ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η διαπιστωθείσα πρόβλεψη της αγίας Ματρόνας απειλεί τη Ρωσία με ατυχία.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 8 Μαΐ 2019 - 14:45
Loading...

Η πύλη του τηλεοπτικού καναλιού Ren-TV δημοσίευσε τις προβλέψεις της αγίας Mατρόνας, που πρόσφατα βρέθηκαν και συζητήθηκαν ενεργά στο διαδίκτυο – μιλάει τόσο για την τύχη της Ρωσίας όσο και για την τύχη των χωρών που γειτνιάζουν με τη χώρα μας.

Στην πρόβλεψη, η ιερή Mατρόνα ανέφερε ότι η αρχή του 21ου αιώνα θα ήταν δύσκολη για τη Ρωσία και «αφού όλες οι φιλικές χώρες θα προσβληθούν η μία μετά την άλλη» θα αρχίσει μια σοβαρή σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Mατρόνα, αυτή η τρομερή σύγκρουση θα οδηγήσει στο θάνατο πολλών ανθρώπων.

«Αυτό δεν θα οφείλεται σε ασθένειες, αλλά από το διάβολο», παρατήρησε
Ταυτόχρονα, η Mατρόνα δήλωσε ότι η χώρα μας θα υπομείνει και θα «θριαμβεύσει πάνω από όλες τις αντιξοότητες».

Οι δημοσιογράφοι υπενθυμίζουν ότι η Mατρόνα ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας και γεννήθηκε τελείως τυφλή – οι γονείς αρχικά ήθελαν να την δώσουν, αλλά κρίθηκε κρίμα.

Αφού το κορίτσι μεγάλωσε λίγο, άρχισε να βλέπει προφητικά όνειρα – πρώτα απ ‘όλα για τη μοίρα των συγγενών της, τα προβλήματα των συγγενών της, για τα οποία είχε προειδοποιήσει. Μεγαλώνοντας, άρχισε να προβλέπει τα παγκόσμια δεινά – και οι περισσότερες από τις προβλέψεις της έγιναν πραγματικότητα. Η Mατρόνα βοήθησε επίσης στη θεραπεία των σοβαρά ασθενών.

Σημειώστε ότι οι σύγχρονες προβλέψεις, οι προβλέψεις του παρελθόντος μιλούν (αν νομίζετε, φυσικά, στον μυστικισμό) για τις πρώιμες αρχές των δύσκολων χρόνων και ακόμη και για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις, η μοίρα της Ρωσίας είναι μία – είναι μια αναγέννηση μετά από μια σειρά προβλημάτων.

Για παράδειγμα, ο γέροντας του Άθω, ο Εφραίμ της Φιλοθέης, προέβλεψε ότι «φοβερά χρόνια» περιμένουν τον κόσμο. «Ο χρόνος μας μετράται, δυστυχείς χρόνοι μας περιμένουν, επικίνδυνοι για τη γήινη παραμονή μας, ο διάβολος έγινε άγριος και άνοιξε το στόμα του σαν μια κόλαση, θέλοντας να μας καταβροχθίσει εντελώς.» Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που δραπετεύει από τα δόντια του και απογειώνεται στον ουρανό για σωτηρία. , η κατάσταση χειροτερεύει και χειροτερεύει συνέχεια «, δήλωσε ο γέροντας, σεβαστός στην Ορθοδοξία.

Ο διάσημος προγνωστικός και μυστικιστής Horatio Villegas, ο οποίος προηγουμένως είχε «προβλέψει» τη νίκη του Ντόναλντ Tραμπ, δήλωσε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει σύντομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η σύγκρουση θα διαρκέσει έξι μήνες».

Πριν από αυτό, ο διάσημος διηγητής από το Χονγκ Κονγκ, Priscilla Lam, υποσχέθηκε στον Tραμπ «επιτυχία το καλοκαίρι» και στον Πούτιν, καλή τύχη. «Ο δράκος είναι δυνατός και μπορεί να πάει οπουδήποτε: μπορεί να κολυμπήσει στο νερό ή να πετάξει στον αέρα, γεμάτος με ενθουσιασμό», πρόσθεσε.

Όπως διαπίστωσαν ιστορικοί και μυστικιστές, ακόμη και ο Νοστράδαμος πρόβλεψε το μέλλον του ρώσου ηγέτη. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο βόρειος βασιλιάς του Aquilon θα βοηθήσει να τα καταστήσει σωστά».

Με τη σειρά του, η διάσημη Vanga πρόβλεψε επίσης τον πόλεμο και την κακοτυχία. «Το κακό θα μεγαλώσει όταν οι αστεροειδείς και θα σχίσουν τις πόλεις, θα κλονίσουν τις ηπείρους … στον καινούργιο αιώνα και ακόμη και σε μια ντουζίνα και πέντε χρόνια». Σύμφωνα με την Vanga, το 2017 «θα αποτελέσει σημείο καμπής στην ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας».

«Η Ρωσία θα ανέβει από τους νεκρούς και ολόκληρος ο κόσμος θα εκπλαγεί … Ότι η Ορθοδοξία, που ήταν στη Ρωσία πριν, δεν θα υπάρχει πια, αλλά η αληθινή πίστη όχι μόνο θα αναβιώσει αλλά θα θριαμβεύσει», βρήκαν οι ιστορικοί στα αρχεία του Αγίου Θεοφάνη Πολτάβα.

«Δεν θα επιτεθεί κανείς στη Ρωσία, κανείς δεν θα επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πόλεμος θα ξεκινήσει από μια μικρή χώρα, λιγότερο από τη Ρωσία, θα υπάρξει μια εσωτερική αντιπαράθεση που θα εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο, θα χυθεί πολύ αίμα και μια μικρή χώρα θα συρθεί, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές χώρες και αυτό θα είναι η αρχή του 3ου παγκόσμιου πολέμου», -, δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Ιωνάς της Οδησσού,πριν από τον θάνατό του.

Τέλος, προσθέτουμε ότι, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τον μυστικισμό, η Ουκρανία μετά το Μαϊντάν και ο πόλεμος στη νοτιοανατολική πλευρά της χώρας φέρεται να είναι καταραμένος από τους διάσημους και επίσης σεβαστούς, από τον ορθόδοξο γέροντα Εφραίμ. Αυτό συνέβη πολύ πρόσφατα – και ο παλαιότερος αρνήθηκε να «αφαιρέσει» την κατάρα του, παρά την «μεγάλη αμαρτία».

«Ξέρω ότι αν καταδικαστεί κανείς ακόμη και ένα άτομο και όχι μια ολόκληρη δαιμονική χώρα, πρέπει να μετανοήσεις και να ομολογήσεις. Εάν ο καταδικασμένος δεν μετανοήσει και δεν ομολογήσει, τότε ο Θεός θα τον τιμωρήσει σαν εγκληματία», είπε στους ενορίτες.

«Αλλά προς το παρόν θα φέρει αυτό το βάρος, επειδή η μετάνοια σημαίνει μετάνοια, αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω την Ουκρανία», πρόσθεσε.

https://www.pravda.ru/news/society/1333278-naidennoe_predskazanie_svjatoi_matrony_grozit_rossii_bedoi/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter