα αγαλλιάσεως! Πώς;   

Δεδιωγμένοι από τους κρατικούς ναούς, αφορισμένοι, καθηρημένοι, λοιδωρούμενοι και συκοφαντούμενοι, αδικημένοι και περιφρονημένοι, ένεκεν της Αληθείας και της δικαιοσύνης! 

Νομίζετε αδέλφια, ότι δεν θα μας επισκεφθεί το Θείο Βρέφος, όπως τότε αξίωσε της Χάριτός του μόνο τους απλούς ποιμένες και τους περιφρονημένους απ’ όλους τους οικείους τους μάγους, που θυσίασαν τόσο τολμηρά, μα και ανόητα για την κοσμική λογική τα πάντα, για να τον προσκυνήσουν; Γίνεται λέτε, να κάνουμε Χριστούγεννα συντασσόμενοι με τον εμβολιομανή νέο Ηρώδη, τον οποίο η ανίερη Σύνοδος ετοιμάζεται να κάνει ομόθρονό της, ή να εορτάσουμε μέσα στους ναούς, που εξουσιάζουν οι σύγχρονοι θεοκτόνοι Γραμματείς και Φαρισαίοι λυκοποιμένες; 

 Κύριε, πρεσβείαις της Παναχράντου σου Μητρός και των Αγίων Πατέρων ημών, ελέησον πάντας τους εν πίστει και πόθω και ταπεινώσει καρδίας προεορτάζοντας την ανέκφραστόν σου ενανθρώπησιν και θείαν συγκατάβασιν. Αμήν. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr