ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ελλάδα θα είναι ,μια ακόμα αποικία των υπερδυνάμεων !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 7 Σεπ 2019 - 10:30

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Το τρέχον πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο συνδυασμός υψηλού χρέους, Μεγάλου ελλείμματος και χαμηλής ανταγωνιστικότητας.

Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων ευθύνεται για το γεγονός ότι η Ελλάδα μπορεί να δανειστεί μόνο με πολύ υψηλά επιτόκια στις χρηματοπιστωτικές αγορές .

Η πολυπόθητη “Λύση” για τον κάθε Έλληνα είναι πλέον κάτι διαφορετικό.

Άλλοι θέλουν να επιβεβαιωθεί η μονιμότητα τους στο Δημόσιο, άλλοι να μην πληρώνουμε τόσους φόρους, άλλοι απλώς να σταματήσει αυτή η μαζική ψυχολογική παράκρουση που μας έχει πιάσει όλους.

Η αντίδραση της κοινής γνώμης είναι σπασμωδική, καθώς η ενημέρωσή της είναι ελλιπής και βασίζεται σε μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα.

Τα ΜΜΕ είτε είναι φιλοκυβερνητικά είτε λαϊκίζουν , υπεραπλουστεύουν την κατάσταση για ίδιον όφελος {γνωστόν}

Το σίγουρο είναι ότι πάνω από το 50% του Ελληνικού δημοσίου χρέους δεν θα αποπληρωθεί ποτέ!!

Και αυτό γιατί και αν ακόμη καταφέρναμε να έχουμε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, το πλεόνασμα αυτών δεν θα μπορούσε ποτέ να καλύψει τον αυτοτροφοδοτούμενο ρυθμό αύξησης του Χρέους λόγω των υψηλών επιτοκίων που μας δανείζει η Τρόικα.

Η λογική της Ε.Ε. και της Γερμανίας δεν είναι να πάρει πίσω τα δανεικά, αλλά να μην χάσει άλλα. Εάν πάει η οικονομία έτσι, το σίγουρο είναι ότι η Γερμανία θα είναι στα πρόθυρα της πτώχευσις.

Όταν ο Ελληνικός προϋπολογισμός θα έχει ισοσκελιστεί, η ΕΚΤ και οι εταίροι μας θα επωμιστούν όσο χρέος θα έχει μείνει απλήρωτο !ως τότε και αφού στο μεσοδιάστημα θα έχουμε πουλήσει από δημόσια περιουσία, οτιδήποτε άλλο ,θα μπορεί να πουληθεί.

Εν ολίγοις λόγο του εικονικού χρέους που μας επέβαλλαν ,η Ελλάδα θα είναι ,μια ακόμα αποικία των υπερδυνάμεων !

Φυσικά ο δεύτερος λόγος των επικυρίαρχων με την ανεξέλεγκτη ροή των παράνομων μεταναστών είναι ο,τι : οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες»

Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών.
η Ευρωπαϊκή Ένταξη της Ελλάδος , ισοδυναμεί με Εθνική Γενοκτονία.

Ντέμου Κωσταντινιά “Μακεδόνισσα”
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr